Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #232 woensdag 18 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-18

Woensdag 18 oktober 2023
– Gisteren ontstond er wereldwijde oproer nadat Israël een ziekenhuis in de Gaza-strook zou hebben gebombardeerd. Toch lijken de bewijzen de andere kant op te wijzen.
– Na het “Pieter Omtzigt functie elders” incident van de verkenners uit 2021 debatteerde de Tweede Kamer vandaag over de nieuwe verkenner, die op 23 november na de verkiezingen zijn intrede doet.
– GroenLinks-PvdA gaan samen de partijverkiezingen in, maar hoe effectief zijn hun plannen op het gebied van duurzaamheid en bestaanszekerheid?

Desk: Politiek verslaggever Bert Brandsma, juriste en publiciste Sietske Bergsma en OpinieZ-columniste Maaike van Charante.
Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:04 Nieuws van de dag
11:12 Wat zat er achter de beruchte verkenningsfase van ‘functie elders’?
29:05 Propaganda-oorlog op volle toeren rond ‘Israëlische luchtaanval’ op ziekenhuis in Gaza.
46:36 Uitvoerbaarheid plannen PvdA/GroenLinks?

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-18 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #israel #gaza #oorlog #propaganda #verkenner #verkiezingen #timmermans #pvda #groenlinks

14 gedachten over “blckbx today: 'Luchtaanval' ziekenhuis Gaza | Wie wordt de verkenner? | Plan Timmermans uitvoerbaar?”
 1. 54:30 deze multi-miljonair die links lult en rechts vult is zelf een volgevreten rooie biomassa die goed zorgt voor zn eigen klimaat ,heeft het over een hoger minimum loon…unf*kinbelievable!

 2. Er bestaat niets als een joods christelijke samenleving, want in de ogen van gelovige joden zijn christenen afgod aanbiddende dieren…..

 3. Alles lijkt een film voor mij alles lijkt geacteerd
  Alles is niet van waarheid of fictie uit elkaar te halen
  Alles is afleiding omdat machten lijken haast te hebben met de mens te verdelen polariseren en propageren
  Het enige wat dan wel echt is is dat mensen dood gaan maar zij die dit bloed aan handen heeft worden nooit vanuit de binnenkern gestopt

 4. Ayy, wat een trieste uitzending voor Blckbx. Lijkt wel mainsteam media. Zo eenzijdig! Niet om aan te zien!
  Quote: "Hoe is het mogelijk dat een bombardement in Gaza aan Israel wordt toegedicht? Zonder eerst goed te kijken wat er gebeurd is."
  Maar deden de media dat ook niet op 7 oktober? Keken die ook eerst of Israel misschien medeverantwoordelijk was voor wat er gebeurde? Natuurlijk niet!
  Oh ja, en bij bombardementen op Oekraine kijken we ook altijd eerst even of het niet de Oekraïners waren die dat gedaan hebben. Toch? Dan geven we toch ook niet meteen de schuld aan Rusland? Of toch wel. Tjonge, jonge, hoe kan je een zorgvuldig opgebouwde reputatie als een gebalanceerd netwerk als Blckbx zo makkelijk verspelen….

  Maar goed. Jammer dat jullie bij COVID, vaccinaties en CBDCs wel ECHT geinteresseerd zijn in wat waar is maar in dit conflict dus duidelijk niet. Jammer. Ik had jullie hoog zitten.

 5. Als we onderzoeken of Hamas het ziekenhuis heeft opgeblazen, kunnen we dan ook gelijk onderzoeken of Israël/Mossad achter die aanslagen van vorige week vrijdag zit?

 6. "een terroristische organisatie met een geschiedenis van leugens die roept iets en de hele wereld loopt er achteraan"
  … Dus van mevrouw is bewijslast overdreven. Sorry maar op basis van die quote weet ik niet of je het over Hamas, Rusland, Al Qaeda, de VS, NAVO, China, Noord Korea, EU, Israel of de UK hebt. Dat beschrijft letterlijk elke partij in een oorlog – truth is always the first casualty. Wat is er zo erg aan feiten en bewijslast?

 7. Wat een vreselijk type zeg die vrouw. Ik zou het houden op Kees van der Pijl over het Midden-Oosten. Hij snapt kennelijk de geopolitieke verhoudingen stukken beter dan deze columniste met haar propaganda. Ik hoop haar nooit meer te zien bij jullie. Sietske Bergsma ging ook helemaal los met haar. Teleurstellend. En Senna, blij dat je weer terug bent ❤

 8. Ik heb een geluids fragment van hem, Rutte en Klaus Schwab van bijna 2 uur in Maurits huis!

  Voor de hoogste bieder, maar de NOP en soortgelijke hapt niet helaas, BLCKBX is ook niet echt geintereseerd wat mij zeer verbaasd.

  ON is aan het denken maar moet het eerst voordragen inclusief inhoud, maar daar doe ik niet aan mee.

  Jensen is een optie en heb ik al benaderd.

  Ik heb nog tijd (22 November) als de aangesprokene begrijpen wat ik bedoel.

  En ja Hugo, ik ben jouw grootste bedreiging en die van Rutte en die hele kliek van aldaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *