Geen widgets gevonden in de zijbalk

LET OP: Om deze uitzending censuurvrij te verzorgen, wordt de YouTube-livestream eerder beëindigd.

De volledige uitzending van blckbx today #231 maandag 16 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-16

Maandag 16 oktober 2023
– Het aantal gemelde kankerpatiënten is na de vaccinatierondes behoorlijk toegenomen, zelfs onder jongeren. Zijn deze gevallen te linken aan de mRNA vaccins?
– In Berlijn is de World Health Summit begonnen. Wat is de invloed van deze jaarlijkse conferentie op het landelijke gezondheidsbeleid?
– Tijdens de verkiezingen in Argentinië neemt de druk op de leidende partij toe. Javier Milei wil onder andere van de centrale bank af.

Desk: Prof. dr. Theo Schetters, econome Jelena Postuma en gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-16 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #kanker #covid #covid19 #vaccine #WHS #worldhealthsummit #gezondheid #Argentinië #centralbank #centralebank #javiermilei

10 gedachten over “blckbx today: Meer kanker door COVID-vaccins? | Angst op World Health Summit | Einde centrale bank?”
 1. Nu even afwachten op de trollen die hun broekje vol hebben met het eten van gisteren na het horen van het (zoveelste) neveneffect van hun geliefde prikjes.
  Daar staan ze dan met hun hoogmoed (of liggen voor sommigen…)

 2. Interessant met Theo Schetters. Ook " grappig " is , hoe meer boosters iemand krijgt des te minder weerstand tegen Covid-19 iemand heeft.

 3. Was allemaal de bedoeling van de roverheid. Klein en middenbedrijf naar de klote. Alleen de hele grote mogen blijven. Kom op mensen hebben jullie dit nou nog niet door. Wef

 4. Daar in mijn ogen bankiers de hoofdschuldige zijn van alle oorlogen, juig ik toe een ieder die zich inzet dat we met zijn allen van die criminele organisatie afkomen. Het geheim is dat we ze niet nodig hebben.

 5. Het was weer een genoegen om naar Theo Schetters te luisteren. Een echte wetenschapper, met een sterke ruggegraat. Eén van mijn helden ❤

 6. mensen welke overwegen een corona prik te halen hanteer de volgende stelregel , krijg je geen officiele bijsluiter dan neem je geen prik.

 7. Waarom zijn we hier? Wat is de bedoeling van dit leven? Is er leven na dit aards bestaan? Is er een hemel en een hel? Is u dan goed: goed genoeg zodat u in de hemel word binnengelaten? Velen van ons antwoorden op deze vraag bevestigend. Maar wat is dan echt goed? Wat is de hoogst morele standaard waaraan we ons kunnen meten? Die van uzelf, of die van mij, of… Kijk aub eens naar deze test (en houd het lezen vol tot het einde want daar staat zéér goed nieuws). Hoeveel leugens heeft u verteld in uw leven? Heeft u wel eens iets gestolen (ook al was het klein en van heel weinig waarde)? Heeft u gehaat? Heeft u begeert wat niet van u was? Wij allen hebben zeker 1 van deze dingen wel eens gedaan. Dit laat zien dat wij zondaars zijn: dit toe te geven is niet makkelijk voor ons mensen. Maar God is licht en in Hem is in het geheel geen duisternis – geen kwaad, geen zonde. God is de heilige Geest, Hij is 100% Liefde, maar ook 100% Rechtvaardig. Omdat Hij dus ook een 100% Rechtvaardig Rechter en Heilig is moet Hij niet alleen moordenaars en verkrachters veroordelen, maar ook Godslasteraars, leugenaars, dieven, afgodenaanbidders, echtbrekers en sexueel immorele mensen. Doet Hij dat niet dan is Hij corrupt. Maar dat is Hij niet. De hemel was op aarde bij de eerste mensen, maar die werden ongehoorzaam en begonnen te zondigen (slecht te doen). Wij allen zijn afstammelingen van die eerste mensen. God zegt dat het loon van de zonde – in ons gekomen door die eerste ongehoorzaamheid en die wij allemaal in meer of mindere mate doen – de dood is, en daarom sterven wij allemaal – zo serieus is zonde in de ogen van God. Nu is God ook 100% liefde en wil niet dat iemand van ons verloren gaat (de Hel in moet gaan). Hij wil ons Redden zodat we in Zijn Koninkrijk eeuwig gelukkig mogen leven. Maar Hij moet ook rechtspreken. Hoe dit dan op te lossen?

  God heeft in Zijn wijsheid dat probleem opgelost door als mens, als Jezus te komen, door bewezen perfect onschuldig op aarde te leven, en de straf die ons opgelegd werd (en die wij niet kunnen afbetalen) af te betalen in Gods Rechtbank door onze plaats in te nemen. Hij liet zijn onschuldig kostbaar bloed vergieten, werd onterecht uitgescholden, gemarteld, gekruisigd, gedood, ter vergeving van onze zonden. Zijn offer is de hoogst denkbare en kostbaarste borgsom afbetaling, die ons helemaal (!) vrijpleit van straf. Hij stond na 3 dagen op uit de dood omdat God (die Geest is en niet kan sterven) het lichaam van Jezus weer tot leven opwekte, en als u nu in het volbrachte offer van Jezus gelooft word u ook door God opgewekt uit de dood en ontvangt eeuwig leven – u gaat van het oordeel (de Hel) naar het altijd durend gelukkig leven in de Hemel. Dat is onverdiende genade voor ons: gratis!

  Wat u nu als dank, uit liefde en respect voor Jezus zou wilen doen is u bekeren – dat wil zeggen; persoonlijk praten (een relatie hebben) met Vader God, uw zonden opnoemen (dus NIET naar een priester gaan) en zeggen dat u dacht dat u een goed mens was maar nu inziet dat dit toch niet zo is, dat u oprecht spijt heeft van uw zonden (!), ze niet meer wil doen, en echt serieus probeert niet meer te doen (als we deze benoemen vergeeft God ons ook toekomstige fouten vanwege het volbrachte werk van Jezus Christus, omdat we nu éénmaal hier nog niet perfect zijn), en dat u voortaan volledig op Jezus vertrouwd voor uw redding en verandering. Niet meer op uzelf vertrouwen om in de Hemel te komen, want door goede werken word u niet gered – God laat zich daardoor niet omkopen. Wie dit doet zal veranderd worden; nog in dit aardse leven (Jezus noemt dit ‘opnieuw geboren worden’), die zal het wonder van een nieuwe gezindheid ontvangen van God zodat wij Zijn geboden – Zijn leefregels – van harte willen en kunnen gaan volgen, namelijk deze 2: God lief hebben, en uw naaste zo lief hebben zoals u uzelf lief hebt.

 8. Kwik (vroegere vaccins) & Aluminium (huidige vaccin) = _____————-_____——————-——————-—_———-__…———-…———-, You get the drift? Fools.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *