Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #305 van vrijdag 19 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-19

Vrijdag 19 april 2024
– COA-baas Ter Apel stapt op vanwege overvol aanmeldcentrum voor asielzoekers
– G7 over gemelde aanval Israël op Iran en $300 miljard aan bevroren Russische tegoeden
– Albert Heijn zet volgende stap richting CO2-budget met ‘klimaatscore’-producten

Desk: auteur en journalist Ab Gietelink, kandidaat Europees Parlement (BVNL) René Dercksen en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Erwin Taams

Inhoudsopgave:
0:00 intro
5:13 Nieuws van de dag
12:40 G7 in Washington bespreekt gebruik van $300 miljard aan bevroren Russische tegoeden
32:51 COA-baas Ter Apel trekt ‘bizarre’ situatie niet langer en stapt op
48:11 Albert Heijn start met CO2-score voor producten
56:17 Zoomcall met Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-19(na afloop van de uitzending)

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #TerApel #AZC #COA #G7 #washington #AlbertHeijn #CO2 #CO2budget #Klimaatscore

27 gedachten over “blckbx today: COA Ter Apel onhoudbaar | Financiert VS oorlog met roebels? | CO2-score AH-producten”
 1. Misschien zo min mogelijk kopen bij deze supermarkt en meer lokaal kopen.
  Turkse supermarkten zijn ook nog iets goedkoper.

 2. Rutte dient al een hele tijd de EU belangen en nu wil hij heel Nederland verkopen. Zo'n man mag toch geen premier van Nederland zijn ? Ik hoop dat hij snel de Nederlandse politiek verlaat.

 3. Gietelink die zichzelf van het gematigde kamp noemt, ik kon een glimlachje niet onderdrukken. De man laat geen enkele gelegenheid liggen om zijn gal over Israël te spuwen en dan hebben we het nog niet eens over van det Pijl gehad. Ik word een beetje moe van die eenzijdigheid. Israël is zeker niet heilig maar we moeten niet doen alsof onze vrienden van Hamas het beste met de wereld voorhebben.

 4. 😂😂😂 Einde verhaal het raket afweersysteem van de Amerikanen werkt niet Europa en Amerika staan in hun hemd Stop maar met geschreeuw en geld pompen in de bodemloze put van corrupt Oekraïne. NEXIT EN VOOR TRIBUNAAL DIE LIEGENDE CORRONA POLITICI

 5. Goede uitzending weer, met ruimte voor pittige meningsverschillen, zodat de kijker zelf kan nadenken. Daar kan de NOS nog wat van leren!

 6. Wat interesseert het mij nou hoeveel CO2 ik verbruik! Is deze wereld nou gek aan het worden of hoe zit het! 😮😮 Donder op met die achterlijke zooi! Leef en loop niet zo te zeiken.

 7. Ik ben het niet helemaal eens met Ab over Afghanistan.
  Kijk er is veel kapot gemaakt en daar zou best wel een soort marshalplan voor gemaakt kunnen worden maar, de Taliban is aan de macht in Afghanistan en die beschouwen ons als hun vijanden.
  Het is dus totaal niet logisch om daar steun aan te bieden.
  En ik wil ool graag dat de oorlog in Oekraine stopt want het kost gewoon ( onnodig ) veel mensen levens.
  Onderhandelen met Rusland leek mij ook een lange tijd de uitweg maar als we de Russen hun zin geven wat voor een signaal zend dat dan uit naar de rest van de wereld ?
  Dat alles op continent europa maar voor het binnenvallen en grijpen ligt ?

 8. 31:29 'het is een apartheidsstaat', ondertussen wonen en werken niet Israëlische Semieten in Israël… Die worden OOK beschoten door Hamas omdat ze ten aller tijde burgers als doelwit kiezen. Israël kiest ervoor om achter Hamas aan te gaan, die zich verschanst heeft in een van de dichtst bevolkte gebieden en de burgers als SCHILD gebruikt om vervolgens met trots de slachtoffer rol zichzelf aan te meten. Dit gaat al sinds '67 zo volgens mij en het is niet Israël die z'n bestaansrecht dient te verdienen, maar die zogenaamde volgers van de 'religie van de vrede', die constant oproepen tot genocide.

  Het mannetje aan linker zijde van dit clubje mag wel even dimmen wat mij betreft, hij plaatst zichzelf in het midden van het verhaal, maar elke waarderende opmerking die hij maakt is in voordeel van HAMAS. Hij moet zich schamen en maar even kijken waarom ook alweer de Joodse staat in '48 een plekje kreeg in de wereld na 40-45… Of heeft hij geen lange termijngeheugen?

 9. ook die uit marokko en turkije? en al zou je "vluchteling" zijn waarom blijf je niet in het eerste veilige land waar je in beland? ben benieuwd hoeveel Taams er op zolder heeft zitten?

 10. Ab gietelink maakt hier echt een goed punt over die vluchtelingen waar het westen zelf aan heeft bijgedragen! Respect hoor jammer dat mensen zoals jij niet aan de macht zijn

 11. Bil Gates heeft aandelen bij Picnic, dit is samen met Boni. Bij boni zit van der Wal. Dan weet je wel hoe het gaat. Alle andere supermarkten hebben ook maar 1 grote Baas Superunie waaronder ze allemaal vallen. Dus je kunt wel zien hoe we bedonderd worden. Dus Gates heeft wel andere plannen en moeten nep vlees eten.

 12. De oorlogs handelingen tussen Israël en Iran Zullen doorgaan. ❗️Rusland zal zich er ook mee gaan bemoeien. ❗️Dit zien we nu al……
  Het zal voor Israël heel penibel worden.
  Met een invasie van een alliantie van landen in hun eigen land. Op de vlakte van Jizreel….. zullen vele volken zich tegen Israël bijeen vergaderen……tot de tanden gewapend…… Het is niet één volk wat Israël wil vernietingen…. ; Het is een RELIGIEUZE STRIJD….. TUSSEN DE ISLAAM EN HET JODENDOM.‼️‼️
  Saudi Arabië zal zich van dit conflikt onthouden….. ( dit begint zich nu al af te tekenen)

  MAAR DAN….. ALS ZE TOT HET UITERSTE IN DE PROBLEME ZITTEN DAN……….ZAL HET KEREN TEN GUNSTE VAN ISRAËL. ‼️
  DAN ZAL GOD VOOR HEN STRIJDEN……❗️ Tot schrik en verbazing van de hele wereld … Let op……
  Dit is Bijbels. ❗️

 13. Rutte is helemaal OMGETURND, NAAR W.E.F. MODEL. Deze man is een verrader. In de meest letterlijke zin❗️Hij heeft een eed afgelegd op ONZE GRONDWET. Niet op de pijpen van de ongekozen “ praatclub van Klaus Saab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *