Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #245 van 17 november is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-17

Vrijdag 17 november 2023
– De overheid wil Nederland op de schop nemen door het land grondig te verbouwen. Hoe democratisch zijn deze plannen?
-De staatsschuld laten oplopen of bezuinigen? Wat impliceert de vraag precies voor de Nederlandse burger die volgende week woensdag mag gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen?
– Ongehoord Nederland spande een kort geding aan, omdat de omroep af wilde van de periodieke rapportages die het moet inleveren bij de NPO. Maar de rechter wees dat verzoek gisteren af.

Desk: onderzoeksjournalist Daan de Wit, lijsttrekker Libertaire Partij Tom Lamoen en verslaggever Erwin Taams
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-17 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #omgevingsvisie #staatsschuld #ongehoordnederland

24 gedachten over “blckbx today: Herindeling Nederland | Libertaire Partij over staatsschuld | ON verliest kort geding”
 1. Omtzigt wil echt niet uit de EU. `hij zit er dik in, en ook bij de WEF, en deWEF zit diep in de EU.Dus Libertaire Partij kan niet samen met Omtzigt.dat moet hij weten.. Hij kan beter naar de FvD kijken..

 2. Bezuinigen.. geen belasting verhogen maar de uitgaven bezuinigen..De subsidies bekijken en het ontwikkelingsbudget wat naar het buitenland gaat , daar mee stoppen.

 3. De FvD kan wel wat betekenen, want die partij zoekt het wel uit..Op het gebied van alle onzinnige maatregelen…Boeren en Vissers gaan wel aan het hart, ook bij die partij.

 4. Weet U dat er in NoordHolland Noord geen capaciteit is om woningen aan te sluiten.. Er is hier in Alkmaar een groot Appartementen complex net gebouwd.en niet kan NIET bewoond worden omdat het ELEKTRICITEIT NET dit gebouw niet kan aansluiten OMDAT er geen CAPACITEIT is, om de aansluiting te creëren..
  Fijn voor de bewoners, die hun huis hebben verkocht en niet kunnen gaan wonen in hun nieuwe huis.. Dus..zonnepanelen en windmolens, vinden ook geen aansluiting hier in Noord Holland Noord.

 5. Rutte gaat de zakken vullen van Zelensky… En waarom voeren wij oorlog tegen Rusland? Waarom willen wij Rusland een koppie kleiner maken, zoals Washington dat beveelt.. NATO/USA tegen Rusland op het grondgebied van Ukraine uit te vechten.. 450.000 doden Ukrainers. Hoeveel doden er nog bij. WANT Rusland laat zich echt niet vernietigen. Bovendien komt dat geld in de verkeerde zakken.. Voornamelijk van de corrupte Regeerders, in Kiev dus.. Het Monaco Bataljon , wordt dat al genoemd,vanwege de fancy Cars en de Jachten die daar al van de Ukrainers zijn.

 6. Woeker rente is hoe ze ons al eeuwen proberen te "enslave", daarom worden die lui uit ieder land gekickt waar ze komen. Kijk de lijst, een A4tje kan je vullen met landen die slachtoffer werden van de "10-5-23".

 7. Bij gebrek aan leiderschap staan er diverse haantjes op die hun ego laten zegen vieren. Nog meer versplintering nog minder eenheid.Gaaf land!

 8. Tom legt precies en eenvoudig uit wat inflatie is, het bij drukken van geld door de Europese centrale bank die door politici wordt bestuurd. En dus is inflatie stelen van (geleverde) arbeid ten voordelen van bezit

 9. De Grote Verbouwing…de Grote Landroof….en de dood van de Visserij. Staat al vast in beleid terwijl het volk van niets weet…. Kan dat zomaar…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *