Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #238 van woensdag 1 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-01

Woensdag 1 november 2023
– Vandaag is de derde en laatste dag van de allereerste ARC Conferentie 2023. Wat is ARC en is het een weerwoord op globalistische partijen zoals het World Economic Forum?
– Op 22 november mag Nederland weer naar de stembus, maar hoe betrouwbaar verloopt het verkiezingsproces?
– Oud-Kamervoorzitter Khadija Arib zou zich grensoverschrijdend hebben gedragen, volgens anonieme meldingen. Wat zegt het onderzoek hiernaar dat gisteren verscheen?

Desk: juriste en publiciste Sietske Bergsma, politiek verslaggever Bert Brandsma en voormalig verkiezingswaarneming Jacqueline Mulders
Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
6:04 Nieuws van de dag
12:30 Is ‘ARC’ de nieuwe tegenhanger van het World Economic Forum?
34:24 Zijn verkiezingsuitslagen betrouwbaar?
53:18 Zorgde oud-Kamervoorzitter Khadija Arib voor een ‘onveilige werkomgeving’?

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-01 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #blckbxtoday #verkiezingen #ARC #JordanPeterson #Arib

9 gedachten over “blckbx today: Verkiezingsuitslag betrouwbaar? | Ophef rapport Arib | Is ARC tegenhanger WEF?”
  1. Beweerden ze in Amerika ook maar daar zijn nu rechtzaken wb verkiezingsfraude, als er geen enig bewijs was had het al geen rechtzaak geworden dus we wachten weer af

  2. Dat Iran nu het voorzitterschap van de VN heeft is een technische kwestie, bijna alle landen van de wereld zijn lid van de VN, ook Rusland bijvoorbeeld heeft het voorzitterschap gehad . De aard van het binnenlandse beleid van Iran staat los van het voorzitterschap van de VN. Je moet het politiek bewust goed vinden dat dat gebeurt, dan wordt er gepraat over een oplossing binnen de VN. De VN is om die reden opgericht na de Tweede Wereldoorlog in 1945. Bedenk alles is politiek. Biometrie is dat nu zo verschrikkelijk, ik denk het niet, je gezicht komt niet op alle camera beelden in Schiphol te staan, we gaan nu eenmaal naar een maatschappij met virtuele aspecten.

  3. 😂😂😂De rechts-nationalistische populisten hier zien hun verlies al aankomen. Ze sorteren nu al op Trumpiaanse wijze voor op hun verlies door de verkiezingsuitslag al in twijfel te gaan trekken dmv suggestieve vraagstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *