Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-27


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Woensdag 27 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Op Koningsdag demonstreerde Republiek, de grootste pro-republiek beweging van Nederland, in Maastricht waar de koning te gast was. Zij pleiten voor afschaffing van de monarchie. Wat zou het alternatief zijn?
– Nu Elon Musk Twitter heeft overgenomen, lijkt er meer ruimte voor vrijheid van meningsuiting en minder ruimte voor censuur te zijn. Wat kunnen we verwachten?
– Een nieuwe WOB-gate update: minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz kreeg lastige vragen over de WOB-documenten. Haar antwoorden waren opmerkelijk te noemen…
– Nog steeds is er geen duidelijkheid over de SMS’jes tussen de Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en de topman van farmaceut Pfizer, Albert Bourla. Gisteren was de deadline voor het vrijgeven van relevant chatverkeer, maar de Europese Commissie heeft om uitstel gevraagd en heeft het gekregen.
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur Bas Reijnierse en publicist Sietske Bergsma.
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-27 (na afloop van de uitzending)

Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

18 gedachten over “blckbx today: op Koningsdag op pad met Republiek, 'Free Speech' echt terug op Twitter? en meer…”
 1. Kijk maar uit met Elon Musk, hoort net zo goed bij de superrijke elite die achter gesloten deuren van alles bekokstooft.

 2. Daan, "genutsj", wat bedoel je? Ik ken dat woord niet.
  Zijn we, zonder dat we het beseffen, al op weg naar een één-wereld-taal?

 3. Aardige dame, hoor, die presentatrice; daar niet van, zeker niet.
  Maar waarom houdt zij haar kaken zo op elkaar bij het spreken???

  Waarom wordt zo iemand aangenomen als presentatrice?

 4. Ze moeten zich gewoon schamen Deze OVERHEID!!! Alles WEF! Echt ook nog wachten totdat de echte Helden van Oorlogen er niet meer ZIJN!

 5. Hoe rekenen ze dat uit stikstof. Autorace in Zandvoort gaat gewoon door. Wat is ongewenst gedrag? Dit ma wel 5,3 miljard e 600.000 miljoen niet kan verantwoorden. Zwartaflakken is niet. Ongewenst gedrag . De 1150 kinderen die van hun ouders zijn gescheiden. Dit is ongewenst gedrag maffia en corruptie.

 6. Doe niets met Twitter, Spotify, FB…..alleen nog YT omdat ik via dat medium muziek (mixen) van house kan streamen waar ik blij van word!!!

 7. Het niveau van commercieel complotkanaal Blckbx is zo dramatisch slecht. Dat iemand deze mensen überhaupt serieus kan nemen geeft te denken.

 8. Wauw, de normie komt naar boven in Sietske wanneer ze het koninklijk huis analyseert. 😉 Wat mij betreft was het koninklijk huis was er nooit voor het volk, klaar. We hebben er niets aan. Het zijn parasieten.

 9. Het is heel simpel, in deze tijd kun je toch niet overeind houden dat mensen op grond van geboorte of afkomst, de macht toebedeeld krijgen? Gewoon afschaffen, leuk museum maken en ophouden met sponsoren middels belastinggeld. Voor het eerst niet eens met Sietske, gaat helemaal niet om met wie zij in zee gaan of met wie zij contacten onderhouden, een constitutionele monarchie is vandaag de dag per definitie iets wat je niet moet willen. Van huis uit kennelijk een beetje opgedrongen?

 10. De NSB'ers steunen de willempie natuurlijk! Dat is niet mijn hoe zal ik zeggen want dat zijn ze niet waardig om ze zo te noemen. Laten ze dat tuig maar ophangen dat corrupt zootje!

 11. Vrijheid van meningsuiting wáár dan ook op internet. Het is idd een dorpsplein, waar 'Schele Kees iets roept naar Harige Harrie'. Daar kun je iets van vinden, maar dat hoeft niet persé. Er zijn blijkbaar mensen, die gecensureerde Pravda kanalen willen, waar iedereen met één mond dient te spreken.
  Voor die personen, die het de eerste keer klaarblijkelijk niet goed hebben begrepen, lees '1984' nog een keer, of kijk de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *