Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #220 maandag 18 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-20

Woensdag 20 september 2023
– Wat doen politieke beloftes en partijuitsluiting voor het maatschappelijk vertrouwen, nu de maatschappelijke onvrede opnieuw duidelijk werd tijdens Prinsjesdag in Den Haag?
– Gisteren werd de Rijksbegroting voor 2024 gepresenteerd. Wat staat er in de plannen van het kabinet?
– Moeten Oekraïense mannen die naar Nederland gevlucht zijn terug naar Oekraïne om voor hun land te vechten? En wanneer is het genoeg?

Desk: publiciste Sietske Bergsma, kandidaat-Kamerlid René Dercksen en redacteur David Boerstra
Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:43 Nieuws van de dag
15:08 Maatschappelijke onvrede spiegelt politiek tijdens Prinsjesdag
46:33 Oppositie kritisch op Miljoenennota kabinet
1:02:28 Blijven er nog Oekraïners over om de oorlog tegen Rusland vechten?

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-20 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#prinsjesdag #miljoenennota #denhaag #politiek #kabinet #rijksbegroting #oekraïne #rusland #oorlog

16 gedachten over “blckbx today: Prinsjesdag toont onvrede | Oekraïense dienstplichtigen terug? | Kritiek Miljoenennota”
 1. De mensen die echt wakker zijn… doen niet mee met dit wappie gedrag van gedesinformeerde burgers. @ Info War. Toch moeten we 'iets' doen! Innerlijk weten we dit allemaal.

 2. Kortom: FVD is de enige partij zonder biels voor de hersenen onderzoekt en concrete oplossingen heeft om zsm weer naar welvaart en welzijn te werken.
  De rest van het geklets van het kartel slaat absoluut nergens op en kunnen we missen als kiespijn.

 3. De dictaruur in Nederland is door het koningshuis goed gekeurd en Maxima helpt u straks vakkundig van uw digitale euro af. Het WEF elite steel progamma gaat tot nu toe gewoon door
  Burger alles kwijt slaaf van de corrupte staat
  Beste is het zooitje net als een maffia klan ontmantelen beginnen bij de corrupte ambtenaren zo door naar de maffia bazen

 4. De 'politieagente' bij XR was onze eigen 'Mevrouw Kikker' die inmiddels al vanaf 2020 éénmansacties voert tegen de snode plannen van de roverheid, steeds vergezeld door haar moeder 'Oma Pluis'. Altijd met een pak met een helm en bescherming eronder want ze werd tijdens één van de eerste demonstraties al in elkaar gerost door de politie ondanks haar scootmobiel. Haar kostuumbedrijf is failliet dankzij de covidperiode/lockdown en ze is ernstig ziek maar ze staat er toch maar weer om XR duidelijk te maken dat ze gebruikt worden. Diepe buiging voor deze vrouw en haar moeder. 🙏🙏🙏

 5. Wat Russell Brand nu overkomt , is ook gebeurd met Julian Assange ,
  een zgn verkrachtingszaak in Zweden ,
  die man is zwaar gedemoniseerd en wordt beetje bij beetje vermoord door het Britse 'rechtsstelsel ,
  uiteraard onder permanente druk van de Yankees…

 6. Alles zal afhangen van die wet waardoor de grootste Tech- bedrijven nu al last van hebben als jullie gaan blijven bestaan, wordt je te groot moet je ervan tussen is mijn vrees.
  Ik geniet van jullie uitzendingen en heb al veel bij geleerd,alleen jammer dat een mens er ongelukkig van wordt van al wat de machtsmensen uitsteken en dat schijnbaar straffeloos blijven doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *