Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van maandag 30 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-30

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 30 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De gevolgen van het klimaat- en coronabeleid worden door velen gevreesd. Is de ‘Great Reset’ echter al niet langer gaande? Verslaggever Erwin Taams ging op zoek naar antwoorden.
– Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge is zeer ambitieus over het terugdringen van het woningtekort. Is dit realistisch als het kabinetsbeleid het woningtekort juist zelf in stand houdt?
– De Europese Raad komt deze week bij elkaar om o.a. de sancties tegen Rusland te bespreken. Hongarije en Italië zijn een andere mening toegedaan dan de andere EU-leden. Respecteert de EU het vetorecht of wordt hier toch van afgeweken?
– Aan de desk staan verslaggever Erwin Taams, redacteur David Boerstra en onderzoeksjournalist Daan de Wit.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-30 (na afloop van de uitzending):

Meer over Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave
0:00 – 11:13 Nieuws van de dag
11:13 – 26:46 Gevolgen corona & klimaatbeleid steeds zichtbaarder
26:46 – 40:22 Barsten in EU-top rond aanpak Rusland
40:22 – 47:52 Woningtekort door eigen beleid
47:52 – 55:19 Kijkersvragen

17 gedachten over “blckbx today: Great Reset al merkbaar? | De Jonge & woningtekort | Verdeeldheid EU sancties Rusland”
 1. Bedankt jongens!
  Oh en voor senea, leuk die film in de bios maar ik denk niet dat het meerendeel van de blckbx achterban daar nog komt😉

 2. De Globalisten zijn de wereld aan het slopen en wij het VOLK moeten een list verzinnen die NAZI,s te verslaan !!!!Die oorlog in Oekraïne word veel te groot gezien, die stelt niet zoveel voor maar word ons door de strot geduwd als zijnde het een oorlog als Irak Syrië Joegoslavië etc… en dat betwijfel ik ten zeerste .gezien de beelden die er door komen via Twitter en Telegram , 75% is vredig lijkt het wel dus of heel Oekraïne in oorlog is is pertinent een leugen.

 3. Ik ga toch iets zeggen wat niet heel populair is.. maar ergens hoop ik juist dat de gehele cultuur en vrijetijds sector failliet gaat! Waarom? Omdat ze zich niet hard hebben gemaakt tegen die discriminerende CTB! Ikzelf zal iig nooit meer bij een restaurant eten waar die ‘n…pas’ werd gehandhaafd!

 4. Ongeveer bij minuut 32…gesprek met Z…Daan zegt dat zij daar met de trein is heen gegaan…heb vanavond haar gehoord bij NPO1 en liet ze de rijen zien op schiphol, van toen zij en haar ploeg vertrokken…dus…ik weet niet…just saying 🤷‍♀️🥱🤔

 5. Al die tekorten zijn bewust gecreëerd door het beleid. Alles moet kapot, want BBB, Build Back Better… Maar dan moet eerst wel alles kapot.

 6. Er jammer dat Blckbx steeds meer en vaker zulks aparte Elite plan liefhebber, met zijn nare lach telkens wanneer iets goed gezegd word zo verwarrend voor velen om te kijken en begrijpen waar naar toe gaat dit kanaal ,wat is dit een slecht of dwaas persoon met rode 👕 shirt die probeert je kijkers andere gevoel te geven dan waar jullie kanaal voor bedoeld was juist de waarheid en goede inzicht rondom alle land situaties ,onderwerpen in wat vals en of juist is . Deze rare kerel is duidelijk een persoon met Zero kennis rondom de Elite en hun plannen en doet juist aanmoedigen wat niet klopt. gatverr!😤😏 Nou beginnen jullie kanaal langzaam aan op NOS fake journaal 2 te lijken met valse game players op ons beeld in jullie studio steeds meer op commerciële tv te lijken bahbah. Laten we hopen van niet. Want ik vind of maybe vond Blckbx een van de best. Laten we hopen dat het ook zo blijft.👍✊

 7. de winst van het langzamer rijden is pure onzin , want er was geen winst , is laatst in een onderzoek naar voren gekomen !!!!!!

 8. 60% van de geleverde wapens aan oekraine zijn beland op de zwarte markt in buurlanden , en helemaal niet in oekraine !!!!!!!

 9. kwasiemono die Rutte hij gaat ieder jaar 6 cm kleiner worden met zn enorme bochel!!! hy heb een enorme bochel hahahaha lukt t hun kwasiemono gaat ook hoor alleen al omdat het zo'n lelijk aanzicht en schaamte is man ken nog niet eens bij dat misvormde varken eten walgelijk ding!

 10. Dus China is een totalitaire staat en dat wil je niet. Ben ik het helemaal mee eens. Hoe zit dat met het huidige Rusland dan?

 11. Ik heb persoonlijk via de app op radio 1 gemeld dat het personeelstekort in de Franse ziekenhuizen door de vaccinatieplicht kwam en dat is vervolgens ook besproken in de uitzending . Dat Putin ergens een rode lijn trekt waarom is dat zo belangrijk? Zo geef je die man ook plek 1 op het toneel. Als hij die al zijn opponenten op vuile wijze uitschakelt overal maar zijn gang kan gaan zitten we hier binnen no time in eenzelfde gevangenis als in China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *