Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van vrijdag 27 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-27

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 27 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Uit een recente studie blijkt dat de bescherming van coronavaccins snel afneemt én dat massavaccinaties resulteren in mutaties, zo maakte het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano gisteren bekend. Viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwde hier al langer voor, maar werd hierom verketterd.
– Een internationale alliantie van duizenden piloten luiden de noodklok over een gezondheidscrisis onder piloten. Hoe passen ‘experimentele vaccins’ binnen de ‘Flight Safety and Security Manuals’ van vliegmaatschappijen?
– Nederland krijgt een Nationaal Centrum voor Wetenschapscommunicatie. Minister Robbert Dijkgraaf wil hiermee een steviger fundament geven voor wetenschappelijke feiten en de communicatie hieromtrent. In hoeverre wordt dit propaganda?
– De zomervakantie is in aantocht. Wat zijn de mogelijkheden als je niet gevaccineerd bent of mondkapjes en testen wilt vermijden?
– Uitgelichte artikelen van De Andere Krant
– Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, onderzoeksjournalist Elze van Hamelen en redacteur Bas Reijnierse
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-27 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave:
0:00 – 10:38 nieuws van de dag
10:38 – 21:33 Bescherming coronavaccins neemt snel af
21:33 – 35:22 Minister Dijkgraaf wil wetenschapscommunicatie gaan controleren
35:22 – 43:20 De aankomende Andere Krant
43:20 – 56:25 Noodkreet van piloten vaccinaties maakt vliegen onveilig
56:25 – 1:07:31 Discriminatiemeldingen geëxplodeerd door coronameldingen
1:07:31 – 1:13:06 Hoe zit het met de vakantie en het digital corona certificate?
1:13:06 – 1:19:36 Aankondiging Catherin Austin Fitts over de persconferentie in Zwitserland
1:19:36 – 1:26:05 De kijkersvragen

10 gedachten over “blckbx today: Geert Vanden Bossche | piloten luiden vaccinatienoodklok | ongevaccineerd op vakantie?”
  1. Ben net terug uit Noorwegen. Met de boot vanaf Eemshaven. Nergens iets van Corona gemerkt. Geen groene vinkjes, geen mondkapjes en geen social distancing
    Helemaal niks, nada, zero, nothing
    Heerlijk was het!

  2. Sanae Orchi vind ik de allerbeste presentatrice op de nieuwe media. Mooie stem, prettige uitstraling, netjes, aardig, beleefd en vooral erg professioneel. Wat een aanwinst is deze dame.

  3. Door je als ongevaccineerde te laten discrimineren gun je de vóórstanders de levensles om anderen te discrimineren en dan te ervaren wat je de mentale gevolgen zijn om iemand zo te behandelen. 😉

  4. Prima, vol met goede informatie maar een beetje verbaast om de Corona maatregelen door Spanje. Ik ben in april gevlogen naar Spanje ongevaccineerd en zonder mondkapje op zowel op vliegbasis Eindhoven, in het toestel en op de vliegbasis Alicante waar geen enkele controle was. toen was er nog wel mondkapje in het openbaar vervoer maar dat was binnen een week ook afgeschaft.

  5. Ik ben gewetens bezwaarde. Buiten dat om. Moet ik samenkomen met culturele liefhebbers dit totaal geen wereldbeeld hebben wat er de laatste tijd is gebeurd.Deze pandemie was bijna wereldwijd. Buiten dat. Hoe kon ik ruim 2 jaar al het voedsel tekort kon voorspellen? Kleine bijwerking. 1 miljard mensen van hun inkomsten. bezit zijn ontnomen. In lage loon landen Door WEF,, WHO,, IVFM en de Bilderbergbendeleden. En miljoenen extra hongerdoden. En vooral langdurig al voedsel tekorten creëren. Nu krijgt Rusland en Oekraïne de schuld.Moet ik met minimaal 90 % van de (on) bewuste blindgangers naar culturele activiteiten te gaan?? Nee helaas ik zal mij dan als verrader van vele mensen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *