Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van maandag 23 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-23

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 23 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De apenpokken zijn door het RIVM en Minister van VWS Ernst Kuipers aangemerkt als A-ziekte. Met Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren bespreken we hoe dit mogelijk is.
– Kunnen we ons opmaken voor een nieuw conflict nu de Amerikaanse president Biden heeft beloofd militaire steun te bieden aan Taiwan, terwijl China al een invasie van Taiwan heeft gesimuleerd?
– Sportkoepel NOC*NSF meldde dat het aantal Nederlanders dat in 2021 wekelijks sportte met 800.000 is afgenomen ten opzichte van 2020. Weer een voorbeeld van de nevenschade van het coronabeleid. Hoe verhoudt dit zich tot een nieuwe campagne van de overheid die ons waarschuwt voor een zorgcrisis in 2040?
– Aan de desk staan Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren, onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur David Boerstra en verslaggever Erwin Taams.
– Presentatie: Sanae Orchi

In de uitzending werd verwezen naar een eerdere uitzending met Gideon van Meijeren over de A-status. Dit is de link: https://www.blckbx.tv/corona/hier-is-sprake-van-een-ambtsmisdrijf-gideon-van-meijeren

In de uitzending wordt verwezen naar een petitie. Dit is de link: https://indepen.nl/teken-de-petitie-de-zeggenschap-over-nederland-wordt-23-mei-a-s-aan-de-who-overgedragen/

Bezoek ook de website van Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl/

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-23 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave
0:00 – 10:57 Nieuws van de dag
10:57 – 31:20 Zorg 2040, wie gaat de zorg redden?
31:20 – 49:52 Mogelijk overreactie op bekend exotisch virus?
49:52 – 59:30 Biden steunt Taiwan, verhoudingen met China op scherp
59:30 – 1:12:00 Kijkersvragen en outro

25 gedachten over “blckbx today: Gideon van Meijeren over A-status apenpokken | Biden steunt Taiwan | zorginfarct 2040?”
 1. Blckbx vormt een prima vangnet dat er voor moet zorgen dat de massa vooral niet gaat denken dat er een wereldwijd complot gaande is. Er worden wel wat plannen bedacht op WEF niveau, maar dat het allemaal bewust en zelfgeschapen is, dat mag u vooral niet geloven. ps. Fantastische mooie mainstream media studio.

 2. Wanneer bespreken we de leugen van het besmettelijke virus, dan stort meteen heel hun kaartenhuis ineen ?

  Germ theory (Pasteur) – ( ja het is maar een theorie )

  Het lichaam is steriel.
  Ziekte ontstaat door micro-organismen buiten het lichaam.
  Micro-organismen moeten in het algemeen worden beschermd.
  De functie van micro-organismen is constant.
  De vormen en kleuren van micro-organismen zijn constant.
  Elke ziekte wordt geassocieerd met een bepaald micro-organisme.
  Micro-organismen zijn de belangrijkste veroorzakers.
  Ziekte kan iedereen ’treffen’.
  Om ziekte te voorkomen, moeten we ‘afweer bouwen’.

  Terrain theory (Bernard en Béchamp)

  Microben komen van nature voor in het lichaam.
  Ziekte ontstaat door micro-organismen in de lichaamscellen.
  Deze intracellulaire micro-organismen werken normaal gesproken om te bouwen en te helpen bij de metabolische processen van het lichaam.
  De functie van deze organismen verandert om te helpen bij de katabole (desintegratie) processen van het gastorganisme wanneer dat organisme sterft of gewond raakt, wat zowel chemisch als mechanisch kan zijn.
  Micro-organismen zijn pleomorf (hebben vele vormen): ze veranderen hun vormen en kleuren (vormverschuiving) om de toestand van de gastheer weer te geven.
  Elke ziekte is geassocieerd met een bepaalde aandoening.
  Ziekte ontstaat wanneer microben van vorm, functie en toxiciteit veranderen afhankelijk van het terrein van de gastheer. Daarom is de toestand van het gastorganisme de belangrijkste veroorzaker.
  Ziekte wordt veroorzaakt door ongezonde omstandigheden.
  Om ziekte te voorkomen, moeten we gezondheid creëren.

 3. De zorg van morgen – 66 subscribers
  Echt een viraal kanaal dat, behalve die eerste video die behandeld werd, die blinkt uit met ~40k vieuws …
  Wat een klucht zeg

 4. Zal het volgende wel iets met polio te maken hebben omdat ze nog wat over hebben. Werd gestopt in de jaren 60 vanwege veroorzaken van polio

 5. De oplossing zit altijd in de zorg voor de zorg!
  Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen imuunsysteem is voorkomen en dus beter dan genezen.
  De Overheid heeft de verplichting om daarin het Goede voorbeeld te geven maar deze mensen zijn niet deskundig ook de wetenschap niet want die heeft net als de Overheid misbruik gemaakt van de samenleving door verkeerd advies te geven en samen met een verdienmodel dit instand te houden.
  Het einde van het verdienmodel is in zicht.
  Het heeft zichzelf ongeloofwaardig gemaakt en dat is maar Goed ook want verkeerde voorbeelden worden niet gevolgd.
  Alle aankomende beslissingen van de Overheid en de wetenschap zullen nog catastrofaler worden omdat ze niet gebaseerd zijn op eerlijk zijn rechtvaardigheid in gratis delen in vrijheid.
  Wij zijn geen gevangene van de Overheid.
  Wij zijn Vrij levende Wezens
  I AM THE ALPHA🐺
  THE DREAMKEEPER
  THE SPIRIT WALKER
  ✝️❌⚡🤎AE1🐞🐉🐟🌎⚖🙏

 6. Rinse and repeat. Apenpokken – verplichte vaccinatie opgelegd door de WHO. Oorlog China – Taiwan, met sancties tegen China. Gedeputeerden – wij allemaal. En dit allemaal opzettelijk om u en mij arm te maken en de elite en grote bedrijven heeeeel rijk. Oekraïne en (Taiwan in de toekomst) + 4russen worden gebruikt om chaos te veroorzaken en agenda 2030 door iedereen zijn strot te duwen. Nog even dit, lockdowns in de herfst? Ik denk eerder😢

 7. WEF stimuleert innovaties. Best goeie ook. Alles is inzichtelijk op hun site. Dus hou op met je ouderwetse anti retoriek.

  Blckbx maakt zichzelf steeds meer belachelijk….

 8. Pfffttt…. "ik weet niet waar het over gaat….. Zal wel iets met bureaucratie zijn…. Natuurvergunningen en zoiets"….

  Man oh man hoe slecht wil je zijn als 'journalist'?

 9. Met slechte bedoelingen juist HEER Gideon de enige met kennis en vooral DURF. . En we laten dit allemaal gebeuren.

 10. Wie wil er nog in de zorg werken dan? Die mensen worden compleet platgespoten met vaccins. Vriend van mij kan al niet meer werken. Kreeg hartproblemen na vaccinatie en reed ambulance met patiënt in de prak. Heeft nu onderhuids een kastje. En de doktoren gaan maar door met deze gevaarlijke trend. Ik zou er ook niet willen werken, sorry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *