Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-23

Woensdag 23 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De betrokkenheid van Hugo de Jonge bij de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden
– De Nederlandse deelname aan “Strategic Compass”, een militair project vanuit de EU en de NAVO, terwijl vorige week nog een motie werd aangenomen dat Nederland niet deel zou nemen in de oprichting van een Europees leger
– De energietransitie lijkt versneld uitgevoerd te worden. Wat voor gevolgen heeft dat voor ons?
– Verder praten we met Jakobien Huisman over een nieuwe reeks van de docuserie “Tegenwind”
– Naast Jakobien Huisman staan onderzoeksjournalist Daan de Wit en blckbx-redacteuren David Boerstra en Bas Reijnierse aan de desk
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante links:
– Eerdere Tegenwind-afleveringen: https://www.blckbx.tv/tag/tegenwind
– Steun Tegenwind: https://www.tegenwind.tv/doneer
– Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Door Ruby Lane

26 gedachten over “blckbx today: Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal, Nederland en het Europese leger en meer…”
 1. Er wordt gezegd 'Het komt uit het publiek' maar hoe komt het in het publiek? Via de media die weer in handen is van de elite, en zo is het cirkeltje weer rond. Daarom is Blckbx hier om de mening van het publiek te veranderen door waarheidsvinding.

 2. BLCKBX is de 1ste en daarmee de belangrijkste kern vergeten en dat is de matrix van het leven.
  Leven is ontstaan vanuit het Goede en daar gaat Alles weer naar terug en komt opnieuw en opnieuw etc. Het is eeuwig en laat zich niet verhandelen.
  Wat je nu doet is het ene doemscenario vervangen door jullie eigen doemscenario en daarmee word je zelf…..waar je tegen strijd!!
  Dat wil niet zeggen dat je met feiten moet aantonen wat er gebeurd maar vooral voel en daarmee weet dat als je het niet overlaat aan de samenleving aan het geheel de natuur zoals ook in het filmpje hiervoor te zien is in de wolf dan word je zo voedsel van de natuur en word je geconsumeerd door het zelf.
  ✝️❌⚡🤎AE1⚖🙏

 3. Dat de massa ergens om vraagt is natuurlijk een lulverhaal, ook hier geldt dat het geëngageerd is. Voor de technieken, zie de WOB-verzoeken.

 4. Dat Europese leger was er al in de vorm van Eurogendfor die ingezet wordt tegen eigen bevolking. Een voorbeeld is de coup van Kiev in 2014. Hoe ver laten we het komen voordat we ingrijpen?

 5. Het volk wil het zelf. Dat filmpje is gewoon een promotiefilmpje van een aantal veganisten (vegetariers) en milieu activisten. En je kan het je wel voorstellen dat zij 'klimaat' aangrijpen om hun doelen te promoten. Klimaatransitie: haastige speod is zelden goed.

 6. Weer van de eerste tot de laatste seconde aan het beeld gekluisterd gekeken , dat er nog mensen zijn die dit weg willen zetten als nep nieuws en complot zenders die mensen zijn compleet door gesnoven DDR66 aanhangers en/of Groene Klimaat Communisten met een WEF lidmaatschap!!!
  En wat een TOPPER die Sanae , lekker man gewoon duidelijk verhaal en rustig de gasten hun verhaal laten doen .
  Dit is Journalistiek zonder winst oogmerk of politieke voorkeur ,daar zitten we op te wachten .
  En niet die Npo voorgekauwde Dictatoriale EU troep en die WEF agenda wat ze over de mensen heen storten dag in dag uit.

 7. het is gewoon zo belachelijk en arrogant om te doen alsof wij mensjes (die amper 100 jaar geleden zijn begonnen met het meten van de temperaturen) het klimaat van de hele planeet kunnen sturen.

  De aarde is op dit moment volgens de slimmeriken 4,7 miljard jaar oud (een leeftijd die trouwens ook elk decennium met bizarre aantallen blijft stijgen en bv 50 jaar geleden nog een paar miljard jaar jonger was) en heeft altijd al flexibele klimaatveranderingen t/m ijstijden aan toe gehad. Dat wij door de kachel lager te zetten, carpoolen en andere groene acties de wereldwijde atmosfeer denken te kunnen beinvloeden naar onze wil is echt te dom voor woorden. Stoppen met voetbalvelen aan oerwoud te verwoesten elke dag! Bomen en bossen terug planten. Dat zou misschien nog een verschil kunnen maken mits grootschalig aangepakt. Het is niet aan de burger om op te draaien voor de kosten en dagelijkse verantwoordelijkheden om de schade door het systeem dat ons wordt opgedrongen goed te maken

 8. slim toch… nu alvast de brandstofprijzen zo hoog laten oplopen dat mensen er echt last of zelfs problemen door krijgen. Ze zullen uiteindelijk vanzelf smachten naar een oplossing en thuiswerken voor het klimaat met open armen ontvangen wanneer ze niet meer geloven in een normale oplossing

 9. Blckbx, is een goed alternatief voor mensen die denken hier klot iets niet, de eerste stap naar de waarheid voor een hoop mensen mag ik hopen, ga zo door geef die mensen de eerste stap, Flavio👍

 10. Kaag doet me denken aan Hitler die kanker wilde uitroeien en koste wat kost wilde voorkomen dat het Arische ras zou verzwakken en of nog erger in zijn ogen helemaal zou uitsterven. De bedoeling van de meeste betrokkenen zijn nobel, de inzet groot, maar "haar" manier loopt 100% zeker uit op de grootste massamoord in het bestaan van de mensheid. Dat iemand zin heeft om medeplichtig te zijn aan zo'n kip zonder kop actie. We moeten zuinig en met eerbied met onze natuur omgaan JAAAAAAAAAAAAAAAA en haar zoveel mogelijk proberen te herstellen en beschermen tegen het grote kwaad van het kapitalisme JA. Het klimaat is het klimaat en je bent echt een mega grote sukkel als je bij Klaus Schwab en zijn vriendjes wil horen die tegen climate change zijn. Climate Change tegengaan is belachelijk en loopt uiteindelijk op het zelfde liedje uit als Hitler die een heel eigen Europa voor zich zag waar de bevolking grotendeels bestond uit een sterk en gezond Arisch ras. Ik vind het echt ongelooflijk en getuige van heel veel slechtheid hoe lang het de kapitalisten die in Davos zo gezellig bij elkaar komen gelukt is om onderstaande informatie ver bij het brede publiek weg te houden.

  The anti-tobacco campaign of the Nazis: a little known aspect of public health in Germany, 1933-45

  Historians and epidemiologists have only recently begun to explore the Nazi anti-tobacco movement. Germany had the world's strongest antismoking movement in the 1930s and early 1940s, encompassing bans on smoking in public spaces, bans on advertising, restrictions on tobacco rations for women, and the world's most refined tobacco epidemiology, linking tobacco use with the already evident epidemic of lung cancer. The anti-tobacco campaign must be understood against the backdrop of the Nazi quest for racial and bodily purity, which also motivated many other public health efforts of the era.

  Why did the Nazis have the world's most aggressive anti-cancer campaign?

  Recent historical work has shown that while certain kinds of science were destroyed under the Nazi regime, other kinds flourished. Sciences of an applied nature were especially encouraged, as were sciences that fit within the larger program of Nazi segregation and extermination. Little attention, though, has been given to Nazi cancer theory and policy. That is curious, given that the Nazi regime launched one of the most comprehensive and successful cancer prevention programs of the century, involving bans on smoking, restrictions on carcinogenic food dyes, new steps to limit exposure to asbestos and radiation, and much else as well.

 11. Allerliefste Blckbx, ik kijk alles van jullie altijd en taxeer het van gigantische waarde, maar ajb nooit geen hoofd van een Frans Timmermans meer, ik ken niemand die zo oeverloos onzin kan lullen als Frans Timmermans, word werkelijk helemaal naar van deze man. Als het zou kunnen?, laten we Timmermans dood zwijgen 🤮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *