Geen widgets gevonden in de zijbalk

Crowdfunding: live-registratie boerenprotest | Steun ons om dit mogelijk te maken op 22 juni a.s. ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #48 van vrijdag 22 juni 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-17

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv

Wij ontvangen geen staatssteun of subsidies, blckbx is en blijft onafhankelijk. Jouw steun blijft hiervoor essentieel. Blijf ons daarom steunen via www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 17 juni 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De militairen die in 1995 de Bosnische enclave Srebrenica moesten bewaken, krijgen zaterdag eerherstel van het kabinet. Dit geldt echter niet voor alle Dutchbatters. Met Dutchbat III-veteraan Raf Jansen gaan we hier verder op in.
– De Europese Desinformatie Commissie verwelkomt nieuwe aangescherpte en uitgebreidere praktijkcode tegen desinformatie. De gedragscode heeft tot doel om de verspreiding van zogenaamde ‘online desinformatie’ te beperken en om snel te reageren op situaties zoals de ‘coronapandemie’ en de oorlog in Oekraïne.
– Naast de boeren zijn ook de vissers nu de wanhoop nabij. Zij sluiten zich daarom aan bij het boerenprotest.
– Uitgelichte artikelen van De Andere Krant http://deanderekrant.nl/

Desk: Veteraan Raf Jansen, redacteur David Boerstra en wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-17 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Ga naar www.blckbx.tv/stikstof om de crowdfund te ondersteunen zodat we woensdag 22 juni op een blckbx-waardige journalistieke manier het protest kunnen vastleggen.

Inhoudsopgave
0:00 – 8:52 Wachttune
8:52 – 16:36 Nieuws van de dag
16:36 – 25:41 De Andere Krant
25:41 – 27:34 Raf’s nieuws van de dag
27:34 – 36:43 Nederlandse vissers volgen boeren in opstand tegen verstikkende maatregelen
36:43 – 1:01:04 Na zwarte pagina Nederlandse geschiedenis, geen eerherstel voor alle Dutchbatters?
1:01:04 – 1:16:39 EU & Bigtech intensiveren censuur in strijd tegen ‘desinformatie’
1:16:39 – 1:26:35 Kijkersvragen

7 gedachten over “blckbx today: Eerherstel voor Dutchbat? | EU & Big Tech intensiveren censuur | Ook vissers in actie”
  1. check ook eens de case studies van Fluence/OSRAM.. dit is een toonaangevende led producent en tonen keer op keer aan dat het toevoegen van stikstof oogsten optimaliseert

  2. Ik kende ook boeren die al hun koeien in de jaren 70 weg moesten doen omdat ze niet mee konden in de toen vereiste schaalvergroting, met veel verdriet en boosheid. Dat is wel de fout van de overheid. Nu moeten ze terug verkleinen.

  3. Nederlandse boeren zijn in verhouding de grootste afnemers van soja van Europa, ze produceren hiermee voor 75% vlees voor het buitenland. Deze soja wordt gekweekt in zuid Amerika, waar oerwouden zijn platgewalst om gigantische sojakweek te beginnen, daarmede complete volksstammen oorspronkelijke bewoners zonder rechten aan de kant gezet en zelfs vermoord als ze protesteren. Chinezen die dit allemaal tot stand brengen nemen en passant dode jaguars in de vorm van zogenaamde medicinale pasta en botten, tanden mee terug naar China. De jaguar is de nieuwe tijger. Het effect van de ontbossing in zuid Amerika voor onze soja tellen jullie niet mee. Waarom moeten Nederlanders vies vlees aan Italië en China verkopen? En hier op bepaalde plekken in het oosten van het land komen meesjes uit het ei met gebroken pootjes door een verzuurd milieu dus er is wel iets mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *