Geen widgets gevonden in de zijbalk

Crowdfunding: live-registratie boerenprotest | Steun ons om dit mogelijk te maken op 22 juni a.s. ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Vanaf 26:27 is het fragment van het TV-programma OP1 uit de uitzending verwijderd vanwege een auteursrechtenclaim van BNNVARA.
Bekijk de volledige uitzending (inclusief het fragment van OP1) van blckbx today #47 van woensdag 15 juni 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-15

Het ontbrekende fragment is ook los te bekijken via: https://rumble.com/v18nqpz-oplaat-en-nijpels-instart-blckbx-today-15-06-2022.html

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv

Wij ontvangen geen staatssteun of subsidies, blckbx is en blijft onafhankelijk. Jouw steun blijft hiervoor essentieel. Blijf ons daarom steunen via www.blckbx.tv/doneren

Woensdag 15 juni 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Vanwege de stikstofplannen van minister Van der Wal zijn de eerste protestacties echter al begonnen. Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren zich dan letterlijk en figuurlijk van Den Haag af. Met een speciale LIVE uitzending zal blckbx erbij zijn. Flavio legt uit wat de bedoeling is.
– Virusontkenner, klimaatontkenner en nu ook stikstofontkenner: taal lijkt effectief om andersdenkenden te ‘cancelen’, zodat een inhoudelijk debat uitblijft. Sietske Bergsma diept dit fenomeen voor ons uit.
– Het corona-najaarsplan van minister Ernst Kuipers krijgt vorm. Over veel maatregelen is al gesproken. Betekent dit ook de terugkeer van het coronatoegangsbewijs?

– Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, redacteur Bas Reijnierse en programmamaker Flavio Pasquino.
– Presentatie: Bjorne Willemsen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-15 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Inhoudsopgave
0:00 – 10:14 Nieuws van de dag
10:14 – 24:21 Stikstofdiscussie Boeren keren Den Haag de rug toe
24:21 – 42:41 Taal en wetenschap als wapen
42:41 – 58:06 Nederland wordt voorbereid op de volgende coronagolf
58:06 – 1:02:49 Blckcheck: komt CTB terug?
1:02:49 – 1:15:49 Kijkersvragen

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

19 gedachten over “blckbx today: Live-registratie boerenprotest 22 jun I Terugkeer CTB? I Taal als wapen verstikt debat”
  1. Het zijn gewoon een stel nazi''s daar in de Kamer, en nazi's hebben maar één recht, en die kan je zelf wel bedenken.

  2. ik weet het niet met dat hele corona gedoe… ik heb me meerdere malen getest en nooit positief geweest. Afgelopen week ben ik gaan duiken met een student en die dook met corona zonder dat ie het wist en hij ging bijna dood. Dus het verschilt nogal per situatie en activiteit… Hij had een long embolie vanwege het duiken met corona. Heel heftig maar wel overleefd. Dus in mijn ogen is corona wel echt. Ik heb 6 keer samen gedoken met hem met handen schudden en alles en geen corona opgelopen maar toch was het levensgevaarlijk voor hem. Dus ja.. Heel besmettelijk via contact is het niet maar het kan wel levensbedreigend zijn.

  3. "Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht." Schrijver/dichter en verzetsstrijder H. M. van Randwijk.

  4. Ja omgekocht wetenschappers. Als wordt omgekocht corona oorlog klimaatverandering staat media. En en ga zo maar door. Liegen en bedriegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *