Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 25 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-25

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Woensdag 25 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De World Economic Forum Annual Meeting vindt deze week plaats in Davos. Wij geven een overzicht van de meest spraakmakende statements die al zijn gemaakt. De Great Reset lijkt zich daadwerkelijk aan te kondigen.
– Een reportage over het kort geding tussen de stichting Clintel en het KRO-NCRV-programma Pointer. Het TV-programma beschuldigt de stichting van funding door de olie-industrie en het geven van een valse voorstelling van zaken. Clintel zelf beschouwt dit als een lastercampagne.
– Het ministerie van VWS is in de eerste maanden van de coronacrisis van grote invloed geweest op de adviezen van het OMT. Dit blijkt uit vrijgekomen WOB-documenten. Gisteravond was hier een Tweede Kamerdebat over en we bespreken dit met politiek verslaggever Bert Brandsma.
– Aan de desk staan hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit, politiek verslaggever Bert Brandsma en programmamaker Flavio Pasquino.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-25 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave:
0:00 – 8:44 Nieuws van de dag
8:44 – 30:51 Invloed kabinet op OMT-adviezen
30:51 – 47:13 Stichting Clintel vs. KRO-NCRV Pointer
47:13 – 1:23:20 World Economic Forum 2022 “praatclubje” onder de loep
1:23:20 – 1:34:14 Kijkersvragen en outro

9 gedachten over “blckbx today: Great Reset krijgt vorm bij WEF-meeting | OMT beïnvloedbaar | Desinformatie Pointer?”
  1. uniek concept van Blckbx dat de presentator (quasi neutraal presenterend) van het programma ook pannellid kan zijn (een persoonlijke mening ventilerend) zoals bv bij Pasquino

  2. Phoeeee Flavio, geef je gasten een beetje ruimte man. Ze krijgen de kans bijna niet, waarom dan niet gewoon alleen met een camera in je gezicht zonder gasten?..

  3. Er is maar een manier om hun plannen om te laten vallen, eten drinken en slapen is wat een slaaf doet, we waren al slaven we dreigen nog grotere slaven te worden, maar van wat wil je een slaaf zijn, slaaf van geld, slaaf van je status, slaaf van je lusten, omdat we slaven van dit soort zaken zijn geworden hebben ze ons in positie nu kunnen ze ons hiermee chanteren, wat wil je in gegeven tijd op aarde gaan doen, wanneer gaan we denken over de echte zaken die ertoe doen, vragen stellen zoals waar komen we vandaan waar gaan we heen wat doen we hier wat is de bedoeling van ons bestaan, drinken eten en huis kopen deze waar toch iemand anders in gaat wonen, ik wil een slaaf van me Schepper zijn, dan ben ik vrij, dan doet alle wereldse zaken er niet meer toe en kom ik nooit in positie waar ik me druk hoef te maken om deze 21ste eeuw imitatie farao’s, maak zaken jouwe prioriteit waarmee niemand je in afpersen, hun zullen falen en we vrezen hun niet noch hun meester onze eeuwenoude vijand

  4. waarom laten we dit gebeuren? sta op voor je vrijheid, het hele land plat leggen tot de regering weg is. power to the People. Die badge doet me ergens aan denken jaartje of 80 geleden had je ook zo'n eng clubje geleid door een Duits mannetje

  5. Ik snap Hugo de jonge , wel , als er mensen onderdak nodig hebben en er zijn gebouwen voor dan moeten we daar ook in meewerken .
    Je kunt mensen niet in de kou laten staan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *