Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van maandag 16 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-16


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 16 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Faith Bruyning werd zelf op jonge leeftijd uit huis geplaatst en belandde in de jeugdgevangenis. Ze knokte zich omhoog, studeerde af als jurist en ging aan de slag als boetespecialist bij de Gemeente Amsterdam. Gek genoeg werd ze slachtoffer van de toeslagenaffaire. Ze praat ons bij over haar ervaringen, maar ook over haar initiatieven en oplossingen voor deze schrijnende situatie.
Nederland moet komende herfst mogelijk weer in lockdown. We bespreken de mogelijke scenario’s aan tafel.
– Per 1 juni worden de PCR-resultaten van de GGD vernietigd en kan nooit meer geanalyseerd worden of de uitslagen juist waren. Wat kan hier nog tegen gedaan worden?
– Zonnebrand is opeens trending: smeren met hoogst mogelijke factor of juist helemaal niet? Daan de Wit heeft zich hierin verdiept en praat ons bij.
– Aan de desk staan boetespecialist/jurist Faith Bruyning, statisticus Fritsander Lahr, onderzoeksjournalist Daan de Wit en redacteur David Boerstra.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-16 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

13 gedachten over “blckbx today: nieuwe lockdown in de herfst?, wat de toeslagenaffaire doet met Faith Bruyning en meer”
 1. Ik heb ook iets vergelijkbaars meegemaakt met de overheid. Ik weet al heel lang waar het probleem ligt maar ze doen alsof ze gek zijn. Als je dit hoort dan merk je pas dat ze overal dezelfde werkwijze hebben en dat jij met de ellende blijft zitten.

 2. Er komt een energie-lockdown, die wordt verkocht als klimaatlockdown. Bjejaarden kunnen dan doodvriezen, dan zijn er ook geen vaccinaties meer nodig en het bespaart AOW-kosten. De oorlog met Rusland is serieus. De NAVO en EU vallen uit elkaar.

 3. Benoem gewoon de echte reden van de komende lockdown en draai er niet omheen. Ik merk bij blckbx moeite om het beestje bij de naam te noemen bang om voor conspiracy of wappie kanaal bestempeld te worden. De WHO bepaald straks of we wel of niet in lockdown gaan met het nieuwe pandemie verdrag dat binnenkort getekend gaat worden. Zij staan straks door dat verdrag boven de grondwet en we hebben hier als Nederland straks niks meer te zeggen over dit wereldwijde beleid. Daarom zeggen alle wereld leiders ongeveer allemaal hetzelfde. Dit draaiboek wordt door de WHO bepaald. Dit heet in conspiracy kringen the great reset oftewel de nieuwe wereld orde. Een nieuwe wereld regering. Alle theorieën en of andere argumenten hebben geen zin doen er verder niet toe.

 4. Is de burger bereid, laat staan bang genoeg voor nog een voorstelling in circus corona?
  msschn de 65+ers, want daar zaten de lockdownroepers en mondkapjesadepten vooral.
  Pfizer wrijft in de handjes, die hebben succesvol gelobbyd afgelopen twee jaar. Als je het aan hun ligt moet en zal iedereen elk jaar een paar prikken.
  Nee, echt probleem dit najaar is het scenario van extreme inflatie i.c.m schaarste. Corona zelf is wel over. De kans dat zo'n virus nu ineens een superkiller word is praktisch uitgesloten.

 5. Kunnen jullie die Bjorn Willemse of hoe die heet niet aan de kant zetten? Die man kan geen 2 zinnen uitspreken zonder fouten te maken, komt echt uitermate onprofessioneel over. Komt de geloofwaardigheid van het programma bepaald niet ten goede. Sanae is tenminste een goede presentatrice. Ik zou graag blckbx aan andere laten zien, maar ik heb plaatsvervangende schaamte als Bjorn de presentatie doet…

 6. Ik vind dit werkelijk het allerbeste nieuwskanaal wat er is op het moment, ik kijk ook echt elke uitzending en ik vind dit ook een aanrader voor iedereen om te kijken.
  Flavio heeft het zo professioneel aangepakt en moet je nou eens zien wat hij en alle vrijwilligers hoe mooi dat ze het hebben gemaakt met zo'n professionele uitstraling en deze mensen die er altijd spreken ik vind het echt waanzinnig hoe snel het is gegaan en wat het uiteindelijke resultaat is, ik ben zelf ook wel fan van Ongehoord Nederland en ik vind het ook wel fijn om Flavio daar af en toe te zien dat geeft ook wel wat meer erkenning en laat zien dat jullie ook nu door de main stream media gewaardeerd worden, ook al kun je zeggen dat Ongehoord Nederland eigenlijk ook niet echt main stream is is het wel fijn dat je op die manier toch main stream kan gaan.
  Ik vind het geweldig om te zien hoe jullie het in zo'n korte tijd voor elkaar hebben gekregen om de MSM aan de kant te zetten, een gedegen concurrent zijn geworden en dat helemaal op eigen kracht (vrijwilligers niet vergeten), nou daar kan de MSM een voorbeeld aan nemen hoe het wel moet maar wat ik het liefste zou willen zien is dat de oude MSM betaald door de belastingbetaler dat die door jullie word overgenomen op de manier hoe jullie het nou doen dan kunnen al die mensen van de oude MSM allemaal fijn thuisblijven en zijn we met z'n allen een stuk goedkoper uit.
  Dat niet alleen, we zijn dan ook veel beter af omdat we dan tenminste wel het echte nieuws krijgen in plaats van dat we naar de staats tv zitten te kijken die je de hele dag zitten te indoctrineren.

 7. ziggo maanden terug al opgezegd! waarom betalen voor propaganda en desinformatie als je ook met eigen verstand kunt kiezen voor de juiste nieuws bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *