Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-11

Maandag 11 april 2022:
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Het aantal faillissementen is in maart 2022 voor de tweede maand op rij gestegen. Ongeveer 13.000 bedrijven zijn zelf met hun activiteiten gestopt, een stijging van 8% vergeleken met maart vorig jaar blijkt uit een recent verschenen KVK rapport.
– Afgelopen vrijdag vond de derde Postpandemiedialoog plaats. Dit is een initiatief van De Vierde Golf: een collectief van links politiek ontheemden die zich zorgen maken over het coronabeleid. Onze verslaggever was ter plaatse.
– Gisteren vertelde de Oekraïense president Zelensky bij het Amerikaanse programma “60 minutes” dat hij De Krim, nooit zou erkennen als Russisch grondgebied en daarmee lijkt er voorlopig geen einde te komen aan de oorlog.
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, verslaggever Erwin Taams en retaildeskundige Hans van Tellingen.
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-11 (na afloop van de uitzending)

Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Door Sara Logan

19 gedachten over “blckbx today: hausse aan faillissementen, links politiek ontheemden kritisch op coronabeleid en meer”
 1. WEF een adviesorgaan? Het is het de facto bestuur van Nederland. Het hele kabinet is door hun aangesteld.

  In Oekraine ten oosten van de rivier de Dnjepr worden overal in bevrijde gebieden tegelijk met hulp goederen ook de roebel als betaalmiddel ingevoerd. Dus dat gaat Russisch worden.

  Die dappere nazi strijders van Zelensky vormde overal in het oosten een bezettingsmacht.
  Overal gebruiken ze burgers als menselijk schild, daarom waren er ook die 2 raket (Tochka-U) aanvallen door het Oekrainse leger op dat treinstation om te voorkomen dat mensen vluchten. Een type dat alleen door Oekraine
  gebruikt wordt.
  Iedereen die deze oorlog volgt ziet aan de lopende band fals flag aanvallen van Oekraine.

  De bulk van het Oekrainse leger is allang ingesloten in het oosten en wordt nu momenteel door de gehaktmolen gehaald van het Russische leger.

  Een S300 gedoneerd door Tsjechië is inmiddels al verschroot, eventuele tanks ondergaan hetzelfde lot.
  Doordat Zelensky niet onderhandeld (mag ie niet van de VS) verspelen ze het hele land.

 2. Militair zegt hij doet het voor vrede en veiligheid en wilt dus een derde wereld oorlog starten dat zelfs een nucleaire oorlog kan worden. Het IQ is zeer laag dus in het leger.
  Vrede en veiligheid kan alleen via de onderhandelingstafel en niet door een leger. De elites willen deze oorlog die zijn het kwaad van de wereld.

 3. Test nooit voor covid want het kan niet detecteren of je ziek of besmet bent. Het kan alleen een stukje RNA van het virus vinden en dat stukje is van een virus dat verslagen is door je immune systeem en dat stukje kan maanden in je lichaam zitten. Dus de test zegt helemaal niks en dit is hoe het Rutte regime heeft gefraudeerd om ons op te kunnen sluiten.

 4. Ik vind dit rtl boulevard- en/of shownieuwsachtige format toch niet zo geslaagd. Ik vind het allemaal iets te truttig, te gematigd. Wat mij betreft mogen er af en toe best iets hardere meningen geuit worden. Ik heb nu toch steeds het gevoel dat de rem erop staat. Het voelt te braafjes, alsof men bang is om iets te zeggen wat misschien niet helemaal goed kan vallen. Jammer.

 5. zo als de zorg zich moet aanpassen aan de samenleving , zo moet dat ook gebeuren op het laten binnen komen van vluchtelingen/gelukszoekers .
  kijken naar de bevolkingsdichtheid en niet gaan kijken waar kunnen er nog een paar duizend bij , we zitten al BOM VOL er kan niks meer bij en willen er ook niemand meer bij want als het zo door gaat , wat volgens mij gewoon het plan is gaan we in Europa straks elkaar aan vliegen , en dat moet koste wat kost voorkomen worden!!!

 6. Citaat uit het Nummer van Sting:
  What might save us me and you
  I hope the russians love there children to!!
  How can i save my little boy,
  From hoppenheimer,s deadly Toy.
  Nou laten we hopen dat dit uitblijft!!!
  En hopen dat Herman van Veen gelijk krijgt :de Bom valt nooit!!!
  Wat ik eigenlijk verwacht , want wie heeft er baat bij ?
  En ik zie de bom alleen als agressie en drukmiddel om te laten zien hoe sterk je bent .

 7. 4jaar Trump en de wereld leek wel het Paradijs geworden, een jaar Biden en ww3 is bijna begonnen , wat een contrast en een verschil in 12 maanden tijd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *