Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #236 van vrijdag 27 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-27

LET OP: Om deze uitzending censuurvrij te verzorgen, wordt de YouTube-livestream eerder beëindigd.

Vrijdag 27 oktober 2023
– Nieuw onderzoek toont de aanwezigheid van verontreinigde DNA-fragmenten aan in COVID-vaccins, wat is hier van de impact van?
– Woensdag kwam het laatste ‘onderzoeksrapport Aanpak coronacrisis’ uit waarin men ‘hard’ oordeelde over de aanpak van de coronacrisis. Wat is de conclusie en gaat er verantwoording worden afgelegd?
– Tijdens de 51e jaarlijkse sessie van de WHO over globale voedselzekerheid lijken alle wereldwijde crises samen te komen.

Desk: redacteur David Boerstra, oud-onderzoeksjournalist Marcel van Silfhout (o.a. Zembla, KRO en VARA) en een DNA-onderzoeker
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-27 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #mrna #vaccinatie #corona #dna #who #voedselcrisis #coronacrisis

15 gedachten over “blckbx today: DNA in mRNA-vaccins | macht mondiale voedselzekerheid | Pijnlijk rapport coronacrisis”
  1. Waarom moeten wij onrijpe aardappelen vreten. 1 oktober uit de grond gerukt. Rouw product. Dorrestein droomt nog steeds van de Opperdoeser waar zijnen al onze gezonde primaire basis hap gebleven? Stamppot grauw. 3 oktober. Smalle frites bij Mac Donald 3,50.

  2. Wederom een goede uitzending en altijd fijn om Marcel te horen (ik zie de stoom bijna uit zijn oren komen) en dat gebeurt bij mij ook. Waar moeten we naartoe? We moeten gewoon weer terug naar af/normaal en hoe we eeuwenlang ons land hebben bewerkt. Dan gaan we ook bijna weer vanzelf terug naar biologisch. Enige maanden geleden een interview gezien (weet niet meer welk kanaal) van een boer die helemaal terug is gegaan naar het oorspronkelijke boeren en volkomen pesticiden vrij, het vee verlost is van allerlei ziektes die voorheen voorkwamen, hij zag al het leven weer terugkomen op het land, het bodemleven kwam weer terug en de grond werd weer gezond en vruchtbaar zonder kunstmest. Onze voorouders waren niet dom en niet onderricht. Juist al deze wijsheid is zeg de laatste 100 jaar volkomen teniet gedaan. Kijk alleen maar naar al de wijsheid die in 100 jaar teniet is gedaan t.a.v. kruiden en de kracht van hun geneeswijze. In slechts 3 generaties hebben de Rockefellers het gros van de wereld totaal hulpeloos gemaakt. Wij hebben kunnen niet zelf ons voedsel verbouwen, groeien. Wij kunnen geen vee of anders houden in onze tuin. Wij hebben geen kennis meer van kruiden, paddestoelen, enz. Wel eens nagedacht over waarom de overheid alleen maar struiken bomen plant die giftig zijn en waar je niets mee kan? Waarom worden er geen bramenstruiken, kastanjebomen, walnootbomen, appelbomen, kersenbomen, perenbomen etc. etc. geplant voor onze deur waar de burgers van kunnen profiteren? 200 jaar geleden kon je gewoon het bos in lopen en een konijn of een hert schieten of gevogelte. Waarom heeft een bedrijf hier wel het recht toe en ik niet? Het land is toch van ons allen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *