Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-046

Woensdag 6 april 2022:
In de uitzending van vanavond onder andere:
– EU zet Hongarije onder druk met mogelijke subsidiestop. Saillant, twee dagen na de verkiezingswinst van Viktor Orbán. Bovendien ontvangt het land meer kritische geluiden vanuit verschillende Europarlementariërs.
– Maandag presenteerde het IPCC het nieuwe klimaatrapport. Hiermee lijkt aangestuurd te worden op gedragsverandering. Is dit de opmaat naar een persoonlijk CO2-budget?
– Inmiddels gaat de EU over tot het vijfde sanctiepakket tegen Rusland. Maar wie wordt nu écht hierdoor getroffen?
– En… een nieuwe WOB-gate update, want de voormalig coronaminister, Hugo de Jonge, moet zich donderdag 7 april verantwoorden in de Tweede Kamer.
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur David Boerstra en wetenschapsjournalist Marcel Crok.
– Presentatie: Bjorne Willemsen

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending:
– Website Marcel Crok: https://destaatvanhet-klimaat.nl/
– Video blckbx “Alarmistisch IPCC-rapport biedt juist hoop” zegt wetenschapsjournalist Marcel Crok – in een analyse…: https://www.blckbx.tv/klimaat/alarmistisch-ipcc-rapport-biedt-juist-hoop-marcel-crok
– Video blckbx “Klimaat Lockdowns!?” Wetenschapsjournalist Marcel Crok over de duurste deal ooit!: https://www.blckbx.tv/klimaat/klimaat-lockdowns-marcel-crok
– Website Daan de Wit: https://www.andermens.nl/
– We Are Pioneers van Bjorne Willemsen: https://wearepioneers.nl/
Voor meer achtergrondinformatie en bronnen, zie: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-06 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Door Ruby Lane

17 gedachten over “blckbx today: EU kritisch op Hongarije , IPCC-klimaatrapport pleit voor gedragsverandering en meer”
  1. Maken die schone stallen wat uit qua dierenwelzijn? Dat wilden we graag verbeteren he, met de boeren. Niet tenkoste van de boeren, een alleged menmade klimaatverandering terugdringen. Verwarring alom, top RIVM.

  2. Willem Engel🤔. Die wordt ook hier zo gepimpt dat bv Moeder van Lisa totaal van podium verdwijnt. Ambivalent ook over BLCKBX.

  3. wat betreft klimaatverandering door CO2 uitstoot van de mens. De invloed hiervan op klimaatverandering is er niet of is zo gering dat het niet relevant is. Wel is het belangrijk om oceanen en oerbossen te beschermen, omdat dezen veel broeikasgassen opnemen. De klimaatorganisatie IPCC wordt financieel ondersteund en gecontroleerd door de Rotschilds, Rockefellers, Soros, Gates en Kissinger, de belangrijkste criminelen van de afgelopen decennia(de Rotschilds en Rockefellers zijn al een paar eeuwen crimineel actief). De hierboven genoemden hebben trouwens ook de grote globalistische organisaties, zoals de EU, NAVO, WHO, VN, WEF, Wereldbank, Bilderberg Group in hun macht, door welke o.a. het klimaathoaxbeleid wordt uitgevoerd.

  4. Milieuactivisten en hun volgers zijn de gevaarlijkste terroristen in Nederland, zie Volkert van der Graaf en de milieu mafia van Groen Links.

  5. De overheid is ook het allerminst te vertrouwen. Nieuwe politiek met narcisten zonder empathie of vaderlandsliefde. Nep parlement is nieuwe politiek

  6. Defender 22 NATO , Dit soort grote " oefeningen " zijn de opmaat naar een confrontatie de manschappen moeten heet worden gestoomd dan gaan ze vanuit wit naar groen naar rood . Een 100 mtr hardloper besteed ook meer tijd om zich op tewarmen dan de sprint zelf , en het is veelste kostbaar om het alleen maar bij oefenen te houden , maar nu is amerika niet van plan om de EU lidstaten tevoorzien van een militaire politie macht aangestuurd vanuit Brussel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *