Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #291 maandag 18 maart 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-18

Maandag 18 maart 2024
– Er lijkt weer sprake van een media-offensief rondom vaccinatieplicht.
– De verwarring van statistiek en taal in stikstofuitspraken Raad van State.
– Oliver Stone’s ‘Nuclear Now’ over het debat achter nucleaire energie.

Desk: hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening prof. dr. Ronald Meester, blckbx- hoofdredacteur Flavio Pasquino en bedrijfsarts Alexander van Walraven
Presentatie: Erwin Taams

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:36 Nieuws van de dag
13:27 Media-offensief vaccinatieplicht
34:48 Verwarrende stikstofuitspraken Raad van State
49:27 Oliver Stone’s ‘Nuclear Now’

Flavio Pasquino was bij de persconferentie van Oliver Stone’s ‘Nuclear Now’. Bekijk deze persconferentie via: https://www.youtube.com/watch?v=pPFicxz4o3E

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-18 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Vaccinatie #Media #Stikstof #OliverStone #NuclearNow #Kernenergie

16 gedachten over “blckbx today: Media-offensief vaccinatieplicht | Oliver Stone's Nuclear Now | Wanorde uitspraken RvS”
 1. Je bent een idioot als je babys/kinderen vaccines geeft😂😂
  Ben je wel helemaal goed wijs.
  Ga eens onderzoek doen hoe die vaccines gemaakt worden.
  Moedermelk de beste vaccine van de wereld

 2. Het vaccin tegen mazelen kwam pas in het rijk vaccinatie programma 30 jaar nadat de ziekte letterlijk was afgevlakt. Als we kijken naar de gevolgen van als iemand mazelen krijgt, dan weegt dit totaal niet op tegen het innemen en aantasten van het lichaam. De gevolgen van deze injecties worden niet meegenomen in verdere medische behandelingen.

 3. Ik geloof dat Rita eerst alle prikjes zelf moet nemen. Ik geloof dat zij die harder nodig heeft dan de meeste mensen. Juist door de kinderprikjes Flavio heeft het bij het rechte eind.

 4. Nou Flavio, je overdrijft een beetje met die kleine modulaire kerncentrales hoor.
  Stel, je zou zo'n kleine centrale kunnen kopen, dan moet je toch ook nog een hele infrastructure, inclusief transformatoren opzetten, en het kernsplijt-materiaal zal nooit vrij verkrijgbaar zijn.
  Namelijk een stap verder en je kunt er een bom mee maken.

 5. Alle ziektes zijn een gevolg van disbalans in t lichaam, niets komt van buiten. Doe zelf eens zoeken naar de waarheid ipv die afleiding van landverradende gecontroleerde oppositie, zoals hier.

 6. Antje kuiken en Hugo de Jongen en Mark Rutten horen te worden berecht en nooit meer een baan te krijgen na het criminelen gedrag wat ze hebben uitgerold het aanzetten tot vaccinaties plicht moet strafbaar zijn het is tegen mensenrechten in en er zijn mensen door gedood en of beschadigd zijn voor hun leven! Het menselijke lichaam is van je zelf en is beschermd door de wet, In dit VERNEDERLAND gaan ze om mensenrechten heen en verzinnen ze wetten die niet mogen, De mensen kennen de wetten niet die ze moeten beschermen, De angsten regeren, Kom op voor je rechten !

 7. Mijn (compleet) ongevaccineerde tweeling kreeg met 9 maanden kinkhoest van mijn gevaccineerde nicht. Een 4 jarig buurmeisje had een jaar eerder kinkhoest. Ook gevaccineerd. Mijn ongevaccineerde kinderen zijn nu 17 en gezond. Hebben ook rodehond gehad, via school besmet. Dus vaccins onderdrukken misschien de duidelijke effecten maar de ziektes zijn niet weg.

 8. Wat misselijke babbelaar die Rita ,migranten krijgen overal de schuld van ik moet kotsen van jou Rita ,en jij bent nooit een lieverdje geweest voor migranten vandaar misschien 🥴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *