Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de uitzending full screen via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-02-28

Maandag 28 februari 2022
De oorlog in Oekraïne duurt voort en de heftige strijd lijkt nog niet voorbij te zijn. Vanavond geven we in blckbx today de laatste stand van zaken. Samen met Daan de Wit geven we meer historische context over dit conflict. We stellen daarnaast mensen op straat de vraag hoe zij naar de situatie kijken en wat de rol van Nederland hierin zou moeten zijn.

Hoewel in Nederland de QR-code (voorlopig) meer naar de achtergrond is verdwenen, geldt dat niet voor landen als bijvoorbeeld Australië. Erwin Taams duidt de situatie in Australië en zoomt in op de ‘Pandemic bill’ die in Victoria geldt. Aansluitend zal ook de documentaire “Battleground Melbourne” op blckbx.tv te zien zijn.

Daarnaast schuift juriste en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn aan en besteden we o.a. aandacht aan het Oekraïnedebat met Bert Brandsma.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. blckbx today is voortaan iedere maandag, woensdag en vrijdag ‘live’ te zien bij blckbx om 19:00 uur. Kijken dus.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

27 gedachten over “blckbx today – maandag 28 februari 2022: met o.a. Raisa Blommestijn, Daan de Wit en Erwin Taams”
 1. Raar dat mensen opeens zijn vergeten wat hier heeft plaatsgevonden afgelopen 2 jaar. Het in elkaar rammen van weerloze burgers. Met een ME bus inrijden op een mevrouw. Het waterkanon waarbij de mevrouw gewond raakte tegen en betonnen muur politiehonden etc.

 2. Laat alle D666rs naar Oekraïne gaan om te vechten en het volk te bevrijden , Oekraïne heeft D666rs zeker nodig en mevrouw Ollo Ollo Ollongeren en Sjoerdje mogen ook mee gaan en vergeet niet ook Jetten en Kaag mee en de man met groen shirtje in de uitzending mag van mij ook gaan. 💪💪💪 D666 💪💪💪 Succes jongens.

 3. Leuk om om in een quarantaine hotel in te checken.
  Ik heb het in South Australia zelf moeten doen in November en het was vreselijk.
  Ieder ander die dat moet doen zal hetzelfde zeggen.

 4. Ik keur de oorlog niet goed, maar op de mainstreammedia geven ze geen aandacht waarom hij dit doet…nee maar dan komt hun eigen stront naar boven. Dank je wel Flavio 👏

 5. Kajsa Ollongren is totaal niet geschikt om minister van defensie te zijn. Zij zit daar puur en alleen omdat er meer vrouwen een ministerspost moesten krijgen. Zij heeft in haar vorige functie als minister van binnenlandse zaken ook niets gepresteerd. Zij is de grootste flop sinds de Politiek bestaat. Kaag moet ook opdonderen. Zij is meer bezig met hoe zij zelf overkomt dan dat zij werkelijk iets verstandigs zegt. Vrouwen willen graag de rol van leider spelen, maar zij zijn er niet geschikt voor, dit zijn mannen beroepen. Vrouwen kletsen in de regel klink klare onzin. vrouwen moeten hun natuurlijke rol leren te accepteren en niet de rol van de man willen kopiëren. Mannen luisteren ook eigenlijk nooit als vrouwen in die functie iets zeggen, ze worden niet serieus genomen door mannen. Zij bekleden deze functies alleen maar omdat er koste wat kost 50% vrouwen in de politiek moeten komen. Het werkt gewoon niet. Neem nou de PVDA en de SP: deze worden geleid door nietszeggende vrouwen die er niets van bakken.

 6. Ursula von der Leyen is net zo gestoord als Vladimir Poetin. Zij spreekt voor zich zelf en niet voor landen apart. Deze dwingeland moet zo snel mogelijk worden afgezet!

 7. Het moet echt gezegd worden, de nieuwe setting van Blbx is naar mijn mening vergeleken met de oude setting een vreselijke flop. Die verschrikkelijke stressige muziek telkens als Flavio een intro doet, het feit dat gasten niet meer zitten maar staan, de veel te duistere achtergrond decoratie. Jullie hebben een ontwerp dat gewoon goed was veranderd met het idee van innovatie, maar echt behoorlijk de plank misgeslagen. Het hele intieme, ontspanne eraan is volledig weg. Het kijkt gewoon niet leuk meer. Jammer,

 8. De VS heeft 70 jaar bijna non-stop oorlog gevoerd. Zij hebben de "nieuwe normaal" veroorzaakt van regime-change annexatie, hoe je het ook wilt noemen. Werden we niet door Eisenhower gewaarschuwd, dat het militaire-industriële complex gevaarlijk was. Duitsland heeft aangekondigd 100miljard uit te gaan geven aan defensie. Het zijn gewoon een stel oorlogsmakelaars die dit veroorzaken.

 9. En usa invades iraq…..and afghanistan…..and syria…..and lybia…….and kosovo……and iraq 2nd time….and on and on and on…….and then silence

 10. Oekrainers in donbas lughask worden al 8 jaar gebombardeerd en geen militaire doelen maar hoofdzakelijk civiele doelen door oekraine. de oorlog is daar al 8 jaar. waarom hebben we daar niks mee gedaan, waren die mensen geen mensen vielen die niet onder mensenrechten? 15000 burgers gedood door de regering van oekraine de junta en ukrop. de reden NATO en de VS. Is allemaal oud nieuws op schrift en beeld bewezen. De Krim is geen schot gevallen de Krim had een aparte status net als bijvoorbeeld Liechtenstein en kon dus volgens internationale wet zelf besluiten met een referendum dat ze terug wouden bij Rusland. Krim is 96% russen dus dat is gedaan en de meerderheid zei terug bij Rusland. internationale wet en dus geen annexatie inname bullshit propaganda verhaaltjes. De reden van deze oorlog is niet eens de nato uitbreiding maar dat er gepushed werd door de VS om donbas en lughansk aante vallen want dan had rusland geen keuze en moest die instappen en in de verklaring staat ook als doel denanzification and demilitarization.

 11. Sjoerdsma is dom en corrupt, voert wef agenda uit : chaos en oorlog zodat ze de great reset / Build back better verder kunnen uitvoeren : nw financieel systeem, Europees Digital ID , totale controle

 12. Bedrijven die verandering willen en een beter economisch klimaat zouden Blackbox massaal moeten sponsoren
  De wereldelite maakt alles kapot om er zelf beter aan te worden incl het MKB

 13. Geruchten gaan dat Poetin bio chemische labs in Oekraïne heeft gebombardeerd, de mainstream media snapt niet waarom Poetin de eerste dagen nog geen doel in handen had, hij bombardeert lukraak en klungelt; jaja
  Poetin is een psychopaat net als Biden alleen veel slimmer

 14. Naar aanleiding van het interview in Volendam… Ik heb het idee… Dat er niet veel mensen zijn die echt weten waarom de oorlog is ontstaan… Mensen lees je in…. Doe geen uitspraken over materie waar he eigenlijk NIETS van weet….ik ben absoluut tegen leed van onschuldige burgers…..Maar de waarheid wordt je niet verteld in de mainstream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *