Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #224 vrijdag 29 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-29

Woensdag 27 september 2023
– Het Adviescollege Publieke Omroep heeft een rapport geschreven over de hervorming van de landelijke omroep waarin onder andere aan bod komt dat omroepen ‘via de achterdeur’ verwijderd kunnen worden.
– Het hoger beroep dat David Icke indiende tegen zijn inreisverbod voor de Schengenlanden is door de rechter ongegrond verklaard. Wat zegt dit over de vrijheid van meningsuiting?
– Uit de openbare verhoren van de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening komt steeds meer onthutsende informatie naar boven over het toeslagenschandaal.

Desk: programmamaker Erwin Taams, gedragsdeskundige Romy Quint en jurist Hanno Wisse
Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:54 Nieuws van de dag
10:26 Komt er een ‘achterdeur’ voor publieke omroepen?
25:00 Inreisverbod David Icke blijft van kracht
42:34 Parlementaire enquêtecommissie in volle gang
1:02:39 Reportage Erwin Taams

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-29 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#npo #publiekeomroep #landelijkeomroep #davidicke #schengen #toeslagen #toeslagenschandaal #toeslagenaffaire

18 gedachten over “blckbx today: David Icke blijft onwelkom | De NPO-achterdeur | Onthullingen toeslagenschandaal”
  1. De uitspraak van de Haagse rechtbank verbaasd mij niets. De TRIAS politica is hiermee begraven. Misschien was de uitspraak binnen een ander arrondisement anders geweest. De rechtbank Den Haag durft geen ander standpunt te nemen dan die van de regering.

  2. Pierre Niessen, een man naar mijn hart, net als David Icke. Mannen die niet bang zijn om te zeggen wat er gezegd moet worden en zich niet laten intimideren.

  3. blckbx effent het pad voor een fascistische regime door de pers en de wetenschap te demonstreren.
    Doe je mee aan deze gekte ben je vanaf nu gewaarschuwd en ben je schuldig aan alle ellenden die gaat komen.

  4. Fuck youtube, facebook en twitter (x). In handen van de grootste volksverrader musk! Nepjoekel met verkeerde bedoelingen. Trap er niet in . Onderzoek neuralink en alle anti-mens agenda's die door deze rat worden uitgevoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *