Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #235 woensdag 25 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-25

Woensdag 25 oktober 2023
– Pieter Omtzigt presenteerde gisteren het programma van zijn partij Nieuw Sociaal Contact. Is het de koerswijziging die hij beloofde?
– In de afgelopen maand heeft de Belastingdienst 27.000 brieven verstuurd waarin wordt aangekondigd dat de bestaande betalingsregelingen voor coronaschulden zullen worden beëindigd. Wat zijn de verwachte gevolgen van deze maatregel, met name voor kleine ondernemers?
– Ondanks het intrekken van het beruchte stikstofkaartje blijken boeren nu nóg meer landbouwgrond in te moeten leveren dan gedacht. Dit blijkt uit analyse van nieuwe WOB-documenten.

Desk: landbouwjournalist Geesje Rotgers, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en voorzitter Stichting Coronaclaim Pancras Pouw
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
3:08 Nieuws van de dag
7:21 Omtzigt presenteert langverwachte verkiezingsprogramma
28:31 27.000 betalingsregelingen Corona schulden gestopt door belastingdienst
49:14 Boer levert voor de derde keer in 1,5 jaar tijd landbouwgrond in voor natuur

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-25 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Omtzigt #nsc #verkiezingen #mkb #stikstofbeleid #boeren

14 gedachten over “blckbx today: Programma Omtzigt bekend | MKB faillissementsgolf begonnen | Comeback stikstofkaartje”
  1. Investeren in de digitale markt is echt aan te raden, want ondanks de recente gebeurtenissen op de digitale markt maak ik nog steeds elke twee weken ongeveer €29.000 winst op mijn beleggingen

  2. Komt Flavio nog terug met een vast programma die hij zelf gaat presenteren? Zoals bijvoorbeeld toen met een gast in de auto. Vond dat een leuk concept. Ik mis Flavio.

  3. Wat ik compleet mis in het item over de "faillissements Golf": zover ik weet gaat het om ondernemers die geen contact zoeken met de belastingdienst, maar alle brieven van de belastingdienst negeren. Het láátste wat je moet doen is je hoofd in het zand steken.Ik had toch wat meer verwacht dan een reclame praatje van de man die geld gaat verdienen aan deze ondernemers. blckbx zou wat meer aan onderzoek journalistiek moeten doen.

  4. Huizenprijzen gaan dalen? Dat is pas wensdenken. Wat we krijgen is periodes met marginale daling en periodes met extreme stijgingen. Huizen moeten en zullen onbetaalbaar worden voor het gewone volk.

  5. Ik heb het diverse keren geprobeerd, zelfs mail contact met jullie hierover gehad, om het automatisch afschrijven te laten werken.
    Elke keer weer krijg ik de melding dat het afschrijven niet gelukt is. Geen idee waar het aan ligt, maar zo lopen jullie wel de steun van 1 vaste luisteraar mis helaas

  6. Vertel er ook bij dat veel zwakke mkb-ers "gered" zijn… wat niks meer was dan uitstel vam executie. Heel veel mensen waren hier voor om ze te redden…

  7. Mensen, kijk uit voor Omtzigt, het zal echt een lege huls blijken, gebakken lucht! De enige partij, die echte vernieuwing en economische vooruitgang kan creëren, zie ik tot dusverre alleen bij FvD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *