Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 11 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-11


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Woensdag 11 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De GGD voorziet een toenemende prikwens voor de zomer nu het coronabewijs komend jaar blijft. Wat kunnen we verwachten?
– Tijdens de laatste lockdown had maar liefst 22 procent van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar suïcidale gedachten; een verontrustende toename vergeleken met andere kwartalen.
– Keuze Vrij Bij Mij organiseerde het netwerkevenement ‘De Nieuwe Wereld Ondernemers’. Met initiatiefnemer Olaf Weller praten we over ondernemen in de ‘nieuwe wereld’.
– Aan de desk staan initiatiefnemer ‘Keuze Vrij Bij Mij’ Olaf Weller, huisarts Felix van der Wissel en programmamaker Flavio Pasquino
– Presentatie: Bjorne Willemsen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-11 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

24 gedachten over “blckbx today: meer prikken door verlenging coronapas, suïcide cijfers onder jongeren toegenomen en..”
 1. Artsen hebben afgesproken middels het afleggen van een eed van Hippocrates dat zij patienten in overleg met de patiënt zullen helpen of als de patient niet bij kennis is bewusteloos hij of zij dit voor de patient doet.
  De patient heeft bij bewustzijn altijd het laatste woord.
  En dit mag ook alleen een arts doen politici en of wie dan ook zijn geen arts en daarom ook niet bevoegd deze keuze te maken voor een burger.
  Dit zijn de grondrechten en de grondwet met voeten treden indien rechters zich hier aan schuldig maken moet je ze wraken en vraag je de politie in het gerechtsgebouw die daar aanwezig zijn een aangifte te doen tegen deze rechters.
  Er staat een levenslange gevangenisstraf op de grondwet en de grondrechten niet na te leven.
  Waarvan akte!!
  I AM THE ALPHA🐺
  ✝️❌⚡🤎AE1⚖🙏

 2. Kijk ook is verder buiten de toeslagenaffaire er worden jaarlijks tig duizenden kinderen uit huisgeplaatst waarom blijven die buiten de radar.
  Het word geleid door een religieuze sekte een verdienmodel dat gezinnen en ouders uit elkaar drijft.
  In een bredere kijk op de wereld is dit kinder en mensenhandel slavernij mishandeling en uitbuiting en verwaarlozing.
  Zeg dat is vaker ik kan jullie met feiten laten zien wat hier gebeurd en wat er hier mis is.
  I AM THE ALPHA🐺
  ✝️❌⚡🤎AE1⚖🙏

 3. Dan ben je zo fantastisch bezig met t organiseren van bijeenkomsten en de ultieme decentrale wereld aan t bouwen als fantastische tegenhanger van de top down centrale georganiseerde NWO en dan noem je vervolgens Bitcoin en NFT’s in een adem 🤷‍♂️. Ik weet wel, het is verwarrend allemaal, computers en zo, maar hetgeen je naar opzoek bent ligt recht voor je neus. Een decentraal, monetair systeem dat door geen enkele entiteit kan worden gemanipuleerd, gecensureerd of geconfiskeerd wat intussen 24uur per dag al sinds 2009 zonder onderbreking werkt. Ik zou zo graag horen waar de kennis over bitcoin start en ophoudt en daar eens over praten. Al is t maar om zelf te begrijpen waar ik mss iets heb gemist.

 4. “De eigenschappen van een hypocriet zijn er drie: 1. Als hij spreekt liegt hij. 2. Als hij een belofte maakt komt hij deze niet na. 3. Als je hem iets toevertrouwt dan bedriegt hij jou.”

 5. Felix is een huisarts die ik zo wat zelden /zelfs nooit tegengekomen ben.
  Zo hoort een arts te zijn zoals Felix…
  Betrokkenheid en goed voor zijn patiënten zorgen zoals hij voor zijn eigen familie zou zorgen..
  Ik ben zowat van huisartsen verandert… op zoek naar deze goede qualiteiten zoals betrokkenheid en rechtvaardigheid en verantwoording voelen voor zijn patiënten .

  Respect voor deze moedige, liefdevolle, rechtvaardige heren van blckbx. 🙏🏼❤️🙏🏼
  Bedankt. 🍀

 6. Vkbm moet praten met 4.o society van die meneer,blok. Ik weet niet meer hoe hij heet.samen voegen Groeien en graag de wakkere mensen praten om mee te doen

 7. Wat die NOS arts zegt is bijna crimineel te noemen.Iedereen die zich een beetje in de materie heeft verdiept(dat Pfizer rapport kan men zelf nalezen op de website van de CDC)weet dat dat spul heel schadelijk kan zijn voor jongeren.En hij praat dit beleid gewoon goed door te zeggen dat zonder problemen reizen ook onderdeel is van je gezondheid.En dit soort kwakzalvers houden hun bigregistratie wel in Nederland????Het is ook de omgekeerde wereld.

 8. De andere Media is en blijft het Nieuwe normaal , de MsM zal over pak hum beet 20 jaar totaal kansloos en zal dan totaal geen invloed meer kunnen uitoefenen en zullen doelloos zijn , en de TV zoals die nu bekend is gaat totaal verdwijnen, mits er geen beteren en betrouwbare kanalen bij komen want niemand met gezond verstand kijkt nog dagelijks een uur of 5 naar de TV.
  Deze corona tijd heeft ons laten zien wie onze tegenstanders zijn en wat we er tegen moeten doen om het leven zoals wij dat kennen willen behouden met hier en daar een paar verandering.

 9. De vaccine,s moeten op -80 worden gekoeld en dat gebeurt nergens ze koelen tot -40 dus het word zowizo niks met al die troep als je dat in gespoten krijgt!!!

 10. Weer mooie uitzending , jammer dat de Pfizer papers niet aanbod kwamen!!!Daar in staats precies waarom het gewoon ronduit schandalig en moorddadig is dat er nu nog een persoon in de wereld ingespoten word met deze Gifspuiten!!! En dat de shedding van de gifspuiten niet word besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *