Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #242 van vrijdag 10 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-10

Vrijdag 10 november 2023
– We verkennen de wereld van hypnose en onderzoeken welke neurotechnieken politici gebruiken om kiezers te beïnvloeden tijdens de huidige Tweede Kamerverkiezingen.
– De Europese Commissie wil de EU uitbreiden met nieuwe landen. Wat betekent een nog grotere Unie voor onze welvaart en veiligheid?
– In weerwil van de Tweede Kamer en ondanks de bezwaren van verschillende privacy-experts lijkt de Europese Digitale Identiteit een onafwendbaar toekomstbeeld. Wat staat ons hiermee te wachten?

Desk: gedragsdeskundige Romy Quint, redacteur Laura Oorschot en privacy-expert Wesley Feijth
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-10 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #verkiezingen #hypnose #eu #oekraïne #digitalidentity #digitalid #digitalwallet

6 gedachten over “blckbx today: Kiezers gehypnotiseerd? | Digitale ID doorgedrukt | Oekraïne bij EU?”
  1. Die Laura lult uit haar nek. Ik heb geen andere woorden voor de onzin die zij uitkraamt. Er werd op de tractor geschoten, maar "Jouke moest het bijna met de dood bekopen." Agent die geschoten had veroordeeld tot poging tot doodslag "omdat hij niet voldaan had aan richtlijnen voor wapengebruik." Ze snapt er echt de ballen van. Het valt me tegen van BLCKBX dat dit domoortje geïntervieuwed werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *