Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op woensdag 22 juni 2022 was er een groot boerenprotest in Nederland.
BLCKBX Today was daar in een speciale uitzending live bij, met diverse studiogasten.
Een van hen, Bert Brandsma van dit YouTube kanaal was studiogast en dit was zijn slotbijdrage.

Klik hier voor de complete uitzending:
https://www.blckbx.tv/livestreams/live-bij-blckbx-boerenprotest-van-woensdag-22-juni

21 gedachten over “BLCKBX Today Live bij boerenprotesten Slotconclusie Bert Brandsma”
 1. Mooie uitzending, ik wil hier even zeggen om van al die crisissen af te komen ,zodat alles weer een beetje normaal gaat worden. Er is eigenlijk maar 1 crisis en dat is de politiek we hebben dat te ver laten doorschieten,te weinig aandacht voor gehad.Het is eigenlijk lijk heel simpel om van af te komen en dat is de aanstichters zo spoedig mogelijk buiten spel te zetten,dus de D66 moet verdwijnen ,dat hebben we veel te lang hun gang laten gaan en nu zie je wat voor schade dat clubje heeft aangericht. Dus bij de ,ik hoop zo snel mogelijk verkiezingen dat clubje van de kaart af halen.

 2. De man links natuur liefhebber kun je niks mee kwakkerd, wandelpaden vroeger bloemen en kruiden, ligt aan de boer dat het brandnetels en troep word, volgens mij onderhoud van instanties wat niet meer mag door natuurfreaks zootje word het komt niet van de stikstof, maai maar 2 keer per jaar en de bloemen komen weer
  Nee Schiphol kun je niet platleggen zegt ie, begin Coronaperiode was de lucht in eens veel schoner maar het ligt aan de boeren, hij heeft dus niks met boeren !

 3. Carolien is een meeloper op veel punten. Ze wordt onterecht opgehemeld. Tegen de fvd voert ze altijd fel opositie en ze gelooft niet in complotten als het Wef. Nou, dan ben je of niet wakker of je onderdrukt het bewust. Ook de aktie van de boeren bij de minister thuis was ze tegen. Dan sta je er niet voor de boeren. Fvd staat er altijd voor de boeren. Madammeke van de plas mag feller opositie voeren ze is vaak te aardig.

 4. Lullig bekeuringen, Wef ideeën worden gewoon uitgevoerd zonder eerst in gesprek te gaan met de boeren, boer moet zijn bedrijf vandaag af om zijn stem te laten horen, in de ochtend geen probleem op snelwegen, totaal onwillig ons kabinet

 5. Lekker Bert ❤️ je bent een onbekende held. Als we de teringzooi nog om kunnen krijgen verdien jij een plek in de boeken 🔥🔥

 6. DE oplossing : NEXIT NU en een hele grote bezem door bestuurlijk Nederland . En een burgertribunaal oprichten voor WEF RAT Rutte en zijn corrupte kliek .

 7. Ik denk dat wij op geen enkele manier mee moeten doen met het stikstofverhaal. Kom eerst maar met bewijs dat het slecht is voor de natuur.

 8. Hebben ze al ,maar ,ze verkloten nu alles.Probleem op probleem alleen uit belangenverstrengeling.Boeren zijn ondernemers,maar ook meer in de Nederlandse winkels en niet het beste naar het buitenland.Verder is het oké.

 9. Vd Plas is een MENSCH. Gelukkig geen “politica”. dat is Kaag. Want politicus of aaa betekent nu : uitvoerend WEF Davos Bildenberg met logo pronkende tassendragende technocraat. Dat wou ik nog even kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *