Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de uitzending full screen via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-07

In de uitzending van vanavond onder andere:
– De cancel culture die gaande is tegen Rusland én de Russen zelf
– Waar moeten we voor waken met het basisinkomen?
– Nieuwsblok met Sanae
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur David Boerstra en Robert Valentine, voorzitter van de Libertaire Partij

blckbx today is het gloednieuwe LIVE actualiteitenprogramma van blckbx, vanuit de nieuwe studio. Presentator Flavio Pasquino praat je samen met interessante en deskundige gasten bij over de actualiteit in Nederland en in de wereld.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today met jouw eigen omgeving!

Over stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

17 gedachten over “blckbx today maandag 7 maart 2022: met o.a. Robert Valentine, Daan de Wit en David Boerstra”
 1. Het basis inkomen moet van belasting van de bedrijven en de rijken komen.
  In proeven werkt het, wereldwijd niet vanwege kapitalisme en verdeling van geld

 2. Prachtig dat je aangeeft nog hogere kwaliteit te willen na streven.
  Verder na de ongevaccineerden zijn nu de Russen aan de beurt.
  Er wordt een fascistisch wereld beleid gevormd

 3. In Nederland hebben we al een 'basisinkomen', alleen niet zonder voorwaarden en met repressie en heel hoge kosten. Experimenten in andere landen laten successen zien, kosten besparing en betere gezondheid.
  De wijze van uitvoer is het grote dilemma, als ik Robert goed begrijp is dat zijn grootste struikelpunt.

 4. Altijd een genot om hier naar te kijken, jullie zijn neutraal en leggen de feiten uit, wat helaas soms de mainstreammedia niet doet😉. Ga zo door 👏

 5. We hebben al een basisinkomen. Uitkering en ww. Als we daar de restricties vanaf haalt heb je in principe wat deze vereniging naar streeft. Het probleem is dat het met de huidige structuur (super rijk, super arm) niet is vol te houden. Bij een basisinkomen stel ik mij voor dat iedereen hetzelfde gaat krijgen verdienen, dus de superrijken leveren hun geld in en de armen krijgen er geld bij.
  Helaas zullen de rijken/super rijken hier niet mee akkoord gaan en zich verzetten. Als je daarbij optelt dat deze rijken meer macht hebben binnen big-tch en politiek dan de armen of zelfs de modaal, dan kun je al aanvoelen dat dit meer een beeldvormend verhaal is dan een daadwerkelijk inhoudelijke beweging.

 6. Basis inkomen is voor iedereen ook als je een miljonair bent alleen de 1% van de 1% rijke elite behouden hun geld.
  Welkom in de slaven wereld.

 7. Als je niet naar je slaven meester de overheid luistert en de globale narratief volgt dan kunnen ze je met 1 druk op de knop arm maken.
  Dat is wat het basis inkomen inhoud en er dan als er geen contant geld meer is dan ga je dood door honger.
  Dit is hele gevaarlijke technologie. Ik zal vechten om geen slaaf te worden en wat ga JIJ doen.

 8. Of een ONVOORWAARDELIJK basis inkomen iets goeds is of niet is inderdaad totaal afhankelijk van hoe dat word uitgevoerd. Ik denk dat je er heel veel problemen mee kunt oplossen en ik geloof niet dat mensen veel minder gaan werken: mensen worden niet gelukkig van zich nutteloos voelen. Maar dat is natuurlijk anders als het een VOORWAARDELIJK basisinkomen wordt.

  QR UIT DE IJSKAST EN IN DE PRULLENBAK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *