Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-30

Woensdag 30 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De 25 veiligheidsregio’s willen dat het kabinet gemeenten gaat dwingen om asielzoekers op te nemen. De opvangcentra zitten namelijk overvol door de toestroom van Oekraïense vluchtelingen.
– Het kabinet wil het mes gaan zetten in het vleesaanbod in supermarkten. Hierbij wordt onder andere gedacht aan het invoeren van een forse vleestaks.
– De Nederlandse Bank roept marktpartijen op om tempo te maken met alternatieven voor elektronische betalingen. Een QR-code als alternatief voor de pinpas behoort dan tot een van de opties.
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur Bas Reijnierse en huisarts Felix van der Wissel
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending zie: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-30

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

22 gedachten over “blckbx today: gedwongen opvang asielzoekers, beperking vleesaanbod, QR-code ipv pinpas en meer…”
 1. wat een verschrikking weer. die kinderen die spoorloos zijn. 😔
  wat een onrecht allemaal weer.
  Sanae heel mooi geanticipeerd op de audio. 👌🏼

 2. We moeten van het vlees af, en dat heeft een duidelijke reden als je hier onderzoek naar doet. Hier zijn ze al bijna een eeuw actief mee bezig.
  De zogenaamde alternatieve media besteden alleen geen (gedegen) aandacht aan voeding, en de geschiedenis van de globale voedingsrichtlijnen. Misschien omdat ze blijkbaar ook in de plantaardige propaganda zijn gaan geloven, en denken blijkbaar dat vlees uit je dieet bannen wél echt wetenschappelijk onderbouwd is? Degene die het hier kort aanstipt heeft het ook niet over de gezondheidsgevolgen die dit heeft voor ons…🤷‍♂

 3. Dat men wil overgaan op soja produkten , is een zeer slecht idee , soja word genetisch gemanipuleerd … past wel met het verstoren van de menselijke frequentie … het is GMO eten ..straks word er beslist dat je moet eten wat de overheid wil …en dat is niet gezond , kan ik nu al zeggen , we zijn al al jaren voorgelogen met de schijf van vijf enz . Het pasje voor digitaal geld , gaat beslissen wat jij in de toekomst mag doen , bv jij hebt iets te veel vlees ingekocht , dan kan de overheid beslissen dat je bank account een week word bevroren .

 4. 75% van het leven op aarde is herbivoor. Vlees eten is slecht voor natuur en mens. Het kost enorm veel grondstoffen en het is lastig om te verteren voor de mens wat leidt tot allerlei welvaartsziekten. De cognitieve dissonantie slaat waarschijnlijk nu op volle toeren maar probeer objectief te blijven 👍🏽

 5. This needs time…

  It's not perfect..

  "Lange adem" they say in Dutch..

  "See it, read it, learn it, know it, live it.."

  What that "it" is?..I don't know..

  Globalists think in decades..maybe even centuries..

  There is no "it" by the way..And maybe they don't know this..

  Do I care?

  All is for entertainment only..

  And further..

 6. Wat ik gemist heb in het vleesdebat: er worden enorme hoeveelheden grond gebruikt voor het verbouwen van veevoeder als soja en mais. Daar worden in het buitenland ook veel bossen voor gekapt. Dat is al jaren bekend.
  Fiets in augustus door het platteland, het enige dat je ziet is mais!
  Waarom wordt dit niet genoemd?
  Wat mij betreft: een uitstekend idee, een vleestax. Die kan voor mij niet hoog genoeg zijn, gezien het vele dierenleed in de bio-industrie, en de enorme hoeveelheden land die gebruikt wordt voor het telen van veevoeder.

 7. Jullie willen geen vleestaks? Dan toch wel een eerlijke prijs voor dit product waarbij alle kosten worden meegenomen. Milieu, klimaat, boskap etc. Wordt een heel duur stukje vlees.

 8. Wat een domme bullshit. Ik ben al 41 jaar veganist en kerngezond. Ik weet niet waar hij die " kennis " vandaan haalt die hij uitbraakt, maar er klopt niets van.
  kansloos.

 9. mensen ik zie hier veel mensen die er niet op tegen zijn want een domme mensen ga dan in een land wonen die geen vleees maakt maar insecten op je bord zet ik heb liever een goed stuk vlees moet gewoon dagelijks moeten en kunnen ik ga geen soja eten die rotzzooi maakt je alleen maar ziek en je gaat er eerder dood door ahahah

 10. Zo!…ik schrok wel een beetje van de afwezigheid van kennis over cbdc's privacy en Cryptocurrencies. Dit was geen goed pannel daar voor

 11. Terwijl zoals voorspeld ons ooit zo mooie nederland kapot gemaakt word.

  Houden na 20 jaar de zelfde soort mafia politici zich nogsteeds bezig met hetzelfde, Linksige hobbys zoals: Gedwongen opvang, macht overdragen naar brussel digitale shit….. hebben onze opa's en Oma's daarvoor gevochten? Om zo voorgelogen te worden door Mainstream Media en Hun Overheden … triest heel triest en nou tot mijn grote schrik de rest van de voorspellingen die dreigen uit te komen vlees tax die QR code weer terug … begin te doomsdaypreppen mensen slaap niet zorg dat je jezelf kunt redden goodluck!

 12. in onze diversiteit is vlees een belangrijk bestanddeel in het Bloedgroep dieet .. en Let Wel : elk lichaam is daar uniek in mbt de de behoefte in hoeveelheid of juist veganistisch, dus niet het verstand maar het lijf bepaald dat.. (Dus, … oh , en voeding uit hetzelfde land en of streek bevat de beste voedingswaarden voor de lichamen [lees: immuun systeem] wonend, verblijvend in die gebieden) (::)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *