Geen widgets gevonden in de zijbalk

LET OP: De volledige uitzending van blckbx today #202 woensdag 18 juli 2023 is alléén te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-19

Deze YouTube-stream is namelijk eerder beëindigd zodat we volledig censuurvrij de uitzending kunnen verzorgen. In deze uitzending wordt namelijk gesproken over oversterfte. Het risico hierbij is dat dit de YouTube-richtlijnen kan overschrijden. Om te voorkomen dat deze uitzending verwijderd wordt (en mogelijk ons kanaal), hebben we voor deze route gekozen.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Woensdag 19 juli 2023
– Onheilspellende donkerrode en soms zelfs zwarte weerkaarten domineren het nieuws. Is de sensatie rondom het weer correct en terecht?
– De gezondheidsraad adviseert om in het najaar weer te gaan vaccineren tegen corona. Maar is dat wel verstandig gezien de oversterfte, die nog altijd niet is onderzocht?
– “COVID-19: een virus speciaal ontworpen en gericht op specifieke rassen.” Presidentskandidaat Robert Kennedy Jr. raakte hierover in opspraak maar wat is ervan waar?

Desk: immunoloog prof. dr. Theo Schetters, redacteur David Boerstra en onderzoeksjournalist Daan de Wit
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-19 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#corona #covid19 #klimaat #zomerhitte #vaccinatie #oversterfte #vaccinatieschade

9 gedachten over “blckbx today: COVID-19 biowapen gericht op rassen? | Herfstprik ondanks oversterfte | Weersensatie”
  1. Mooie uitzending!
    Dat sprayen van chemicalieën in onze luchten, monsanto, het maken van biowapens…dát is pas een ziek klimaat.

  2. Fantastische uitzending!!!! Dit zijn de toppers bij elkaar. Onderbouwen de zgn complotten helemaal. Geen speld tussen te krijgen!😊

  3. Hallo BLCKBX, ik vond het een goede uitzending en heb een vraagje. Stel dat als jullie YouTube kanaal toch weer geschorst wordt voor een bepaalde periode of erger nog zelfs definitief verwijderd, gaan jullie dan naar het kanaal van Bert Brandsma net als afgelopen oktober of doen jullie dan iets anders ?

  4. CHinese minister van defensie zei ook al dat het chinese elger daar mee bezig was. Etnische gerichte virussen onder daverend applaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *