Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #203 vrijdag 21 juli 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-21

Vanavond is de laatste uitzending voor onze zomerstop en we pakken flink uit! Het belooft een speciale uitzending te worden met bijzondere gasten. Paul Buitink, Pim van Rijswijk en Ab Flipse staan vanavond aan de desk met ieder hun eigen kijk op wat we kunnen verwachten in de financiële wereld na deze zomer.

Vrijdag 21 juli 2023
– Hoe gaat de digitale euro zich ontwikkelen tegenover de aangekondigde BRICS-munt?
– Kan het MKB zich wapenen tegen een naderende faillissementsgolf?
– Nederlanders zitten in zwaar weer: welke gevaren liggen er op de loer en welke mogelijkheden zijn er?

Inhoudsopgave
0:00 Intro
4:07 Nieuws van de dag
10:38 Tour door studio 3 met Flavio Pasquino
14:52 Wat kunnen we verwachten van ons toekomstige financiële systeem?
35:19 Kan het MKB zich wapenen tegen een naderende faillissementsgolf?
54:39 Hollandse zorgen boven het Nederlandse leefklimaat.
1:12:53 Kijkersvragen met David Boerstra
1:20:02 Update met Flavio Pasquino

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-21 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#mkb #digitaleeuro #brics #euro #geld #valuta #EU

19 gedachten over “blckbx today special #203: Financiële vooruitblik met Ab Flipse, Pim van Rijswijk en Paul Buitink”
 1. Het is verbijsterend hoe willoos het NL'se volk zich laat koeieneren door een politieke kaste die zich heeft laten omkopen door het WEF. Overigens niets nieuws onder de zon: Onze voorouders voerden op verzoek van Hitler ook hun Joodse landgenoten af naar de gaskamers. Wat een k-u-t volk . . Elk volk verdient haar eigen 'leiders'.

 2. ~ We live in a World of Lies and Deception. The Ability to Detect these Lies is One of the Major Differences that Separates the Wise From the Foolish, the Truly Educated From 'EDUCATED' Fools, Realists From Wishful Thinkers, and the Gullible From the Astute. Human Grief, Sorrow, and Man-Made Calamities Came Not From Sheer Ignorance, But the Consequences of Untrue Beliefs…..It's Not From Things We Don't Know, But Things We Know That Aren't So ~.

  Keep up the good work team BLCKBX!

 3. Bitcoin; uw lichaams activiteit is te gebruiken om bitcoin te minen. Met oog op het transhumanisme, zie ik eerder een systeem komen, waar de mens in de blickchain hangt. Er is een patent voor deze technologie maar als ik het nummer invul, blijft het vaak niet staan

 4. We konden het prima volgen ook in de auto hoor. We zagen de ellende 30 jaar geleden met zieke jaloerse ambtenaren met idiote regelgeving speciaal voor ondernemers
  allang aankomen. .we zijn al 30 jaar geleden vertrokken met onderneming .Een verademing, minder belasting en minder regelgeving.

 5. Keuze ? Wie in nederland gaat gewoon weer zilveren en gouden munten uitgeven, zonder criminelen afbeeldingen op deze munt. Dan weten we wat we in de hand hebben.

 6. Een Vrij Mens hoeft helemaal niejj te werken… Daar gaat het al mis ; mensen diejj werken, voeden het Corrupte Systeem !!!

 7. Je hoeft ook helemaal nix trug te betalen aan de Belastingdienst ; Belastingdienst = 1 grote Oplichtingsbende !!! ; elk bedrag wat jij aan hen betaalt = een Gift

 8. Heel dom wat er nu gebeurd en zeer onrechtvaardig. Om er aan te werken dat vele Nederlandse kwaliteitsbedrijven failliet gaan. Dit is een bewust proces van dit kabinet. Dat zal een giga groot verlies aan belasting inningen worden voor de komende 10 tallen jaren. De realiteit zin van deze economische slachting onder het midden en klein bedrijf is ver te zoeken. Want waarom vernietig je als kabinet zoveel mensen hun bedrijven.

 9. Eén ding staat vast. Dat dit kabinet niet alleen de vijand is van de burgers maar ook van de ondernemers dus de hele maatschappij. Dan rijst de vraag waarom Rutte en Kaag. Deze duistere, maar kan inmiddels niet meer zeggen heilloze weg hebben bewandeld. Zonder consequenties dus. Want ze hebben inmiddels de benen genomen.

 10. Al deze platforms maken een verdienmodel van de ellende in Nederland, maar komt er actie N E E ,nou ik kom uit een cultuur ,dat wanneer ze bij ons aankomen, dan krijg je oorlog want alle tot de nek gevulde soya etende nederlanders, laten zich de wet voorschrijven, nou we gaan het zien .

 11. Als het kwaad je overneemt, en je je mond houdt, omdat je denkt dat wat je ziet gebeuren niet kan, dan kom je bedrogen uit. Ik wist al jaren van de coronacrisis dat die zou komen, maar wordt al mijn hele leven getergd door het kwaad. Hoe kan ik kiezen voor de mensheid, als die mensheid niet voor zichzelf kiest. Ik ga langzaam een spirituele dood tegemoet. Maar zal vechten naar wat in mijn capaciteiten ligt, met als doel de grootste impact. Ik hoop dat men zich bewust is van de risico's, en de juiste keuze maakt. Opgeven is geen optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *