Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #219 maandag 18 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-18

Maandag 18 september 2023
– Hét dilemma van staatsecretaris van media en cultuur Gunay Uslu: Moet Ongehoord Nederland van de televisie gehaald worden?
– Vandaag start in het Vredespaleis in Den Haag de zogenaamde ‘genocide-zaak’. Een rechtszaak van Oekraïne tegen Rusland. Waar draait de rechtszaak om en wat staat er op het spel?
– Het Italiaanse eiland Lampedusa wordt overspoeld door duizenden migranten en heeft daarom de noodtoestand uitgeroepen. Hoe heeft de situatie zo uit de hand kunnen lopen?

Desk: voorzitter Ongehoord Nederland Arnold Karskens, voormalig NOS-directeur Bauke Geersing, journalist Ab Gietelink

Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
6:22 Nieuws van de dag
18:00 Het dilemma van Uslu: Gaat ON van de buis of niet?
41:59 Behandeling ‘genocide-zaak’ Oekraïne gestart bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag
59:44 Noodtoestand Lampedusa door recordaantal migranten

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-18 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#ongehoordnederland #immigratie #eu #meloni #ursulavonderleyen #genocide #oekraïne #rusland

23 gedachten over “blckbx today: Ongehoord Nederland van TV? | Migratie-noodtoestand Lampedusa | Genocide-zaak Oekraïne”
 1. Die Bruning is deel van het probleem. ipv schande te spreken over hoe de MSM massaal de overheidsverhalen tav Corona, 9-11, EU, migratie/vluchtelingen, NATO, Oekraïne, Klimaat/CO2 etc etc blijft steunen leest hij Ab Gietelink de les…Van die Bruning hoeven we niks te verwachten. Fantastische uitzending weer! En wat is die Sanae Orchi een talent! ( ook daar hoor je ze in de MSM niet over! 😉)

 2. De arrogantie van het Oekraïnse dictatoriale regime; plegen zelf sinds 2014 genocide door bewust bombarderen van burgerdoelen in de Donbas regio (20.000 dode burgers tot nu toe) en dan Rusland aanklagen

 3. Thomas is een smerige corrupte rat, mainstream media bestaat volgens hem niet, onze media is veelzijdig. Ik heb nieuws voor je; bijna alle dag- en weekbladen zijn in handen van 2 bedrijven; DPG en mediahouse. Multimiljardairs waaronder familie van Thilo. Investeerders: blackrock en Vanguard!! En nog iets: DPG heeft meerderheid van de kranten gekocht gedeeltelijk met belastinggeld uit Brussel, ons belastinggeld!! Wij betalen voor deze bagger!!

 4. Geen censuur volgens deze mafkees!! Hoevaak moest Blackbox uitwijken naar rumble en eigen Website ivm onderwerpen die gevoelig lagen en liggen? En redacted? Hoevaak zijn programma’s en mensen op de sociale media geblokkeerd? Leeft deze man onder een steen of zo? Ook bang voor zijn baantje . Ruggengraatloze slappe corrupte zak, daarom dus voorzitter

 5. Die vent van on is een arrogante wezen. Heb er niets mee . Die moet eerst zichzelf te ontdekken voordat die zich in politieke toestanden gaat mengen (echter dat zijn in wezen allemaal wel).

 6. Er worden belangrijke dingen in de besproken onderwerpen niet genoemd. Ik ga ze niet allemaal op noemen. Maar bijvoorbeeld ging het Poetin niet alleen om de gebieden waar veel Russen wonen. Er word vergeten te vertellen dat het ook Poetin zijn doel was. Om Kiev en geheel Oekraïne te willen veroveren. Over lampedusa word gezegd dat de bevolking kwaad is en terecht. Maar de presentatrice vergeet te melden waarom deze mensen zo kwaad zijn. De Afrikaanse avonturiers. Zijn inmiddels in aantal het zelfde of zelfs meer dan de eiland bewoners. Dit is een schande en ontoelaatbaar. Vind dat de presentatrice van blckbx belangrijke info verzuimd te vertellen. Dat gezegd hebbende schreef ik al een artikel in 2018. Dat ik een diaspora/ exodus zie aankomen richting Europa.

  Eerder op 3 December 2018 Schreef ik al een artikel over een aankomende verwachte diaspora in de toekomst.

  Een diaspora van mensen, richting westerse landen in de wereld. Een vrijwillige diaspora, exodus van noord, oost, zuid en west Afrikanen. De vraag is komen die werkelijk in de toekomst naar Europa? Het VN-migratiepact nodigt de migrant uit wel te komen. Het stimuleert de Afrikanen zich te verspreiden in Europa de westerse wereld. Het geven van vele miljarden euro’s aan ontwikkeling hulp decennia lang. Heeft geen positief effect gehad voor de Afrikaanse mensen. Blijkbaar is geld subsidie niet de enige reden om in Afrika te blijven wonen

  Het VN-migratiepact, een bedacht plan zorgt nu al voor een orkaan aan reacties. Je hoeft geen etnograaf te zijn die zich breed verdiept op het sociaal culturele vlak. Met een participerende observatie om in te zien dat een grote stroom islamitische Afrikanen. Uit alle delen van dat continent een grote impact zal hebben. In de toekomst op de Europese bevolking. En zoals een etnograaf te maken heeft met epistemologisch denken, hebben op dit moment ook regerings- leiders die het verdrag moeten tekenen hun gegronde twijfel over inhoud en dus de consequentie van dat verdrag.

  Het is humaan van de westerse wereld om vluchtelingen te steunen. Maar is het grondgebied van Europa daar de oplossing voor?

  Een diversiteit aan islamitische richtingen die al deze etnische groepen met verschillende islamitische geloofsovertuigingen met zich meebrengen naar Europa. Zorgen nu al voor meedogenlozen religieuze oorlogen in eigen gebieden in de islamitische wereld.

  Wat zal er gebeuren als deze etnische groepen zich gaan vestigen in Europa in de toekomst. Europa kan er alleen maar naar raden. Het gevaar voor terroristische aanslagen. Die de etnische groepen in Europa in hun eigen (wereld). Misschien zullen gaan plegen om macht naar zich toe te trekken. Zal dan mogelijk ook in de Europese landen plaats gaan vinden. En pluralisme daarmee uitgesloten is. Ervaring heeft doen inzien door de jaren heen. Dat er met vele islamieten geen match,- geen integratie tot stand is gekomen. Maar er ook mensen zijn vanuit deze etnische groepen. Die al verschillende generaties in Nederland verblijven, zich wel op groter schaal ontwikkelen. Maar dat is niet genoeg!

  De vraag is waarom zetten de regeringen belasting geld in om etnische groepen binnen te halen. Waarvan je weet dat het gros daarvan niet kunnen werken voor de Europeanen. Het zal de Nederlandse (kennis) economie, innovatieve slagkracht en concurrentie positie op geen enkele manier versterken.

  Dat kan alleen gebeuren als deze groepen direct inzetbaar zijn in de economie. Zolang dat niet het geval is. Breek je de zekerheid van de opgebouwde rechten van de inheemse burgers af. En dat mag nooit de bedoeling zijn. In plaats van werken en belasting betalen.

  Zal deze grootste groep migranten opgevangen moeten worden. En de verzorgingsstaat steeds meer door deze grote aantallen steun zoekers zichzelf in gevaar brengt. Het probleem is dat bijvoorbeeld in de toekomst Nederland grote groepen etnische migranten niet financieel in hun levensbehoefte kunnen voorzien. De verhoudingen van opbrengst en uitgave zullen steeds meer uit balans gaan raken. Laat staan met de huidige woningnood. Deze mensen de overheid ze ook niet van een woonhuis kunnen voorzien.

  Zonder elementaire kennis of meer, en diploma’s en geen juiste werkervaring. Is het voor mensen die van een basaal niveau zijn. Zo goed als kansloos om een baan aangeboden te krijgen. En eenmaal in het land heb je de plicht ze te voorzien in hun levensbehoeften. Als men dit bindende pact steunt. Als dat zal gebeuren. Dan zal dit project wederom weer mislukken. En heel veel belasting geld gaat kosten en sociale onrust.

 7. Is Nederland ( het land waarin wij wonen) gebaat bij een succesvolle Brics? Wij zijn lid van de EU, NAVO etc….
  Verder over Oekraïne: Stel er komt vrede in Oekraïne en Rusland krijgt de donbass en de Krim, wie zijn dan de volgende landen? De baltische staten grenzen aan rusland alsmede ook Finland en Noorwegen. Gaan we daar ook bufferstaten van maken? Allen trouwens lid van de NAVO. Willen we teouwens bij t clubje EU horen of bij t clubje Rusland, Iran, Noord Korea en diverse andere dicatotoriale Staten?

 8. Ik raad iedereen aan om bij de Blauwe Tijger Gekaufte Journalisten aan te schaffen. Opent echt de ogen over hoe Journalistiek Nederland, Belgie en Duitsland werkt.

 9. RIVM de bajessen in. De raad van state (D66 thom de graaf) in huidige vorm voor de internationale rechters in den Haag…..wil je weer kraak helder rechts water in de vijver moet je altijd eerst de vervuilende linkse varkens uit het water jagen om te beginnen!

 10. Thomas probeert een beetje mooi weer te spelen en is totaal niet op de hoogte van hoe de media werkt. Er er wel degelijk sprake is van censuur voorbeelden genoeg. Ook is er zeker wel een mainstream media heb het idee dat ie niet echt weet waar hij het over heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *