Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #241 van woensdag 8 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-08

Woensdag 8 november 2023
– Wereldwijd zwelt de kritiek aan op Israël, dat vele burgerslachtoffers maakt in de strijd tegen Hamas. In een poging de pr-oorlog te winnen, toont Israël beelden van gruweldaden begaan door Hamas aan buitenlandse journalisten.

REDACTIE VON:

Wij plaatsen dit artikel uitsluitend om wederom te laten zien hoe blind de gehele Nederlandstalige verslaggeving is m.b.t. Israël.
Waar men bij o.a. Blackbox alles ter discussie stelde m.b.t. cojona, slaat men zoals de rest van de grijze massa
de plank volledig mis zodra het over Israël gaat.
Alles wordt ‘besproken’ vanuit een positie, uitgangspunt van wantrouwen t.a.v. Israël en de Joden.
Dit terwijl het Israël en de Joden zijn die met ergere terreur dan wat I.S. destijds liet zien te maken heeft.
Dat al een paar duizend jaar!

Waar men binnenkort achter zal komen, is dat zonder Israël
die deze barbaren bestrijd de rest van HEEL DE WERELD
door deze barbaren geterroriseerd zal worden.

20 gedachten over “blckbx today: Propagandastrijd Israël-Hamas | ‘Death day’-manifest gelekt | Waarde doorrekening CPB”
 1. Alle daders van die Shootings waren gebruikers van antidepressiva zoals Prozac. ALLEMAAL! Bijwerking van deze antidepressiva: psychotisch gedrag wat kan leiden tot zelfmoord of moord! Big Pharmaffia wist al meer dan 40 jaar van deze bijwerkingen !!! Dit wordt het volgende grote schandaal in usa omdat alleen al in 2022 260. miljoen recepten voor antidepressiva zijn uitgeschreven in USA
  Bron : redacted

 2. Je krijgt geen antwoord op de vraag "Hoe de F heeft dit kunnen gebeuren?", omdat in Israel overduidelijk is, hoe dit heeft kunnen gebeuren. Namelijk totale verwaarlozing door Netanyahu die de afgelopen tijd alleen maar bezig is geweest om in power te blijven en zijn incompetente vriendjes op belangrijke posities te zetten. Maar dat kunnen ze naturlijk niet hardop zeggen op de ambassade.

 3. Er zijn geen hoofden van baby‘s afgehakt. Die journaliste heeft toegegeven dat ze dat had verzonnen. En het begon niet op 7 oktober. Dit conflict speelt al sinds 1947. beide zijden maken zich al decennia lang schuldig aan oorlogsmisdaden

 4. De zionisten in Israël doen precies hetzelfde als erger dan 7-10. De zionisten zijn het probleem. Bekijk de beelden in Gaza. Alsof dat een feestje is. Hypocriet

 5. Iedere keer die Omtzigt in beeld! Dat hij na zijn burn out weer zo enorm actief kan zijn, hebben twijfels, verder gaat ie graag met Timmermans verder, dat bleek uit debat. Blckbxx praat niet meer over WEF,WHO en VN.

 6. Wie laat nou weer deze man toe met zijn leugens en goedpraat. Dat er baby’s zijn vermoord was een leugen. Waarom blackbox dat niet meteen rectificeert?

 7. Aan alles zitten meerdere zijden. Niet praten betekent wat mij betreft dat je dus niet kiest voor vrede. De geschiedenis ligt ingewikkeld. Geen enkele oorlogsdaad is wat mij betreft te rechtvaardigen

 8. 24:03 was de meeste journaliste zin uit deze uitzending. David bewijst weer dat hij meer heeft gezien dat Israëlische ambassades en meer heeft geweten . DAVID JIJ BENT ANDERS gewoon, Arno Wellens is minder daarin , mijn persoonlijke indruk

 9. Kom op, het is zo simpel. Een virus leeft niet, is niks anders dan een giftige substantie. Virus is een Latijnse woord ervoor.
  Waarom zoveel varianten? Nou omdat wanneer je lichaam in dat corona process zit, het gif in eiwit verkapseld en dat zorgt voor telkens een andere varianten. Die GOJIM regime weet dit wel maar wil niet dat jullie het weten,dat zou slecht zijn voor pharmacy business

 10. Arno, veel sterkte met de verwerking van deze beelden. Ik heb ook enkele gezien via kennissen in Israel.
  Voor NOS een forse minpunt. Zij houden liever vast aan het pro hamas sta ndpunt voor terroristische islam.

 11. Spannende aflevering.

  Leuk dat Arno als journalist naar de Israëlische ambassade is geweest en kritische vragen heeft gesteld. Ik begrijp hoe hij zich voelt nu hij beelden heeft gezien. Vooral omdat ie meestal spreadsheets zit te bekijken voor zover ik weet wie Arno is. Ik heb ook beelden gezien. Maar die waren wél vrijgegeven door onverantwoordelijke mensen die duidelijk geen enkel belang aan privacy hechten. Dat terwijl er toch hele families bij betrokken zijn. Goed ook dat ze vrouwen en wat ze overkwam hebben gekozen om te laten zien. Dat raakt Arno denk ik net wat harder. Bleek ook wel dat hij dat verschrikkelijk vond. Ik heb dat zelf met mannen én vrouwen.

  Ik kan u hier op dit plekje met een héél klein bereik vertellen dat ook ik beelden heb gezien. Ik vind het jammer dat het voor mij, omdat ik géén journalist ben, niet mogelijk is ze te controleren op werkelijkheid. Ik kan dat hier wel zeggen, maar de verificatie ontbreekt. Arno kan ons in ieder geval vertellen dat de woordvoerder op de Ambassade zegt, dat Bibi N. zegt, dat het waar is. Kijk, daar haal je dan toch een journalistieke standaard die ikzelf moeilijk kan bereiken.

  Bovendien hebben jullie óók nog een politicus in het panel staan die kan vertellen dat ook hij beelden heeft gezien. Hij weet over babyhoofdjes te vertellen. Kan bijna niet anders dan dat hij de afgelopen weken de tijd heeft genomen om zich dagelijks te verdiepen in dit onderwerp. Afschuwelijk. Met Bibi N. in bed 😄 omdat je dat 'als journalist' nu eenmaal doet. Mooi! En het minimale wat een programma écht op het niveau van televisie tilt, voorbij youtube-niveau, fantastische instarts.

  En niet het enige dat het televisiewaardig maakte! Het onderwerp dat erop volgde was zo mogelijk nóg spannender. Niet iemand die in Nederland in een ambassade naar beelden keek, maar échte beelden. Uit Amerika! Daar was ik toch mooi even afgeleid van de bombardementen zónder moord en doodslag in het verhaal te hoeven missen.

  Ik vind het ook jammer dat niemand uitgelegd heeft wat een Zionist is en waar dat vandaan komt, ik heb vast een aflevering gemist. Ik ben wat dat betreft een beetje fragmentarisch als het op Blckbx.tv aankomt. Ik miste ook alle vormen van woorden die iets met misdadigers en misdaden te maken hebben. Het maakte het niet minder spannend hoor. Genocide. Had gekund denk ik, maar goed, daar hadden jullie een specialist voor staan die dat beter weet. Een politicus.

  Terrorist volstaat. En dat steeds herhalen maakt het zeker spannend. En Arabische mensen een beetje verweven met dát woord, dat Arabische mensen zich daar niet tegen kunnen uitspreken. Eén nul voor de staat met de échte luchtmacht! Ik begrijp het allemaal veel beter nu. In bed met Bibi N.. Niks voor Arno, maar jullie moeten wel als journalisten. Nazorg van de psycholoog die toch in bedekte termen het effect van beelden kijken wist uit te leggen. Moordprogramma. Of in ieder geval weer een moordaflevering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *