Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #214 woensdag 6 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-06

Woensdag 6 september 2023
– Na een onrustig reces is het politieke jaar officieel begonnen. Wat kunnen we in aanloop naar de verkiezingen verwachten?
– Volgens de Europese Unie is de Digital Services Act nodig om Russische desinformatie te bestrijden. Maar die claim lijkt op niets gebaseerd.
– In Nederland lijkt er nog weinig aan de hand, maar internationaal gezien doemen verschillende coronamaatregelen weer op. Wat is er aan de hand?

Desk: politiek verslaggever Bert Brandsma, journalist Arno Wellens en publiciste Sietske Bergsma
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
4:43 Nieuws van de dag
12:33 Wat kunnen we verwachten na het einde van het zomerreces?
27:58 Digital Services Act gebaseerd op misinformatie
43:52 Welke maatregelen doemen internationaal weer op?

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-06 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#politiek #tweedekamer #verkiezingen #dsa #digitalservicesact #misinformatie #desinformatie #corona #coronamaatregelen #covid19

21 gedachten over “blckbx today: Censuurwet (DSA) bij elkaar gelogen | Comeback coronamaatregelen? | Aftrap politiek”
 1. Mensen met een aangepast immuunsysteem zijn juist vatbaar voor virussen. Ik zie dat al langer en vaker om mij heen. Virussen zullen zich sneller verspreiden….hun immuunsysteem maakt minder afweer aan….wanneer stoppen we de waanzin

 2. Denk dat Nederland uit de Europese unie moet gaan, er wordt ons een rad voor ogen gedraaid, Nederland moet Nederland blijven.
  We worden geregeerd door desinformatie van de Europese unie , als mensen macht krijgen.worden we dictatuur, ons wordt de mond gesnoerd door hun leugens

 3. "Even worse…foreign actors used online platforms to interfere and undermine our democratic process and democracies."
  Ja, Twitter die zich mengde in de Nederlandse verkiezingen, Facebook die het Wuhan-virus beleid flink promote…Oh, daar hebben we het niet over, want het is HUN democratie, niet de onze.

 4. "We now know these powerful online platforms are used for spreading fake news, hate speech, harassment, and conspiracy theories."
  Ja, zo veel worden ze gebruikt dat je dezelfde post 9 keer moest dupliceren.
  Het zou denk ik ook helpen, qua reduceren van nepnieuws, als alle legacy media verbannen zou worden van social media. Vergeet trouwens ook niet dat het een "complottheorie" was dat de Duitsers hardhandig van bepaalde groepen afwilden vorige eeuw…

 5. Waarom Biden de mondkapjes weer verordineerd is mijns inziens dat er in 2024 bij de presidents verkiezingen schriftelijk gestemd moet gaan worden…..❗️
  Dan kan er weer lekker “ gerommeld” worden….

 6. Ik ziet hier met een scherm met hele hoge resolutie en moet zeggen dat de video er wel raar uitziet. Ligt vast aan de DSA. Die wallen onder Sietske haar ogen zijn wel erg zichtbaar zo.

 7. Arno vurig als altijd, maar opvallend dat hij, ondanks alle bewijzen van het tegendeel, het officiële verhaal over het ontstaan van COVID aanneemt als waar.

 8. Waarom pakt Timmermans het darkweb en de criminele geldstromen die daar plaatsvinden niet eerst aan? Ik weet wel waarom. Dan leeft die vetklep niet lang meer. Brave burgers uitmelken is voor dat soort veel veiliger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *