Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-29


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 29 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Rusland heeft aangekondigd de betaling van hun gas in roebels te willen ontvangen. Niet elk land kan of wil hieraan voldoen. Wat zijn de gevolgen?
– Het conflict tussen Rusland en Oekraïne duurt nu twee maanden. Welk effect hebben de sancties tegen Rusland nu daadwerkelijk?
– Vlak na zijn herverkiezing pakt Emmanuel Macron door met de introductie van het digitaal ID in Frankrijk. Een volgende stap in de digitale transitie lijkt hiermee gezet te zijn.
– Een nieuwe WOB-gate update
– Uitgelichte artikelen van De Andere Krant (http://www.deanderekrant.nl/)
– Aan de desk staan redacteur David Boerstra, onderzoeksjournalist Elze van Hamelen en hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-29 (na afloop van de uitzending)

Meer weten over De Andere Krant? Ga naar http://www.deanderekrant.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

9 gedachten over “blckbx today: Europese energiezekerheid onder druk, Macron pakt door met Digital ID en meer…”
 1. Ik keek altijd graag naar Blckbx, maar de presentatie van het programma is er niet op vooruit gegaan sinds Flavio 'weg' is. "We willen blijven groeien?" Probeer eerst de kwaliteit te bewaken, alvorens de kwantiteit te willen opvoeren.

 2. Ik weet de oplossing al voor het trucje ‘Schiphol probleem’, zo spoedig mogelijk vliegveld Lelystad in gebruik nemen……Voila…..
  Wie de komende dagen vanaf Schiphol vliegt, moet blijven rekenen op grote drukte. Die sombere boodschap heeft de luchthaven. Niemand, van Schiphol zelf tot minister Mark Harbers, lijkt te weten hoe de problemen snel kunnen worden opgelost en men gaat airlines niet nog eens vragen het aantal passagiers terug te brengen. Hoe heeft het zover kunnen komen? Nou gewoon……zélf een probleem creëren…..

 3. Allemaal onderdeel van hun plannetjes om zelf de touwtjes in handen te houden in de wereld, het is toch zo klaar als een klontje

 4. De enige manier om uit deze fictieve gevangenis te komen is door te stoppen met het gebruiken van geld en andere waardenruilmiddelen. Geld en waardenruilmiddelen halen de liefde uit een handeling. Geld en waardenruilmiddelen werken ongelijkheid in de hand, terwijl wij mensen allen gelijk zijn aan elkaar. Het enige werkende middel om uit te wisselen is onvoorwaardelijke liefde, want iedereen heeft toegang tot de onuitputtelijke bron van liefde. Door te handelen uit liefde kan iedereen zijn werk doen met liefde en kan iedereen met alle liefde iets voor een ander doen.

  Geld is een utopisch verzinsel van de machthebbers dat werkelijkheid is geworden. Liefde is niet utopisch, liefde is onze oorsprong.

 5. Betreft die gas voor roebels, leuk dat jullie de chat lezen, maar ik zag gister op WION, Indische journalisten op Youtube, dat Nederland stiekem gas koopt voor Roebels, dat vervolgens via Rotterdam dan weer verkoopt voor Euro's aan andere Europese landen.
  Wat dat betreft heeft Bob de Wit wel gelijk qua optimisme, dat er Nederlanders zijn op posities die zich niets aantrekken van het leugenachtige oorlog stoken door media en politiek.

  Dat er veranderingen gebeurden in doorbreken van propaganda door de machthebbers, is erg weinig gebeurd in de geschiedenis. Daar mee ben ik het dus niet eens met Bob de Wit. De fluwelen revolutie in Tsjechisch Slowakije resulteerde in gaan van het Warschaupact propaganda naar NAVO propaganda.

  Alleen in de 16de eeuw, zag men succesvolle revolutie, maar dat was erg gewelddadig. De 80-jarige en 30-jarige oorlog kwamen daar uit voort.
  En de vijand is weer dezelfde, maar daar is BLCKBX nog niet aan toe. Dat Joe Biden en Sigrid Kaag rooms katholiek zijn, wordt niet eens vermeld als relevant. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk. 💪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *