Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #43 van maandag 6 juni 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-06

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 6 juni 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De vraag naar alternatieven voor regulier onderwijst neemt toe. Wat is er mogelijk en hoe staatsvrij kan een school zijn?
– Afgelopen weekend vond de Canal Pride plaats in Utrecht. Lennard van Mil van Stichting de Roze Leeuw is kritisch op de regenbooglobby en vindt dat het eenzijdig geschapen beeld de gay-community schaadt.
– De 68e Bilderberg Conferentie vond van 2 tot en met 5 juni plaats in Washington. Er hangt een zweem van geheimzinnigheid rondom deze bijeengekomen wereldelite, waar zelfs koning Willem-Alexander bij aanwezig was. Daan de Wit praat ons bij.
– Aan de desk staan mede-oprichter dependance IBBO school Rachel Klaver, voorzitter van de stichting De Roze Leeuw Lennard van Mil en onderzoeksjournalist Daan de Wit.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-06 (na afloop van de uitzending)

Meer over Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

Inhoudsopgave:
0:00 – 2:29 Wachttijd
2:30 – 8:33 Nieuws van de dag
8:34 – 11:08 Nieuwsoverzicht Bas
11:09 – 23:33 Wereldelite ontmoet elkaar achter gesloten deuren / Bilderberg
23:34 – 33:43 Regenbooglobby te water in Utrecht
33:44 – 44:36 Staatsvrije scholen: vrij van overheidsideologie
44:37 – 54:15 De kijkersvragen

16 gedachten over “blckbx today: Bilderberg Conferentie | Roze Leeuw kritisch op regenbooglobby | staatsvrije scholen”
 1. Goede uitzending jongens weer👍🏻👍🏻👍🏻 100procent eens met de jonge man van de rose leeuw👍🏻👍🏻👍🏻

 2. Er moet per direct een stop op Prides, is alleen maar een roep om aandacht, aandacht welke niet meer nodig is. Prides brengen een perspectief op welke niet gewenst is onder de homoseksuele bevolking en zeker niet onder de reguliere bevolking.

  Door middel van Prides en dergelijke "sympathieke bedoelingen" wek je een schijn op waardoor het lijkt alsof een homoseksueel zich niet veilig op straat kan vertonen. Dit is uiteraard niet waar. Homoacceptatie moet je niet afdwingen, homoacceptatie moet groeien binnen de cultuur. Door middel van regenboog vlaggen en opdringerige evenementen, propaganda en merchandise krijg je alleen maar afkeer.
  De enige groep die daadwerkelijk profiteert van bovengenoemde "steun praktijken", zijn de overheden en commerciële bedrijven die ze doorvoeren.

 3. De Bilderberggroep wordt onderschat. Deze Bilderbergconferentie is meer dan dat het prijs geeft, of prijs wil geven aan de buitenwereld. Daarom wordt het ook nevelen gehuld. Het heeft daarom dan ook meer invloed op de desbetreffende westerse regeringen. Zie de aanwezigheid van el minstero presidenté Marko Roete met zijn handlanger Wopke. Dat ook Willem van Oranje daar aanwezig is, behoeft geen verrassing te zijn. Het was zijn opa die deze geheime boel mede op poten zette, om de wereldpoltiek te kunnen beïnvloeden. En het was de Bilderberggroep die voorloper was van het W.E.F. van fascist Klaus Schwab.

 4. Vandaag (6-6-2022) kwan Ninefornews met het volgende bericht: Ook in Belgie grootschalige zwendel met vaccinatiebewijzen onder politici. En dat niet alleen. Ook onder artsen. De Belgische advocate Carine Knapen bracht dit naar buiten. Dit lijkt dus een wijdverbreidt fenomeen te zijn. BLCKBX al op de hoogte?

 5. Naast de Bilderbergconferentie heb je ook de 'Bohemian Grove', Citaat Wikipedia:"In mid-July each year, Bohemian Grove hosts a more than two-week encampment of some of the most prominent men in the world". Ik had een link geplaatst met de gastenlijst van de Bilderbergconferentie 2022. Drie keer raden….censuur.

  Er zijn meer praatgroepjes in de wereld.

 6. Bilderberg is niet lang na de WOII oorlog door Prins Bernard in Renkum officieel opgericht. Ter plaatse van de mislukte, naar verluid door prins Bernard verraden, Slag om Arnhem. Wat de tijd gaf om rijkdommen enz weg te sluizen voor de onvermijdelijke val van Duitsland. Vlakbij Hotel Bilderberg staat een giga naargeestige Obelisk. Ik denk dat Bilderberg de doorstart was van plannen die oa aanleiding waren voor WOII. Bea had het stokje van Bernard overgenomen. Bilderberg blijft inderdaad in de luwte van de aandachttrekkerij van het WEF.

 7. Die bernard is een duistere man vloog ook vroeger tig keer naar argentinie om hitler nog te ontmoeten. Doe maar onder zoek naar duitse dorpen of kolonies in argentinie gesticht in 1946🙄. Zal je verbazen. Bernard is een ras duitse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *