Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-15

Vrijdag 15 april 2022:
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Finland en Zweden willen mogelijk toetreden tot de NAVO. Wat zijn de geopolitieke gevolgen hiervan?
– Verder waarschuwde premier Mark Rutte voor onvermijdelijke lastenverzwaringen. Hiermee lijkt een financiële malaise op komst.
– Elon Musk schiet met Starlink grote hoeveelheden satellieten de ruimte in. Een digitaal wereldwijd ‘control grid’ lijkt daarmee onontkoombaar.
– Flavio Pasquino praat ons bij over ‘Watch the Water’; de documentaire die momenteel viraal gaat, maar – niet door blckbx getoond gaat worden.
– Uitgelichte artikelen van de Andere Krant
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, programmamaker Flavio Pasquino en onderzoeksjournalist Elze van Hamelen.
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-15 (na afloop van de uitzending)

Website De Andere Krant: https://deanderekrant.nl/
Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

18 gedachten over “blckbx today: Rutte waarschuwt voor lastenverzwaring, Finland en Zweden mogelijk in de NAVO? en meer”
 1. Wauw, ben helemaal onder de indruk. Hoop dat liefde en vrijheid verder verspreid wordt. Dankzij tegenlicht zien wat de waarheid is. Ben dankbaar dat jullie bestaan.

 2. Wij als Nederlanders waarschuwen Rutten. Het wordt echt tijd dat die rotkop van je niet meer gezien wordt. Ga lekker bij de EU of NAVO werken. We zijn je gelieg en bedrieg zat, spuug zat.

 3. Jullie moeten echt iemand gaan vinden die in staat is om Engels op een goede manier te vertalen. Valt me elke keer weer op.

 4. Niets is wat het lijkt ,ik waardeer het zeer om op deze manier het nieuws vd 2e laag te kunnen zien ,jullie leggen dat prima bloot .

 5. De meeste dingen gebeuren niet spontaan, blijf daarvoor altijd alert en kritisch. Wat kunnen ze enorm azijnpissen bij blckbx, de andere krant ,met gezond verstand en de vele andere alternatieven om je niet af te laten leiden waar het werkelijk over gaat en je niet laten hersenspoelen door dit kanaal. Fijn Paasweekend!

 6. Geen belastingen meer betalen !!!!! Please blackbox start dit onderwerp " EN WAT ALS NEDERLANDERS GEEN BELASTING MEER WILLEN BETALEN".

 7. Pandemie, er is geen sprake van, de Voedsel en Warenautoriteit is hiervoor verantwoordelijk dat mensen ziek worden! Het wordt Seizoensafhankelijk in onze Voeding verwerkt ! Dat is de waarheid🔥💪

 8. Zeer informatief weer. Top! 👍
  Het gaat zó snel en is zóveel dat ik het amper kan behappen. Ben ik de enige?

  Bronnen worden wel genoemd maar ik moet 3x terugspoelen om het mee te krijgen.

  Bijv Daan noemt Mike Yeadon. The Covid Lies. Weet iemand hier waar ik dat kan vinden? Is het ern interview? Artikel? Boek?

 9. De Telegraaf : Wie betaalt de rekening?
  Hogere belastingen op stapel, terwijl miljardenverslindende plannen onaangetast blijven Mark Rutte leek het bijna terloops te doen; de aankondiging dat lastenverzwaringen onvermijdelijk zijn om problemen op de begroting op te lossen. En dat terwijl zijn vierde kabinet uitblinkt in een ongekende spendeerdrift rond zaken als stikstof en klimaat. Een beschouwing over hoe houdbaar die ambities nog zijn en wie straks de rekening voor Rutte-IV mag betalen.

 10. Wat een klote regering 💩
  Beter voorbereiden op nieuwe pandemie maar geen woord over de IC-bedden en veilige medicijnen tegen de Covid!
  MASSALE WEIGERING VAN ALLE VACCINATIES !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *