Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #279 maandag 19 februari 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-19

Maandag 19 februari 2024
– Eritrese rellen in Den Haag ontsteken migratiedebat
– Beleid Europese Centrale Bank instrument voor klimaatagenda?
– ‘Day X’ Julian Assange: ontkomt hij aan uitlevering VS?

Desk: voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen, econome Jelena Postuma en journalist en boer Marcel van Silfhout
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:25 Nieuws van de dag
9:17 Eritrese rellen ontsteken immigratiedebat
19:47 Beleid ECB instrument voor klimaatagenda?
30:14 Ontkomt Assange aan uitlevering VS?

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-19 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #eritrea #denhaag #rellen #integratie #ecb #julianassange #assange

Door Chris Smit

15 gedachten over “blckbx today: Eritrese rellen Den Haag | Laatste kans Julian Assange | ECB-beleid als klimaattool?”
 1. Tja met een multiculturele samenleving importeer je ook de buitenlandse conflicten. Dat is gewoon zo. Weer een goed voorbeeld van. Niet "iedereen" geen racisme maar het is wel het "grotere" plaatje. Iedereen die zich aanpast aan onze cultuur en zich normaal gedraagt is voor mij welkom.

 2. Politici met ballen? Tja, neem een kijkje in de tweede kamer.. vrijwel alleen nog maar vrouwen en metro mannen. Wordt dus nooit meer wat.

 3. Van alle kanten staat men achter Assange? Heb toch echt net een Nieuwsuur (aka Propagandauur) video gezien die de kant kiest van de VS elite.

 4. Onverschillig welke asielzoeker met een verblijfsvergunning of tweede paspoort: zodra je om welke reden ook naar je 'thuisland' gaat dient die verblijfsvergunning / tweede paspoort AUTOMATISCH te vervallen.

 5. A.u.b een keer een uitzending wijden aan abiotische brandstoffen, want ze zijn niet "fossiel", ze worden continue in de aardkorst gevormd.

 6. Pro regering in land van herkomst, waar zijn ze dan precies voor "op de vlucht"?
  "Als dit zo doorgaat heb je een ontwrichting van de samenleving", laat dat net nou de bedoeling zijn…

 7. Onder het filmpje van Omroep West staat een stem die voorleest als een kleuterjuf. Hoe lang laten de kijkers zich nog als debielen behandelen?

 8. Lagarde is de hoer van het WEF en van het Zuiden. Zij laat alleen zichzelf niet naaien nee zij laat de EU-burger naaien door het WEF en de Noord-EU burger laat zij naaien door de zuiderlijke landen. Ik haat dat mens en ik vind het onbegrijpelijk dat die hoer daar nog chef is. Ze benadrukt ook haar eigen incompetentie door te zeggen dat prijsstabiliteit (inflatie) het enige doel is van die oplichtersclub ECB. Want als dát het enige doel is dan heeft zij en haar mede dievenbende jammerlijk gefaald en moet ze de laan uit gestuurd worden. Wat mij betreft met pek en veren. BAH

 9. Ben het eens met de uitspraak dat als we nog wat willen redden van de Nederlandse staat, we uit de EU moeten en de NATO. Anders kunnen we netzo goed de Nederlandse staat (politiek) opheffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *