Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #44 van woensdag 8 juni 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-08

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Wij ontvangen geen staatssteun of subsidies, blckbx is en blijft onafhankelijk. Jouw steun blijft hiervoor essentieel. Blijf ons daarom steunen via www.blckbx.tv/doneren

Woensdag 8 juni 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Volgens ombudsman Margo Smit is de journalistieke code van de NPO geschonden bij de omroep Ongehoord Nederland. Ook andere omroepen moeten zich die kritiek aantrekken. Wat bedoelt ze hiermee?
– Minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal (VVD) presenteert vrijdag haar nieuwe stikstofplannen. Ruim 500 VVD-leden zijn tegen haar plannen waarbij de haalbaarheid, de geloofwaardigheid van de modellen en de gevolgen voor de agrarische sector de grootste punten van zorg zijn.
– Het draait in de documentaire ‘What is a Woman?’ om een simpele vraag: ‘Wat is een vrouw?’ Toch lijkt niemand die vraag in de documentaire van Matt Walsh te kunnen beantwoorden. Sietske Bergsma bespreekt met ons hoe dat toch kan.
– Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, wetenschapsjournalist Marcel Crok en redacteur Bas Reijnierse.
– Presentatie: Bjorne Willemsen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-08 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave:
0:00 – 6:39 Nieuws van de dag
6:39 – 31:29 Publieke Omroep: desinformatie, doorvragen en doorgeefluik
31:29 – 53:20 Stikstofplannen met grote gevolgen
53:20 – 1:17:40 Docu: What is a Woman?
1:17:40 – 1:25:02 Kijkersvragen

25 gedachten over “blckbx today: Journalistieke code NPO? | Stikstofplannen met grote gevolgen | Docu: What is a Woman?”
 1. Er zit meer achter het wegpesten van boeren. Hiermee is ervoor gezorgd dat de voedselprijzen kunstmatig hoog is gehouden. Nu de agrarische sector verdwijnt in Nederland zullen we qua voedsel afhankelijker zijn van andere landen en komt het risico op voedselnood dichterbij.
  En door middel van voedselnood kunnen we straks worden afgedwongen om mee te doen met de nieuwe wereld beleid!

 2. Er wordt gesproken in de media dat de wereld warmer wordt. Echter kan deze kunstmatig worden getriggerd via bepaalde technieken, waardoor een klimaat van een gebied kan worden aangepast. Hier wordt uiteraard niet over gesproken.

 3. Teveel Stikstof, gebaseerd op computermodellen, zonder daadwerkelijk te meten , cq te onderzoeken in een laboratorium. Bij computermodellen is de uitkomst al bepaald door de data en software die je in het apparaat stopt. Het is geen wetenschap en vergelijkbaar met Dominion Stemcomputers, die vol zitten met software die de uitkomst bepalen. Het is grootschalige FRAUDE,. Om de bevolking uit te melken met achterlijke belastingen die niets verbeteren.

 4. De wereld is echt ziek geworden met "wat is een vrouw" die gender agenda en iedereen een ding maken is echt een opdracht uit de hel, genderloze, traditieloze, wereldslaaf met een qr zonder nationaliteit,.een werkslaaf voor die elite gasten, dat willen ze ons maken, dat zoveel mensen eraan meewerken is echt te dom voor woorden

 5. Ik moet hier bijna om lachen.
  OMG…
  Over kritisch doorvragen gesproken 🙈🙈🙈

  Kijk het gemiddelde "tafelgesprek" van de Deugprogramma's dan weet je pas wat "niet doorvragen" en niet kritisch zijn is.

 6. Die ombudvrouw weet inderdaad geen voorbeeld. En? Waarom zit er niemand daar bij npo als tegen geluid. Echt schandalig en gros van nederland erin trapt.

 7. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  Stop, hou op is wel een goeie, even als wat u niet wil geschied doe dit ookbeen ander niet.

 8. Goede toevoeging bjorne die clip, erg pakkend. Toffe uitzending! Lekker lang! Geen gehaast gedoe wat je bij ON bijv wel ziet ivm met zendtijd. TOP BLCKBX BLIJ MET JULLIE

 9. BLCBX heeft weer een nieuw sprookje verzonnen? Nu weet zogenaamd niemand meer wat een vrouw is volgens BLCKBX. Dat er nog mensen luisteren naar deze super saaie en belachelijke sprookjes van BLCKBX……

 10. Mooi die zelfvernietigings knop van ons landje, rustig wachten tot de bom barst.😊.Lekker achter het kartel , E.U.en U.S.aanlopen hoor.

 11. Interessante uitzending weer!
  Fijn om Björne weer op zijn plek te zien.
  En ik ben echt SupeR blij met de link naar ‘what is a Woman’. Wilde deze graag zien, maar om er nou een abo. voor af te sluiten ging me een beetje ver. Thanks blckbx!

 12. Onbudsman publieke omroep: weet u van achteren nog wel hoe u van voren heet, tante? U bent niet wijs en komt niet uit uw woorden, onderbouwen doet u niet en noemt dit 'algemeen patroon' willen schetsen. Sigaartje uit eigen doos.

 13. De kartel omroep vraagt ook nooit door. Zoals over Putins noodzakelijke ingrijpen in Oekraïne waar sinds 2014 14000 Russen zijn vermoord in de Donbass. De pot verwijt de ketel….

 14. Hahahahahaha, jajajaja, alsof de NPO zelf bij hun "vriendjes" doorvragen. Want lastige vragen zijn er NOOIT voor die "vriendjes"…. Zijn er ook nooit voor die bups in Den Haag …

 15. Mijn bedrijf wordt de laatste tijd wel vaker bekritiseerd dat we te weinig vrouwen in de top hebben. (geen enkele). Ze zijn er wel geweest maar zijn na een aantal jaren elders een betrekking aangegaan. Nu gaan we dus naar onze gemeente en gaan eisen dat we in onze paspoorten in vervolg als vrouw of als X genoteerd staan zodat we de halve raad van bestuur +1 geen man is….

 16. Hahahaha
  Heerlijk dit.
  En maarzeiken over censuur.
  Jullie doen het zelf ook.

  Blckbx
  To keep me in this box
  Psychological locks
  Repressing true expression
  Promoting mass deception
  So that no one can be healed

  Dus jullie hebben een hoge opleiding genoten om vervolgens donaties te bietsen.

  Ernstig hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *