Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk blckbx today vanavond om 19:15 (vandaag iets verlaat door een technische tegenvaller) LIVE via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-21

Vrijdag 21 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Oekraïense president Volodymyr Zelensky verbiedt elf oppositiepartijen én legt vrije media aan banden
– Gezondheidsminister Ernst Kuipers handhaaft ‘krapte-model in plaats van structurele opschaling van de zorg
– Hoe zit het met de meer dan 1.000 uithuisgeplaatste kinderen n.a.v. de toeslagenaffaire? Pieter Omtzigt luidt hierover de noodklok, nadat Mark Rutte zijn belofte nog steeds niet is nagekomen om dit ‘precies uit te zoeken’
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, programmamaker Erwin Taams en presentatrice Sanae Orchi

Relevante links:
– Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today met jouw eigen omgeving!

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *