Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #208 woensdag 23 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-23

Woensdag 23 augustus 2023
– Gisteren werd Frans Timmermans geïntroduceerd als lijsttrekker van GroenLinks en PvdA waarbij hij opriep tot een verenigd links en het belang van macht voor zijn gelijk.
– Nederland heeft zich expliciet toegewijd aan het dienen van Agenda2030, dit blijkt uit WOB-onderzoek. De Vaccinatiealliantie en de Denktank Desinformatie zijn onderdeel van een groter Europees project om invulling te geven aan de ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
– De Tweede Kamercommissie voor Financiën bespreekt het EU-voorstel voor de digitale euro op 6 september, maar het kabinet heeft deze zomer al goedkeuring gegeven aan het voorstel.

Desk: redacteur David Boerstra, onderzoeksjournalist Daan de Wit en jurist Edgar Wortmann
Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:04 Nieuws van de dag
9:35 Frans Timmermans officieel gekozen als lijsttrekker van GroenLinks/PvdA
26:19 Lag Agenda 2030 al in 2018 aan de basis van de coronamaatregelen?
44:15 Kabinet geeft goedkeuring aan digitale euro voorstel uit Brussel

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-23 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#franstimmermans #groenlinks #pvda #agenda2030 #corona #verenigdenaties #digitaleeuro

Door Paolucci

8 gedachten over “blckbx today: Kabinet steunt digitale euro | Agenda 2030 basis COVID-beleid | Timmermans' macht”
  1. Aangezien de kinders toch niet meer buitenspelen en auto rijden onbetaalbaar wordt, kunnen we de speel – en parkeerplaatsen omploegen tot moestuinen. Dan hebben we te eten zonder afhankelijk van de roverheid te zijn.

  2. De digitale euro zal er uiteindelijk wel komen, net zoals de e-rupee, e-ruble, e-yuan, etc etc maar niet in de vorm zoals westerse centrale banken het willen: compleet gecontroleerd (gecentraliseerd). Het zal denk ik werken als een digitale munt op een internationale gedecentrale blockchain (kuch stellar kuch)

  3. TimmerFransje hij is zelf 1 grote biomassa deze volgevreten Socialist ben benieuwd of hij ook ooit het boek "Animal Farm" heeft gelezen? ach een hypotheek van een miljoen op een paar huisjes dan ben je geen miljonair dat zit in die huisjes niet op mijn bank hahahha…hij zorgt zo te zien goed voor zn eigen klimaat totaal losgeslagen van de bevolking en de huidige maatschappij!

  4. Inderdaad! De mensen die de maatregelen verzinnen die hebben niets te klagen! Maar mensen die tussen de 25 en 35.000 per jaar verdienen die kunnen het niet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *