Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #292 woensdag 20 maart 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-20

Woensdag 20 maart 2024
– Tweede Kamer zet door met ‘kabinet-Wilders I’ in programkabinet.
– Dreigt een bankencrisis door Evergrande-fraude in Chinese vastgoedcrisis?
– Amerikaans TikTok-verbod is een paard van Troje.

Desk: edelmetaal specialist Bart Brands, NLP-deskundige Igor van Kaam en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
2:32 Nieuws van de dag
9:51 Tweede Kamer debatteert over ‘Kabinet-Wilders I’
21:32 Wereldwijde bankencrisis door fraude China?
34:15 Amerikaans TikTok-verbod is paard van Troje

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-20 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #TweedeKamer #GeertWilders #Formatie #Kabinet #Vastgoed #TikTok

24 gedachten over “blckbx today: Kamerdebat 'Wilders I' | TikTok-verbod is Trojaans paard | Dreigt vastgoedcrisis?”
 1. Ik gebruik geen tiktok maar krijg nu toch wel de neiging. Vrijheid van informatie! Censuur hoort enkel thuis in een dictatuur!

 2. Tiktok moet verboden worden vanwege hersenspoeling van Amerikanen door China. Logisch, de Amerikaanse overheid en de CIA dulden geen concurrentie.

 3. Gebruik niet mijn land's eer voor jullie betoog. Jullie "Nazi gelovers" hebben geen idee wat het Duits perspectief is van de oorlog.
  De hele 2de wereld oorlog is een fabeltje, waar geen enkele Duitser in gelooft.
  Dat wij de oorlog begonnen zijn is een fabeltje. 1934 Holy war verklaring van de Zionisten.
  Dat wij de wereld wouden overnemen, fantasie. Propaganda om jullie voorvaderen uit hun luie stoel te krijgen en een geweer op te rapen.
  Holocaust, discutabel. Hun populatie is gegroeid in die tijd. Cijfers liegen niet.
  Red Cross onderzoek concludeerde 271 301 slachtoffers in alle Duitse werk kampen bij elkaar.
  Red cross, staat los van Duitsland.
  Geen enkele Duitser twijfelde aan de samenzweringen, waardoor wij, absoluut zeker zijn dat wij niet de bad guy zijn.
  Hebben jullie de oorlog gewonnen?
  Ohja echt?
  Kijk naar je land. Jullie vochten voor de verkeerde idealen.
  Niks over van de Europese culturen, zoals Nederland, Frankrijk, Engeland, en na de 2de wereldoorlog, Duitsland.
  Al deze landen hebben dezelfde problemen.
  Hoge inflatie, geen democratie, en massa immigratie om jou te vervangen uit je eigen land.
  Dat jullie dit niet zien.
  Alle "J00DSE" landen gaan ten onder.
  Net zoals ieder ander land waar ze geweest zijn, en uit verbannen zijn. ( 100+!!!)
  Uit hoeveel landen zijn jou voorvaderen verbannen?
  Deze mensen gebruiken al eeuwen, letterlijk eeuwen, dezelfde protocollen voor macht, controle, en zelf verrijking.
  Ze hebben het zelfs op geschreven en je kan zo vinden zou je verder kijken dan je neus lang is.
  Unser seliger Adolf was een vrijheids strijder en zijn naam, gaat gezuiverd worden, niet door mijn woorden, maar door Israel's wandaden, waar zelfs God,
  zijn wenkbrauw voor ophaalt.

 4. Waarom zijn we hier? Wat is de bedoeling van dit leven? Is er leven na dit aards bestaan? Is er een hemel en een hel? Is u dan goed? Goed genoeg zodat u in de hemel word binnengelaten? Velen van ons antwoorden op deze vraag bevestigend. Maar wat is dan echt goed? Wat is de hoogst morele standaard waaraan we ons kunnen meten? Die van uzelf, of die van mij, of… Kijk aub eens naar deze test (en houd het lezen vol tot het einde want daar staat zéér goed nieuws). Hoeveel leugens heeft u verteld in uw leven? Heeft u wel eens iets gestolen (ook al was het klein en van heel weinig waarde)? Heeft u gehaat? Heeft u begeert wat niet van u was? Wij allen hebben zeker 1 van deze dingen wel eens gedaan. Dit laat zien dat wij zondaars zijn: dit toe te geven is niet makkelijk voor ons mensen. Maar God is licht en in Hem is in het geheel geen duisternis – geen kwaad, geen zonde. God is de heilige Geest, Hij is 100% Liefde, maar ook 100% Rechtvaardig. Omdat Hij dus ook een 100% Rechtvaardig Rechter en Heilig is moet Hij niet alleen moordenaars en verkrachters veroordelen, maar ook Godslasteraars, leugenaars, dieven, afgodenaanbidders, echtbrekers en sexueel immorele mensen. Doet Hij dat niet dan is Hij corrupt. Maar dat is Hij niet. De aarde was gelijk de hemel tijdens de eerste 2 mensen, maar die werden ongehoorzaam en begonnen te zondigen (slecht te doen). Wij allen zijn afstammelingen van die eerste mensen. God zegt dat het loon van de zonde – in ons gekomen door die eerste ongehoorzaamheid en die wij allemaal doen – de dood is, en daarom sterven wij allemaal – zo serieus is zonde in de ogen van God. Nu is God ook 100% liefde en Hij wil niet dat iemand van ons verloren gaat (de Hel in moet gaan). Hij wil ons Redden zodat we in Zijn Koninkrijk eeuwig gelukkig mogen leven. Maar Hij moet ook rechtspreken. Hoe dit dan op te lossen?

  God heeft in Zijn wijsheid dat probleem opgelost door als mens, als Jezus te komen, door perfect onschuldig op aarde te leven, en de straf die ons opgelegd werd (en die wij niet kunnen afbetalen) af te betalen in Gods Rechtbank door onze plaats in te nemen. Hij liet zijn onschuldig kostbaar bloed vergieten aan het Kruis, werd onterecht uitgescholden, gemarteld, gekruisigd, gedood, ter vergeving van onze zonden. Zijn offer is de hoogst denkbare en kostbaarste borgsom afbetaling, die ons helemaal (!) vrijpleit van straf. Hij stond na 3 dagen op uit de dood omdat God (die Geest is en niet kan sterven) het lichaam van Jezus weer tot leven opwekte, en als u nu in het volbrachte offer van Jezus gelooft word u ook door God opgewekt uit de dood en ontvangt u eeuwig leven – u gaat over van het oordeel – de Hel – naar het altijd durend gelukkig leven in de Hemel. Dat is onverdiende genade voor ons: gratis!

  Wat u nu als dank, uit liefde en respect voor Jezus zou willen doen is u bekeren – dat wil zeggen; persoonlijk praten (een relatie hebben) met Vader God, uw zonden opnoemen (dus NIET naar een priester gaan) en zeggen dat u dacht dat u een goed mens was maar nu inziet dat dit toch niet zo is, dat u oprecht spijt heeft van uw zonden (!), ze niet meer wil doen, en echt serieus probeert niet meer te doen (als we deze benoemen vergeeft God ons ook toekomstige fouten vanwege het volbrachte werk van Jezus Christus, omdat we nu éénmaal hier nog niet perfect zijn), en dat u voortaan volledig op Jezus vertrouwd voor uw redding en verandering. Niet meer op uzelf vertrouwen om in de Hemel te komen, want door goede werken word u niet gered – God laat zich daardoor niet omkopen. Wie dit doet zal totaal vernieuwd worden; beginnende al in dit aardse leven (Jezus noemt dit ‘opnieuw geboren worden’), die zal het wonder van een nieuwe gezindheid ontvangen van God zodat wij Zijn geboden – Zijn leefregels – van harte willen en kunnen gaan volgen, namelijk deze 2: God lief hebben, en uw naaste zo lief hebben zoals u uzelf lief hebt.

 5. China hangt van corruptie aan elkaar, de overheid heeft zelf die bubbel gecreëerd, grote fraude vanuit het ambtenarenapparaat, daar slaat blackbox de plank mis.

 6. Die app had allang verboden moeten zijn. Los van de content en beïnvloeding van onze jeugd ook slecht voor de hersenen en geestelijke gezondheid. De timing en het doel in de VS zijn wel spijtig.

 7. Laat je niks wijs maken het is een grote leugen pvv is een bliksemafleider in een toneelstuk
  Deze toneelstuk is er voor bedoeld dat rute in co zijn plannen door kan zetten
  Rute heeft een keer niet gelogen wij als demissionair kabinet hebben meer macht
  In dat zie je aan alles hij legt alle moties naast zich neer hoe vaak kan je gvd een minister ontslagen
  Als ik onslagen word dan is het over in uit
  In deze landverrader volksverrader kan maar door gaan
  Ik zeg schiet mij maar lek

 8. Demissionair is in dit geval, voor alles, ten dienste van de oorlog. Ruttes oorlog om alles of niets. Maar zo wordt het niets.

 9. Die Jetten is echt achterlijk het knulletje heeft teveel ruimte gekregen en moet afgeremd worden maar hoe want het establishment steunt hem dus we zijn niet zomaar van deze gevaarlijke gek áf….

 10. Sorry hoor, maar zoiets doms heb ik nog nooit gehoord. Cognitieve dissonantie en een persoonlijkheidsstoornis doordat extreem rechts niet geaccepteerd wordt.
  Over kortsluiting gesproken 😵‍💫😱

 11. Messias complex…🤷
  En dat zegt Timmermans
  Die zo is afgegaan in Brussel en dat nog steeds niet te boven is dat hij het moest afleggen van Ursula vd LIAR

 12. Wat een bullshit, jullie spelen dom. Natuurlijk begrijpen jullie ook wel dat die kinderen zijn overleden door jullie anti-vax propaganda.

 13. Tik tok verbieden is de angst van de neocons
  Stel je voor dat de ogen van zovelen geopend worden wat betreft de Geopolitiek

  Heb hiervoor alternatief tv gekeken met Marcel van Silfhout

  En vanmiddag de nieuwe wereld met Jeffrey Sachs

  Een aanrader weer een stukje gratis geschiedenis les…
  Dat ze OOK liever niet hebben dat het gezien/ gehoord wordt

  Dank jullie ook weer voor deze uitzending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *