Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #290 vrijdag 15 maart 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-15

Vrijdag 15 maart 2024
– Krijgt Nederland een ‘programkabinet’?
– Winst Poetin vrijwel zeker bij presidentsverkiezingen
– Dodelijke gevolgen van de terugkeer van de wolf in Nederland

Desk: blckbx journalist Bas Reijnierse, schapen hoeder Pieter van der Meer en auteur en journalist Ab Gietelink
Presentatie: Erwin Taams

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-15 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #formatie #kabinet #rusland #verkiezingen #poetin #wolven

19 gedachten over “blckbx today: Krijgen we een 'Programkabinet'? | Poetins winst vrijwel zeker | Dodelijk wolvenbeleid”
 1. Ab Gietelink voor de bus en een wit voetje gehaald bij de msm. Slecht dit! Die presentator is een echte. Bewust schuift blckbx op richting msm.
  Het begint ook steeds meer te lijken op een loket van de libertarische partij. Net iets te ijdeltuiterig.

 2. Volgens mij die boer het verschil niet tussen een leeuw en een wolf. De leeuw is echt gevaarlijk voor de mens, die pakt jou gelijk. Wordt niet voor niks 1 van de big five genoemd. Dat zijn wilde dieren die direct mensen aanvallen. Een wolf zal altijd proberen de mens uit de weg te gaan. Tevens is een beet van een leeuw direct dodelijk, tegen een wolf kun je je nog verweren.

 3. Wat een ongelooflijk idioot beleid wat Brussel ( hoezo Brussel trouwens …) over de wolven voert ! Echt bezopen ! Een klein volgepropt land en dan dit !
  Dan gaat t over geld en vergoeding van half opgevreten dieren , maar wat over de emotie en het leed van het dier ?
  De wereld weer op z’n kop .
  En idd , straks is t een kind ….

 4. Dit is gewoon ouderwets boertje pesten, ze gaan er niets aan veranderen, ze willen jullie kwijt en ze hoeven alleen maar erbij te staan kijken, de wolf doet de rest!

 5. Het nieuws een rookgordijn geworden als afleiding tot wat er echt aan de hand is. En we willen het maar al te graag geloven, de waarheid is donker. Dus niemand is de schuld te geven dan je zelf.

 6. Ik vraag me bij het wolven vraagstuk altijd af waarom er nooit gesproken wordt over het inzetten van honden zoals Turkse of Kaukasische herders. Ik ben het eens met de stelling dat het leefgebied van de wolf beperkt moet worden tot gebieden zoals de Veluwe maar zolang dat niet het geval is lijkt het houden van herdershonden, zoals dat in andere landen al eeuwen gebruikelijk is, toch een goede oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *