Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #239 van vrijdag 3 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-03

Vrijdag 3 november 2023
– Tijdens de AI Safety Summit spraken wereldleiders en techbazen over de mogelijke gevaren van kunstmatige intelligentie. Tot welke conclusies heeft dit geleid?
– Onlangs lekte er een document uit van de Israëlische regering, dat voorstelt om de gehele Palestijnse bevolking uit de Gazastrook te verdrijven. Welke verborgen belangen schuilen er achter dit conflict?
– Omroep Ongehoord Nederland stond gister tegenover de NPO voor de rechter. Wat is er gebeurd?

Desk: opiniemaker Robert Valentine, redacteur David Boerstra en programmamaker Erwin Taams
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
6:20 Nieuws van de dag
12:57 Wereldleiders en techbazen komen samen op veiligheidsconferentie voor kunstmatige intelligentie
34:45 Verborgen motieven achter de Gaza-oorlog
49:09 Ongehoord Nederland tegenover NPO tijdens kort geding

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-03 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #blckbxtoday #ai #kunstmatigeintelligentie #israel #gaza #ongehoordnederland

Door Larry Cobb

19 gedachten over “blckbx today: AI-top toont doemscenario's | Verborgen motieven Gaza-oorlog | Kort geding ON vs NPO”
  1. Erwin Teams lijkt mij een beetje de luis in de pels te worden.. ik zie hem 22 november in het stemhokje gewoon een rode stip zetten bij 1 der kartelpartijen… valt me de laatste tijd vaker bij hem op …

  2. Even een reactie op de man in het midden. Als ze bij de npo geen vooropgezet plan hadden bedacht om Baudet in een soort val te laten lopen en in een normaal gesprek hadden gevraagd waar hij precies bezwaar heeft tegen de genderhype, dan had hij rustig kunnen uitleggen dat hij het niet normaal vind dat kinderen op scholen voor hun 18e hiermee worden geconfronteerd. Daar zijn de scholen niet voor en al helemaal niet als kinderen van 8 jaar al wordt verteld dat ze wellicht in een verkeerd lichaam zitten enz. Dat is waar FVD voor pleit. Laat de kinderen met rust en hun pubertijd doorstaan. En als er een enkele keer een kind daadwerkelijk moeite heeft met zijn gevoel, dan kunnen zijn/haar ouders daar heel goed een traject in waar naar een oplossing kan worden gezocht.

  3. De elite hebben ons niet meer nodig om bediend te worden, kan nu met robotjes en die kosten ook nog bijna niets. De grote opruiming van de mens is al in gang gezet.

  4. Hoezo onsympathiek… Thierry is heel duidelijk in dat er twee geslachten zijn en wat mensen in hun slaapkamer als volwassenen doen dat zelf moeten weten?! En dat je moet afblijven van de kinderen… Ik ben 65, heb geen kinderen… Maar vind dat hij helemaal gelijk heeft. Inmiddels is ook wel wat boven water gekomen over deze Bram… Misschien eens goed onderzoeken. Ik moet me onderhand verontschuldigen voor het feit dat ik een blanke vrouw ben en hetero… Dus ja er zijn mensen die zich anders voelen… Dat mag er zijn… Maar ik heb het zat om dit iedere keer door de strot geduwd te krijgen via de gender ideologie van de WEF agenda… En meteen afgezet te worden als racist of welke kreet er ook maar bedacht wordt. Ik ben blij dat FvD een duidelijk standpunt inneemt in deze genderidiotie

  5. Kersverse ouders krijgen tegenwoordig niet meer te horen of het een jongen of een meisje is.
    Dat horen ze pas als de kleine naar school gaat tijdens het 10-minuten gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *