Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk blckbx today vanavond om 19:00 LIVE via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-18

Vrijdag 18 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De risico’s van Nederlandse biolabs met oog op een mogelijke virusuitbraak
– De selectieve verontwaardiging en dubbele standaard bij oorlogen: wie heeft het bijvoorbeeld over de oorlog in Jemen?
– De nieuwe editie van De Andere Krant
– Nieuwsblok met Sanae
– Aan de desk staan hoofdredacteur van De Andere Krant Karel Beckman, onderzoeksjournalist Daan de Wit en NLP-deskundige Igor van Kaam

Relevante links:
– Karel Beckman en De Andere Krant: https://deanderekrant.nl/
– Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl
– Igor van Kaam: https://universityofme.nl/
– Het fragment waarin documentairemaker John Pilger in gesprek is met neo-con Bill Kristol, komt uit “Breaking the Silence: Truth and Lies in the War on Terror, (2003)”: https://www.youtube.com/watch?v=UJZxir00xjA
– Het artikel over nudgen: https://brownstone.org/articles/the-nudge-ethically-dubious-and-ineffective/
– Het artikel van neuroloog Jan Bonte: https://janbhommel.nl/bespugen/
– Het artikel over de onthoofdingen in Saudi-Arabië: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10605975/Biggest-mass-execution-Saudi-Arabias-history-sees-81-people-killed-ONE-day.html
– De eerdere blckbx today uitzending over o.a. de NCTV en het LIMC: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-14

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today met jouw eigen omgeving!

Over stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

23 gedachten over “blckbx today: de risico's van biolabs in Nederland, de dubbele standaard bij oorlogen en meer…”
 1. “Omicron heeft een ander jasje waardoor het niet herkent wordt door de vaccins.”
  Aldus Jaap van Dissel tijdens de persconferentie december 2021.

  Vervolgens gaan we als een malle mensen boosteren tegen Omicron.

  Waarschijnlijk zijn dit dezelfde soort mensen die inmiddels twintig jaar achtereen voornamelijk rechtse kabinetten kiezen én tegelijkertijd twintig jaar achtereen massaal klagen over het rechtse gedachtengoed dat diezelfde rechtse kabinetten uitvoeren.

  Alsof er geen verband zou bestaan tussen eigen ellende en eigen kiesgedrag.
  Lijkt wel alsof de mensen hun verstand eruit hebben laten spoelen met dat mRNA serum. 🥴😵‍💫🌹

 2. Gelukkig dat BLCKBOX eindelijk eens aandacht besteed aan de verschrikkelijke oorlog in Jemen. Gaat over vele miljoenen mensen op de rand van de afgrond cq. hun graf. Zou mooi zijn wanneer dit geagendeerd blijft en er vragen worden gesteld waarom Nederland zaken blijft doen met het regime van de met Amerikaanse wapens gesponsorde agressor in deze oorlog.

 3. Om te begrijpen waarom ze BIO labs midden in steden bouwen , moet je hun END goal kennen.
  Waarom willen ze 60% elimineren? De Globale populatie moet van 8 BILJOEN [momenteel] naar MAXIMAAL 500 MILJOEN bij 2050.

  They got AI , so they don't need humans,
  They are upgrading AI with self learning , so that HUMANS become totally obsolete , so that they can send you and your KIN into hunger game like entertainment for the ELITE to enjoy in exchange for being ALLOWED to live!

  This is not a joke , nor a 'Conspiracy'
  Read Agenda 2030 , 2050 , 2100 for god sake!
  Read un redacted DAVOS meeting reports from 2000 , 2021 and you will learn that EVERYTHING @ this moment , is all according to plan!

  The War between Ukraine / Russia suits the GREAT RESET just nicely doesn't it?
  The same war is destroying all that of which remained standing after 2 years of biting through wood!
  So lucky these elite are that it all just goes hand in hand with everything.

  People noticed the governments weren't to be trusted [yellow vests , etc] but then suddenly out of the blue COVID-19 – Event 201!
  People notice the lies of the Plandemic and looksy look how lucky these scum are , a WAR erupts.
  The elite know that sanction the shit out of Purin , etc will only make him more likely to trigger the NUKE , and what do you know goes right into their hands!

  The elite want GLOBAL martial law which can only be achieved via 3 ways [since you gotta LOCKDOWN all the nations of the entire world , all @ once , which is nearly impossible.
  These things are: Civil Dis-obedience [check] , Civil Unrest [check] and a WORLD WAR! [check]
  What do you know?
  Who would've THUNK!

  Edit: Goodjob humans , u are once again repeating History!
  We are dumb , sad little creatures!

  Everything that's happening fits just right to the GREAT RESET!
  WHO BENIFITS! Que Bono

  Is the GREAT RESET wealth based $? or CONTROL based?
  And what do all of these 'EVENTS' do for the elite?
  Give them $ or CONTROL?

  Most people would say $ but that's where you are wrong.
  $ = a tool , a tool that is REQUIRED to gain CONTROL!
  Thus!

  Their GREAT RESET has nothing to do with WEALTH , but has everything to do with CONTROL!

 4. Tijdens de Trump periode heeft heeft Amerika geen enkel land aangevallen…..alle oorlogen worden door de Deep State Cabal gevoerd, Trump vecht tegen deze groep….. en laten we eerlijk wezen, met succes.

 5. Echt dit land is ook helemaal naar de klote geholpen en ik zou wel willen emigreren maar ik heb de mogelijkheid niet anders was ik al lang weg.
  Ik had graag naar Australië willen gaan een paar jaar terug maar toen was ik al te oud om een visum te kunnen krijgen en nu is het daar nog erger dan hier, waar kun je nu nog naar toe?

 6. Opruiing.. hmm.. alle niet gevaccineerden waren zijn de schuld? Moeten maar een eiland.. wappies zijn untermenschen? Waterkanon tegen de kop en hond erop.. Mensen die vreedzaam demonstreren cq koffiedrinken worden geknuppeld? Alles in liefde hartjes en bloemen 🌷🌹Succes rechter rest my case🥰

 7. Niemand schrijft iets over opname "vluchtlingen", dan doe ik het maar:
  Wij (mijn vrouw en ik) nemen 0 iemand op in ons huis! Waarom niet?
  Omdat wij dit gewoonweg niet willen!
  Einde bericht. <—-punt

 8. In de eerste minuten zeg je al iets waar ik veel mee te maken heb gehad. Ik ben tien jaar lang mensenrechten activist voor het volk van Biafra in Zuid-Oost Nigeria die hun pre-koloniale land terug willen omdat zij het terrorisme, genocide, corruptie en stammen-discriminatie zat zijn en zichzelf willen besturen. Mensen die daar vandaan gevlucht zijn daar is echt door vrijwel iedereen nul komma nul respect voor.

  Nigeria staat op nummer drie in de wereldranglijst van zowel meest terroristische en meest corrupte landen ter wereld maar er is een wereldwijde vrijwel volledige media blockout. Ik ben met duizenden van hun Facebook vrienden en velen van hun spreken zich ook uit tegen de oorlog in Oekraine en vanuit verschillende perspectieven maar zie er ook mensen tussen zitten die zich publiekelijk afvragen waarom hun leed niet besproken wordt en er geen militair ingrijpen is om hun te bevrijden.

 9. Het grootste biolab van Nederland staat in Den Haag, daar hebben ze een gevaarlijke berg stront in verzameld daar krijgt een paard de hik van!!!

 10. Hele mooie uitzending. Wat krijgen we een heel andere kijk op wat er door onze leiders op de wereld gebeurt. Het is ongelofelijk maar zo waar. Niets zie je hier van op de commerciële tv. Corrupte wereld.

 11. @ igor van kaam, omdat die mensen op on lijken en onze vrouwen niet verkrachten of onze sociale zekerheid misbruiken en terug gaan wanneer kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *