Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #308 van maandag 29 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-29

Maandag 29 april 2024
Dit weekend en vandaag kwamen wereldleiders bijeen in Saoedi-Arabië voor een speciale bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF). Vanavond staan we hier uitgebreid bij stil in deze speciale thema-uitzending.

In deze uitzending:
– Hoe het WEF het gepolariseerde klimaatdebat een spiegel voorhoudt.
– Economie lijdt onder controversiële klimaatdoelen WEF.
– Het herstellen van vertrouwen in de nieuwe wereldorde.

Desk: Emeritus hoogleraar monetaire economie Lex Hoogduin, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en auteur en journalist Joost Niemöller.
Presentatie: Erwin Taams

Inhoudsopgave
0:00 Intro
7:15 Nieuws van de dag
12:48 Het herstellen van vertrouwen in de nieuwe wereldorde.
27:55 Economie lijdt onder controversiële klimaatdoelen WEF.
44:44 Hoe het WEF het gepolariseerde klimaatdebat een spiegel voorhoudt.

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-29 na afloop van de uitzending)

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – / blckbxnews
Facebook – / blckbx.tv
Instagram – / blckbx.tv
LinkedIn – / blckbxnews
TikTok – / blckbx.tv

#blckbxtoday #wef #saudiarabia #klimaat #polarisatie #economie

Door Sara Bravo

15 gedachten over “Blckbx today special | WEF Saudi-Arabië over: geopolitiek, klimaat en wereldwijde samenwerking”
 1. Geen spoor van Klaus Schwab, er zal die schurk toch niks overkomen zijn? We mogen het van de factcheckers niet weten. Waarom? Het doel van het WEF is duidelijk. Laten we ze niet de kans geven.

 2. Ik hoop dat het droog blijft 🫣 Heeft Dubai zichzelf onder water gezet? Noodweer mogelijk gevolg van kunstmatige regen.
  Grote delen van Dubai staan onder water door extreme regenval, die mogelijk kunstmatig is opgewekt. Er viel op één dag evenveel regen als er normaal gesproken in een jaar valt.
  Dit noodweer, dat zeldzaam is in de woestijnstaat waar het normaal droog en warm is, is mogelijk het gevolg van kunstmatig opgewekte regen. Het Nationaal Centrum van Meteorologie (NCM), de meteorologische dienst van het land, bevestigde dat er maandag en dinsdag vliegtuigen zijn opgestegen om het weer te beïnvloeden⁉️

 3. De WEF heeft niets goed ze willen alleen maar macht over de wereldbevolking en geen geld verdienen.
  Jullie trappen erin dat het nodig is voor globaal aanpak, globaal aanpak van wat? Er is geen klimaat probleem, CO2 is geen probleem.
  En hou eens op over polarisatie, de waarheid spreken leiden altijd tot polarisatie als leugens heerst. Er is oorlog gaande tegen de mensheid en oorlogen win je niet met zachtheid. De waarheid moet gesproken worden ten koste van alles.
  Niemand heeft de WEF nodig.
  Landen kunnen zelf problemen individueel oplossen.

 4. Tekort aan mensen, o.a. in de gevangenissen….maar ambtenaren veel te veel, dus wellicht kunnen ze verhuizen naar het gevangeniswezen.
  Probleem opgelost.

 5. Personeel tekort, laten we eens ons afvragen waarom er zoveel gevangenissen gesloopt zijn…zoals de Bijlmer bajes…onbegrijpelijk dat dat is gesloopt…en het WEF heeft goede vertellers, maar het zijn vooral angst zaaiers, opruiers., een elite groep die eng begint te worden…op weg naar meer en meer macht….

 6. WORDEN WE AL EENS WAKKER, EIGENWIJZE NEDERLANDERS? WAT MOER ER NOG MEER GEBEUREN? Want de HEER, de enige GOD die het universum met de aarde en het uiterst complexe leven daarin heeft gemaakt, heeft een twist met u, met de inwoners van dit land, omdat er geen trouw, en geen weldadigheid, en geen kennis van God meer is in het land; maar wel: rebellie, liegen, stelen, vloeken, geweld, haten, jaloers zijn, overspel doen, ongewenste zwangerschappen door losbandig gedrag, en echtscheidingen. En nu Pedofilie en travestieten “onderwijs” op KLEUTERSCHOLEN!!! En Nederlanders blijven zondigen: bloedschuld volgt op bloedschuld (abortus: 30.000 baby’s per jaar worden in Nederland vermoord !) . Deze SLECHTE regering is een afspiegeling van dit SLECHTE volk. Dit is niet wat u wil lezen of horen, maar het is de waarheid. KEER DAN TOCH AUB TERUG NAAR DE GOD VAN UW VOORVADEREN – JEZUS CHRISTUS – EN ZONDIG NIET MEER. DAN ZAL HIJ EEN GOEDE KEER BRENGEN IN UW LOT EN VAN ONS LAND ! Zo niet, dan word de corruptie en dictatuur – per dag – erger. En vandaag werd het nog WEER erger omdat u nog steeds niet wil luisteren ! Als u zich niet wil bekeren zal u een verschrikkelijke tijd moeten meemaken hier in Nederland – daarbij vergeleken zijn de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog slechts een picknick.

 7. Ga toch weg met deze boomers, ze mogen dan ergens wel gelijk hebben…, maar waren jullie niet juist de personen die erbij stonden en erna keken en het allemaal maar goed vonden, rot toch op man met jullie gelul… Je bent de oorzaak van al dit socialistische bullshit… JE DOET NIET MEER MEE…!!! WEG ERMEE…!!! en al je ideeen en gedachtes…! WEG…! Zakkenwassers, echt waar… gesproken over een nutteloze generatie…je hangt je hele leven in een psychose en hebt het noooooit, ever nooit begrepen of bij stilgestaan, alleen maar je eigen hagje proberen te redden… KWATSERS…! ROT WEG…!!!

 8. Ik zei al vanaf oorlog rusland , migratie en groen tandje lager , nu sterven duizenden oekrainers in loopgraven omdat wij al een jaar niet genoeg meer leveren .
  Stevige oorlogstaal met lege munitieschappen , duidelijker kan westerse incompetentie niet uitgelegd worden , en hierin sta ik volledig achter bewering Putin die we zelf bewijzen .
  Vdburg doelmatig blind in maximale migratie , jetten volledig doelmatig blind in maximale transitie , hugo volledig in maximaal huisje bouwen , en geen overleg samen of het niet beter is sommige doelen tandje lager en eerst rusland verslaan , sorry geef mij Putin maar die spreekt wel de taal die het volk begrijpt , hij doet wat hij moet doen , zijn economie groeit en zijn munitieschappen zijn gevuld .
  Deze keer heb ik repect voor rusland en minachting voor het westen , in koude oorlog was dit andersom .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *