Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #222 maandag 25 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-25

Maandag 25 september 2023
– Verkiezingstijd is natuurlijk de tijd om de communicatie-skills weer eens af te stoffen en de spindoctors aan het werk te zetten. Wat spinnen de dokters deze dagen in elkaar?
– Klimaatactiegroep ‘Extinction Rebellion’ stelt een ultimatum aan de Rabobank om te stoppen met het financieren van industriële landbouw. Bij geen gehoor dreigt de actiegroep met kantoorsluitingen.
– Volgende week start een nieuwe prikronde tegen corona waar zelfs zwangere vrouwen zich voor kunnen aanmelden. Maar hoe verstandig is deze herhaalprik en hoe zit het met informed consent?

Desk: huisarts Felix van der Wissel, vicevoorzitter Farmers Defence Force Sieta van Keimpema en NLP-deskundige Igor van Kaam
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-25 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#mrna #vaccinatie #zwangerschap #extinctionrebellion #verkiezingen

27 gedachten over “blckbx today: mRNA in moedermelk | Buigt de Rabo voor Extinction Rebellion? | Campagnes ontraadseld”
 1. ik denk dat een hoop mensen beseffen dat jullie ook gewoon goed betaald krijgen uit onze staatskas bij deze volg ik jullie niet meer omdat jullie niet onafhankelijk zijn te snel groot en een dikke studio. ook met een helikopter vliegen en dat terwijl jullie nog maar nog maar net waren begonnen. twijfelachtig allemaal.

 2. Deze kan ik niet laten.
  (Ik doe mijn best Blckbx 😉)

  "Stress is slecht voor lichamelijke gezondheid ."

  Dan had ik allang dood moeten zijn.😅
  Ik ben de enige in de familie die niet ziek is/was.
  De Bijbel heeft mijn zus weinig gebracht wat dat betreft.

  Geef mij maar reiki zelfbehandeling.
  Kost niks en ik hoef nooit naar de huisarts of tandarts.
  Zelfs opspelende ontstekingen gaan weg met 2 daagjes ofzo.
  Zo kan ik meer opnoemen.
  Tenniselleboog bijvoorbeeld,
  (Ontsteking aan de pees, die zijn het meest vervelend) mensen die daar last van hebben gehad weten hoe lang je daar pijn van kan hebben, had ik ook voordat ik überhaupt wist wat reiki is.
  Als het nu opspeelt ben ik er zo weer vanaf.

  Maar het zal wel een complot zijn, dat reiki.

  Trek je niks aan van YouTube comments.
  Het is altijd zo geweest op YouTube.

  Provoceren op Twitter is toch echt erger.
  Omdat je deftig taalgebruik hebt maakt het niet minder erg.
  Uitkomst is hetzelfde…..
  Mevrouwtje….😉✌️
  😁😁
  Chao

 3. Kan mRNA wel omgevormd worden tot DNA? Ik begreep dat er plasmid-DNA verontreinigingen in de vaccins gevonden zijn, niet goed gereinigd. Zou risicovol kunnen zijn.

 4. Erg jammer dat niemand van jullie durft te benoemen wie XR financiert.
  Tot nu tot is er maar één iemand die dit gedaan heeft, en nog in de Tweede kamer ook.

 5. FDF=lobby big agro. NL is niet duurzaam, 100.000 hct zwaar bespoten suikerbieten en 200.000 hct zwaar bespoten en bemeste mais, de zwaar overbemeste groene woestijn. Boeren werken gewoon voor geld net als andere ondernemers. Hoge schulden, lage prijzen, dank aan big agro, FDF, Bayer en Monsanto. Hongersnood is er omdat door de manier van handelen en winst maken. In NL worden producten doorgedraaid, vanwege te lage prijzen. De NL landbouw kan de wereld helemaal niet aan voedsel helpen, wel aan failliet van lokale boeren in arme landen.

 6. Kom aub weer met gesprekken met specialisten en niet alleen de gasten in de studio.

  Ik vind het eerlijk gezegd te saai zo. Te weinig afwisseling. Vroeger keek ik all gesprekken van A tot Z. Nu scroll ik vaak Blckbx voorbij of zet het na 15/30 minuten af.

 7. Het kleinste tikje op jullie site en
  je moet weer opnieuw laden nu al
  drie keer zeer hinderlijk, kost het een fortuin om met een Zwart scherm te luisteren ?

 8. 😂 staande ovatie voor een SS meneer! Wie verbaasd zich daarover? Onze regering is vol Nazis, onze koningshuis ook dus waar praten wij over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *