Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van maandag 2 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-02


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 2 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– In Europa kennen we sinds kort de Digital Services Act, ook wel de Censuurwet genoemd. In de Verenigde Staten is er nu de Disinformation Governance Board, die in de volksmond ook wel ‘The Ministry of Truth’ wordt genoemd.
– Luchtvaartmaatschappij KLM neemt alleen nog gevaccineerd personeel aan. De Vereniging Nederlandse Vliegers beschouwt dit als discriminatie en daagt daarom KLM voor de rechtbank op 19 mei aanstaande.
– We blikken vooruit naar 6 mei. Het is dan 20 jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord.
– Een nieuwe WOB-gate update: deze keer over een medicijn dat wij hier niet mogen benoemen…
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur Bas Reijnierse en programmamaker Flavio Pasquino
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-02 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

26 gedachten over “blckbx today: 'Ministry of Truth' bestrijdt desinformatie, KLM voor de rechtbank gedaagd en meer…”
 1. Ik ben zo blij en overtuigd dat ik nooit pscyhologisch gezien in slaap bent gevallen en dus ook niet wakker kan worden.
  Als ik gewoon een aantal dingen achter elkaar zet dan is het erg makkelijk om te zien wat er echt aan de hand is.
  pcr-test niet geschikt is om corona te detecteren zoals de ontwerper van de test zelf zeg : you can find almost anything in anybody.
  Dat ze niet kunnen vaststellen welke zogenaamde variant je hebt na "positieve" uitslag.
  2 Jaar is het beleid gegaan vanwege de "besmettingen" terwijl "besmettingen" niks betekent.
  Men stond te klappen voor de zorg want die was zogenaamd overbelast… tegelijke tijd werden demonstranten door politiegeweld zo erg toegetakeld dat ze juist zorg nodig hadden en niet te vergeten erna de zorg nog verder afschalen.
  Terwijl men zich verplicht voelde om de 1,5 meter regel na te leven….tegelijke tijd werden demonstranten ingesloten en wat er voor zorgde dat men op elkaar gedrukt kwam te staan.
  2019 corona werd in het illusie levende persoon de wereld in geroepen ….tegelijke tijd verdween de griep uit de statistieken.
  Dit zelfde patroon wat er nu speelt hebben we al eerder meegemaakt namelijk tijdens 9/11.
  Bij 9/11 waren de 2 vliegtuigen de afleidingsmiddel voor de controlled demolition en verzekeringsfraude die er achter de schermen plaats vond.
  Mensen in China vielen niet dood op straat er kwam naar buiten dat het in scene was gezet en dat videobeelden waren gebruikt van mensen die dronken waren en die omvielen.
  Als je heel kritisch kijkt naar de beelden zie je ook de mensen die zogenaamd dood vielen zichzelf nog opvangen net voordat de klap van de valpartij plaats vind.
  9/11 heeft laten zien dat mensen het moeilijk vinden om iets nieuw,angstaanjagend vast te stellen. Nu is de seizoensgriep puur de naam die een andere definitie heeft gekregen.
  Elke winter die erop volgt krijgt dan de naam van een variant…zo kunnen ze natuurlijk alles in stand houden. Je dag in en dag uit je laten herinneren om je te laten testen of gentherapie in je te laten spuiten zodat je het niet vergeet en je gewoon je leven normaal zou leiden. Ze willen natuurlijk niet dat je afgeleid bent van hun afleiding om je te laten wennen aan iets wat niet deugt.

 2. Lieve mensen, laten we het over 1 ding eens zijn. De l;eden van de Deepstate hebben hun eigen graf allang gegraven. Ze hebben het kennelijk nog steeds niet door, maar dat is niet erg. Het enige waar wij, als slimme en wakkere burgers voor moeten zorgen, is dat wij ons niet mee laten sleuren dit graf in.
  Ik gun alle dombo's in de wereld de opgelegde prikken. Als ze dat willen. En die mogen allemaal mee dat graf in.
  Er is 1 ding waar ik het met de Deepstate mee eens ben en dat is dat er veel te veel dombo's op deze aardbol rondlopen, dus hun idee (hoor de grote "filantroop" Gates daar maar over) om de mensheid te decimeren door middel van "vaccins", is een zeer goede.
  Maar ik weiger dit spel mee te spelen.

 3. Gek van worden. BOYCOT K.L.M. Nederland is sinds Rutte 1~ IV . China geworden. Ik ben Chinees, wij zijn eerlijk en duidelijk met onze discriminatie tactiek. Nederlanders zijn sneeky:(

 4. Europarlementariërs…eigen zakkenvullers zijn het!!! Terug naar een EEG!!! Alleen samenwerken op gebied van handel, industrie, politie, justitie en defensie!!! Behoud van eigen cultuur, eigen normen, waarden en veiligheid weer voorop!!! Geen geldverspilling meer aan nutteloze zgn. politci van de EU!!!

  Pim Fortuyn was inderdaad een held….eerlijk en oprecht! Dat hij gelijk had is een feit!!!

 5. Contant geld nodig? In sommige wijken vind je amper een automaat. Dit is puur een politieke actie. Om het betalen met cash geld te ontmoedigen zijn er steeds minder geldautomaten. Door contant te betalen is er minder controle over de uitgaven, men weet immers niet wie wát koopt. En dat is lastig voor de banken/overheid. Het kan maar zo ‘zwart geld’ geld zijn.
  Ook de controle op een ongezonde levensstijl is zo niet te controleren. Verschillende banken (ABN-AMRO, Rabobank, ING bank, Triodosbank) hebben middels de pinbetalingen al een controlefunctie in de betaalapp. Het gaat de verkeerde kant op, er wordt nu al gesproken over een vleestaks, straks komt er een alcoholtaks, vliegtaks, fastfoodketen taks……enz. Heb je te veel van déze ongezonde meuk gebruikt, kan het maar zo zijn dat je betaling geblokkeerd wordt.
  Je kunt er maar beter op tijd mee beginnen, we zijn immers ál gewend aan de controlerende Corona App ✅, en deze kan heel gemakkelijk aangepast worden 😩
  Vertrouwen is goed maar controleren is beter!

 6. Drukte op Schiphol is van blijvende aard, ook in zomervakantie. Ja hoor……hier istie dan, dé urgentie om vliegveld Lelystad in gebruik te nemen 🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♂️
  VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis was dit weekend aanwezig op Schiphol en zag de problemen op de luchthaven door personeelstekort. Reizigers via Schiphol ontkomen er niet aan: in het weekeinde en ook tijdens de zomervakantie blijft het chaotisch op de luchthaven. Vlieg als het even kan niet op deze momenten, adviseert Schiphol, dat kampt met ernstig personeelstekort.
  Wie de komende dagen vanaf Schiphol vliegt, moet blijven rekenen op grote drukte. Die sombere boodschap heeft de luchthaven. Niemand, van Schiphol zelf tot minister Mark Harbers, lijkt te weten hoe de problemen snel kunnen worden opgelost.

 7. Ik volg alles van jullie, dank hiervoor, een financiële steun doe ik met alle liefde. Wat goed trouwens dat jullie het land in gaan, hopelijk met een duidelijk blbxtv sign op jullie auto of als logo op jullie kleding .

 8. Pim er komt rechtvaardiging, ze zullen in de hel komen. De dokter in kwestie je bent een waarheidsvinder, een held, een mens met een hart en goed geweten, ook hij zal gerechtigheid krijgen. De Waarheid wint, het licht is sterker dan het kwaad, donkere zielen zullen vergaan.

 9. In plaats van we ons massaal te verzetten tegen geïnstitutionaliseerde ongelijkheid, vieren we die 27 april🤴🏻 én op 5 mei 🕊!

  De waarheid is traditiegetrouw het eerste slachtoffer in een oorlog. Ook bij de Russische invasie van Oekraïne is dat het geval. Na veel twijfels over de waarachtigheid van het zogenaamde Spook van Kiev heeft de Oekraïense luchtmacht nu eindelijk toegegeven dat deze legendarische piloot die tot veertig Russische vliegtuigen zou hebben neergehaald, inderdaad een legende was, een verzinsel om de moed erin te houden bij landgenoten.

 10. ‘Vrijwel zeker bewegen we ons in de richting van een tijdperk van totalitaire dictaturen, een tijdperk waarin de vrijheid van gedachte eerst een dodelijke zonde zal zijn, en vervolgens een betekenisloze abstractie. Het autonome individu zal niet meer bestaan.’
  George Orwell, Inside the Whale (1940)

 11. Heel lang dacht men dat je niets tegen een virusinfectie kon doen. Wel natuurlijk secondaire aandoeningen bestrijden met bv antibiotica. En toen kwam HIV/AIDS. Een vaccin zat er niet in. Dus toch antivirale medicijnen. Maar de groep was groot en een leven lang slikken van heel dure medicijnen.
  Met corona hebben we geleerd dat ook andere medicijnen (cocktails) antiviraal kunnen werken. Dat is dan het pos puntje van deze tragedie, want hoogstwaarschijnlijk werken ze ook voor bv griep. Of zelfs dengue (geen vaccin beschikbaar).

 12. Hoe dom kun je zijn als je denkt dat de macht niet gecontroleerd hoeft te worden? Dan heb je volgens mij een ernstige kortsluiting in je hoofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *