Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #46 van maandag 13 juni 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-13

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Wij ontvangen geen staatssteun of subsidies, blckbx is en blijft onafhankelijk. Jouw steun blijft hiervoor essentieel. Blijf ons daarom steunen via www.blckbx.tv/doneren

Maandag 13 juni 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Afgelopen weekend vond in België de boekpresentatie plaats van Tegenwind, de docu-serie die onlangs de Ultimas publieksprijs won. Uiteraard was blckbx hierbij en schuift vandaag producent Alain Grootaers aan.
– Minister van VWS Ernst Kuipers heeft een corona-najaarsplan gepresenteerd waarin veel bekende maatregelen weer terug van weggeweest lijken te zijn. Wat staat ons te wachten als de ‘r’ weer in de maand is?
– Lange tijd werden de Amerikaanse biolabs in Oekraïne gezien als een complottheorie, maar onlangs heeft het Pentagon erkend dat de Amerikaanse regering twintig jaar betrokken was bij 46 biologische onderzoeksfaciliteiten in Oekraïne.
– Aan de desk staan rechtsfilosoof Raisa Blommestijn, huisarts Felix van der Wissel, documentairemaker Alain Grootaers en onderzoeksjournalist Daan de Wit.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-13 (na afloop van de uitzending)

Meer weten over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave:
0:00 – 10:22 Nieuws van de dag
10:22 – 30:23 Tegenwind, winnaar publieksprijs nu ook in boekvorm uitgebracht
30:23 – 49:13 Kuipers presenteert nadere uitwerking “lange termijn aanpak COVID-19”
49:13 – 1:02:09 Dus toch wel – Amerikaanse biolabs in Oekraïne
1:02:09 – 1:13:34 Kijkersvragen

11 gedachten over “blckbx today: Kuipers' corona-najaarsplan | Biolabs: van complottheorie naar feit | Tegenwind Boek”
 1. Luister naar artsen die eerlijk zijn, Dr.Elens,deze arts Wissel,….Aan Oosterhuis omgekocht 5.6 miljoen euro
  Man moreel helemaal de weg kwijt, leiden ons door deze periode

 2. Ons lichaam doet 1000 tot 1100 reacties per dag
  Het RMNA vaccin breekt witte bloedlichaampjes af.
  Levensgevaarlijk
  Mevrouw Ten Penny met 40.000uur RMNA studie legt dit uit.
  Deze vaccins levensgevaarlijk, heeft al vele slachtoffers gekost, hartfalen etc..
  Ik kan het niet los zien van omkoping, illuminati,VN wereld controlle

  Blij met Black box, scherp blijven

 3. “Iedereen heeft continu de vrijheid om in het nu voortdurend te kiezen.
  We kunnen alleen maar voor onszelf kiezen, niet voor anderen. Zodra we anderen voor ons laten kiezen, zeggen we het vertrouwen in ons Zelf op.”

 4. Er zijn 2 soorten wetenschap;
  Media gestuurde wetenschap, gefinancierd door “De Staat “ ofwel de top down kabbal( feit geen fictie) versus “ werkelijke” wetenschap .
  Gebaseerd op onderzoek NIET gefinancierd door de Bill Gates Foundation ofwel Wetenschap met als enige Agenda, wetenschap bedrijven. en dan is DAT ook al moeilijk genoeg, zie de reacties op mensen als Rupert Shelldrake , Nassim Haramein, en de wetenschapper die gecancelked is, jaren her al, door onderzoek te doen naar het mogelijk verband van virale en gebooste ( zware metalen) vocktails, injecteren van 1 maand oidd !! babies met dd enorme toename (60 procent) van autisme sinds deze vaccins zijn ingezet.
  Dat is al langer aan de gang, ook op het vlak van mogelijke opties ( zero point gravity energie .. goedkoop en nil vervuilend) , door de olie en gas etc, daarin NIET ge – interesseerde grootindustrie.
  Deze kloof tussen wat zinvol, gezond en goed is voor “ het volk” welks zich nu ontpopt als oligarchie, is werkelijk onvoorstelbaar, inhumaan, mild gesteld,onleefbaar, onacceptabel, en uiteindelijk, nu al, onoverbrugbaar .
  Wat is het antwoord hierop?
  Dat zal zich zoals dat nu al het geval is, via sociale media, laten zien. Wij gaan dit winnen.
  Ukraine is inmiddels, een compleet corrupt land.
  Welk land nov een land iS, vraag ik md inmiddels af.
  De digitale ID wordt wel n groot probleem, wat daarmee te doen, of daartegen te doen.
  Niet meedoen, na een intensieve informatie “ wat zijn de gevolgen” campagne.

 5. “wij krijgen geen staatsteun of subsidie” dat zet gelijk al de toon.
  Wij zijn tegen, het maakt niet uit wat maar wij zijn tegen en o zo zielig want wij krijgen geen staatsteun of subsidie.

 6. Vraag me wel eens af hoeveel van jullie daar bij blckbx ook een iphone en app hebben?? Daar willen we toch niet aan meedoen? Heb nog steeds geen mobiel hoor!! Kan allemaal prima zo!!

 7. En onderzoek doen?

  Gek is het dat ze virussen onderzoeken terwijl er nog nooit n vaccin of medicijn is ontwikkeld.

  Hou toch op met dat vergoelijken. Er worden biologische wapens ontwikkeld en onderzocht. En het is gewoon verboden.

 8. Het doel van Kuipers is niet de volksgezondheid, maar de ontwrichting van de maatschappij met maatregelen zonder enige wetenschappelijke onderbouwing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *