Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-16

Vrijdag 16 februari 2024
– Tweede Kamer debatteert over oversterfte
– Zero-emissiezones op komst: impact op het MKB voelbaar
– Dreiging nucleaire oorlog door toename kernwapens wereldwijd

Desk: Gepensioneerd huisarts Michael Smulders, Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen en ondernemer Henk van Herk
Presentatie: Flavio Pasquino

Inhoudsopgave
0:00 Intro
6:02 Nieuws van de dag
10:24 Tweede Kamer debatteert over oversterfte
30:57 MKB dupe van zero-emissiezones
41:41 Dreiging nucleaire oorlog door toename kernwapens

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-16 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #corona #covid19 #covid #oversterfte #zeroemissie

17 gedachten over “blckbx today: Van Houwelingen over nucleaire oorlog | Oversterfte-debat | MKB dupe zero-emissiezones”
 1. Praatclubje ? Het is een kartel van 1000 grote bedrijven die in 114 landen de regeringsmacht hebben overgenomen. Gepenetreerd noemt Schwab dat. Schwab eigen bussiness heeft een nazi verleden. Een van hun nieuwe projecten is een pensioenfonds met de naam van Roth(schild). Dat zijn Ashke-nazi’s die wraak gezworen hebben op Rusland en op Amerika.

 2. Dat WEF komt me echt mijn strot uit. 🤮 een organisatie die niet democratisch is verkozen, daar mag nooit en te nimmer beleid uit voortvloeien.

 3. geen onderzoek willen doen ,, t kan ze niet schelen, of ze zien de bui al hangen,,precies daarom zijn ze niet integer ,, niet geschikt, of ze strafbaar zijn of niet , maakt niet veel uit, hun moeten weg! metzn duurzaam gelul,, weet je wie ook heel duurzaam zijn, guilliotines!

 4. Mijn inziens is bij de meesten (hier) het in de bovenkamer ongeveer zoals bij die pa van W. Engel de camping: een grote teringzooi! 😂😂😂

 5. We vergeten in de wereld dat wij naakte apen zijn. Die een instinct hebben, en al die technologie gaat daar tegen in, dus dat gaat fout, kan niet anders. Een grote zonne storm, schakelt de elektriciteit uit, satellieten gaan stuk en de glasvezel kabels in zee krijgen een groot probleem ook. Dus die chip raad ik af. Leer maar eens wie je nu eigenlijk ben.

 6. Naar mijn herinneringen wilde Putin, het duidelijk maken voor ieder mens, dat deed hij in mijn ogen goed, niet iedereen kent die geschiedenis. Makkelijk lullen achteraf, geweldig dat hij het gewoon deed zonder het verhaal zo inelkasr te zetten zo jullie het zouden doen, zo je zij.
  Licht de slechte man Rutte eens goed door. En bv Hogo de Jonge die duidelijk medeplichtig is aan massa moord. Horen we niets over en oversterfte, veroorzaakt door??? En nogmaals, waarom draait Duitsland de 2de pijplijn niet open? Economie draait op goedkope energie toch?
  Vind dat jullie de plank mis slaan, behalve Ome kees dan.

 7. De enige mensen die gaan gooien met nucleaire wapens is de gene die al heben gegooit met nucleaire wapens en dat is Amerika

  Hoe vaker je iets doet hoe makelijker het word onthoud die goed haha

 8. Rutte, de Jonge en Kuipers zijn de grootste naoorlogse misdadigers der Nederlanden zij moeten voor een volkstribunaal worden geschopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *