Geen widgets gevonden in de zijbalk

LET OP: deze YouTube-stream is eerder beëindigd zodat we volledig censuurvrij de uitzending kunnen verzorgen.

De volledige uitzending van blckbx today #223 woensdag 27 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-27

Woensdag 27 september 2023
– blckbx spreekt met voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter over de ogenschijnlijk eindeloze Oekraïne-oorlog.
– Vandaag vond het tweede debat in de Tweede Kamer plaats over de spreidingswet, die gemeenten mogelijk verplicht om asielzoekers op te vangen.
– Hoe Zembla – BNNVARA de woorden van ‘online hufters’ verdraaide met verstrekkende gevolgen.

Desk: onderzoeksjournalist Daan de Wit, politiek verslaggever Bert Brandsma en redacteur David Boerstra
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-27 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#scottritter #oorlog #oekraine #rusland #spreidingswet #tweedekamer #vluchtelingen #asielzoekers #zembla #bnnvara

9 gedachten over “blckbx today: Scott Ritter bij blckbx | Verplichte asielopvang gemeenten? | Zembla verdraait woorden”
  1. Hoewel ik Daan hoog heb zitten zou hij in dit geval iets beter kunnen (en moeten) luisteren naar Bert die hele juiste punten heeft m.b.t. de vergelijkbare situatie Oekraïne/Taiwan en het in eerste instantie 2 maal afzijdig houden van de VS in de verleden wereldoorlogen en door middel van, mijn mening, false flags alsnog deelnemen aan die oorlogen. De discussie over dienstplicht zowel in de VS als in Europa beloven weinig goeds. Het lijkt wederom wachten op een false flag zodat de hel in Europa weer echt los kan barsten.

  2. Geweldig David! Eigenijk zou je ook langs die werkgever moeten gaan, hoe snel zij mensen ontslaan omdat er iets op de tv was, zonder iets verder doorvragen. Dat vind ik net zo kwaadaardig.

  3. Een aantal (ooit mainstream) onderzoeksjournalisten heeft twee jaar lang de 1% macht onderzocht. Zij kwamen met hele belangrijke feiten. Er lijkt een wereldtribunaal te zijn die grote bedrijven gunstig gezind is. Als de rijken hun zin niet krijgen dan stappen ze naar dat (schaduw) tribunaal om het uit te vechten. De mensen in El Salvador zijn door schade en schande erachter gekomen hoe dat (schaduw) tribunaal werkt. https://www.youtube.com/watch?v=1xRrk-cYU-E&ab_channel=TheRealNewsNetwork

  4. Interessant om eens te kijken wie er zoveel vlees eet, want er zijn grote groepen mensen geïmporteerd met een heel ander dieet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *