Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-22

Vrijdag 22 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– D66-partijleider Sigrid Kaag ging gisteren door het stof tijdens een opzienbarende persconferentie waarbij grensoverschrijdend gedrag binnen de partij centraal stond. Wij geven een update.
– Het persoonlijk CO2 budget komt steeds dichterbij nu de Rabobank klanten via de bankapp gaat monitoren of hun aankopen door de beugel kunnen qua CO2-uitstoot. 
– Het kabinet trekt honderd miljoen euro extra uit voor versterking van het Netwerk Weerbaar Bestuur. Dat netwerk traint mensen bij de overheid om met zogenaamde ‘boze’ burgers om te gaan.
– Uitgelichte artikelen van de komende editie van De Andere Krant
– Een nieuwe blckbx update over o.a. Filemon & de Complotten seizoen 2, de blckbx-première van de nieuwe docuserie Headwind en meer!
– Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker, blckbx-redacteur Bas Reijnierse en programmamaker Flavio Pasquino
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-22 (na afloop van de uitzending)

Blog Sietske Bergsma: https://thefireonline.com/
Website Rypke Zeilmaker: https://www.interessantetijden.nl/
Website De Andere Krant: http://www.deanderekrant.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

12 gedachten over “blckbx today: persoonlijk CO2-budget komt dichterbij, update D66 & Kaag en meer in uitzending #25!”
  1. Alles op commercieel complotkanaal Blckbx is zo derderangs. De gasten, de commentatrice, de filmpjes en het decor. En de suggestieve onzin die ze uitkramen is duidelijk bedoeld voor complotdenkers.

  2. Hahaha dat Co2 verhaal van de Rabobank heb ik serieus twee maanden geleden voorspeld, en is dus nu al uitgekomen min of meer? Mijn hemel zeg. Ik durf zo geen uitspraken meer te doen hoor. Ik pas wel op in het vervolg. Dit is ook de rede dat ze alle contant geld eruit willen hebben. Want dan hebben ze de totale controle over je. Zelfs nog van die Snicker die je bij het tankstation koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *